TOP-kahvitarjous

Liity kanssamme kahvitauolle Etelä-Amerikassa!

 

Maailmassa eniten juodun kahvin tuottamisen lisäksi, Etelä-Amerikan kahvit ovat myös maailman parhaita. Ei ole epäilystäkään: Etelä-Amerikkalainen kahvi on todellinen klassikko koko maailman lukuisien kahvilajitelmien seassa.

 

  • Täydellinen niille, jotka pitävät klassisista kahvin mauista
  • Ei happamuutta! (tai ei enemmän kuin pieni vivahde)
  • Sopii lukuisille kahvinvalmistusmenetelmille

Etelä-Amerikan kahvin maut

Etelä-Amerikkalaiselle kahville on ominaista tasapainoinen maku, kermaisuus ja makeus. Niitä sanotaan usein vain "kahvimaiseksi"! Näissä kahveissa paljastuu perinteisten kahvin makujen ystävien suosittu makumaailma: siinä tuntuu suklaan, karamellin ja pähkinöiden vivahteita. Mikäli tunnet tällaisessa kahvissa minkäänlaista happamuutta, se on varmasti hienovarainen ja melkein huomaamaton. Matkustetaan Etelä-Amerikan makujen läpi siemaillessa tämän alueen eri maista peräisin olevaa kahvia!

Brasialainen kahvi

Brasiliaa sanotaan usein "kahvimaaksi" - ja tämä nimi on varmasti hyvin ansaittu! Tämä maa on maailman suurin kahvin valmistaja. Brasialaisen kahvin klassiset maut ja aromit ovat ne, jotka saavat ihmiset ostamaan sitä aina uudelleen. Kuka pystyisikään vastustamaan kahvikupillista makeilla maitosuklaan ja eloisilla pähkinän vivhateilla?

Kolumbialainen kahvi

Kolumbiasta - Brasilian naapurista - präisin olevat kahvit ovat eloisamman makuisat ja täyteläisemmät. "Tummemmat" tumman suklaan, karamellin ja liköörin vivahteet ovat dominoivat, mutta aika ajoin voi tuntea myös makeita kuivattujen hedelmien vivahteita ja jopa vihjeitä trooppisille hedelmille. Muuten, jos haluat kolumbialaista specialty kahvia, ole valmis yllätyksiin: sen makumaailma ei vastaa mitään kategoriaa. Se tekee siitä vielä kiinnostavamman, eikö vain?

Perulainen kahvi

Perulaista kahvia on paljon hankalampi löytää. Perun Andeilla kasvaa vain pieni määrä kahvia - joka tekee siitä jännittävämmän tämän ainutlaatuisen juoman ystäville. Sen maku on tasapainoinen ja makea, samalla kuin koostumus on erittäin pehmeä. Suklaan ja hunajan vivahteita voi tuntea selvästi ja hennot vivahteet sitrukselle voivat yllättää makuaisteja.

Usein kysytyt kysymykser

Oletko edelleenkin epävarma siitä, onko Etelä-Amerikan kahvi jotain, josta voisit tykätä? Onko hankaluuksia päättää pitäisikö ensin ostaa brasilialaista, kolumbialaista vai perulaista kahvia? Katso usein kysyttyjä kysymyksia Etelä-Amerikkalaisesta kahvista - ne saattavat auttaa päätöksen teossa.