TOP-kahvitarjous

Luotu kotoisia talven hetkiä varten. Valmistettu specialty kahvipavuista "Nicaragua Maragogype", kahvi tuoksuu makealle hunajalle ja karamellille. Makuaisstia kutittaa kevyt yrttien terävyys.

 

LAJIKE
Maragogype
Tämäntapaisen Maragogype kahvin tunnistaa erittäin isoista kahvipavuista. Ne on jopa 40% isommat kuin tavalliset arabica lajit ja ne on yleisesti tunnettu nimellä "elefantti pavut".
KÄSITTELY
Pesty
Märkäkäsittelyn aikana kahvipavut erotetaan marjasta vedellä. Seurauksena on, että kahvilla on erittäin puhdas maku. Tällä tavalla prosessoitaessa vallitsevat makuvivahteet on helpompi määrittää.
SCA ARVIOINTI
83/100
Specialty Coffee Associationin (SCA) asteikon mukaan sertifioidut kahviarvostelijat arvioivat kahvin laadun: alkuperä, vihreiden papujen ulkonäkö (puutteet), valmistetun kahvin aromit ja makuominaisuudet. Kahvi saa "Specialty"-statuksen vain, kun se saa yli 80 pistettä 100:sta.
TILA
Fincas Mierisch
Kaukana Nicaraguassa, Mierisch perheen omistamilla kahvi-istutuksilla on jatkuvia eksperimentteja erilaisilla kahveilla ja erilaisilla käsittelyillä. Jokainen kasvi ja jokainen marja erityistä huomiota. Kaikki tämä antaa kahvin erityisen maun kukoistaa.
KASVUKORKEUS
1200-1500 m
Mitä korkeammalla kahvi kasvaa, sitä monimutkaisempi, syvempi ja mielenkiintoisempi maku on.
PAAHTOASTE
Keskipaahto
Kahvipavut paahdetaan tasolle, missä kaikki parhaimmat kahvin vivahteet paljastuvat, mutta yksikään niistä, samoin kuin kahvipavut, eivät ole ylipalaneita.

LAJIKE

Maragogype

Tämäntapaisen Maragogype kahvin tunnistaa erittäin isoista kahvipavuista. Ne on jopa 40% isommat kuin tavalliset arabica lajit ja ne on yleisesti tunnettu nimellä "elefantti pavut".

KÄSITTELY

Pesty

Märkäkäsittelyn aikana kahvipavut erotetaan marjasta vedellä. Seurauksena on, että kahvilla on erittäin puhdas maku. Tällä tavalla prosessoitaessa vallitsevat makuvivahteet on helpompi määrittää.

SCA ARVIOINTI

83/100

Specialty Coffee Associationin (SCA) asteikon mukaan sertifioidut kahviarvostelijat arvioivat kahvin laadun: alkuperä, vihreiden papujen ulkonäkö (puutteet), valmistetun kahvin aromit ja makuominaisuudet. Kahvi saa "Specialty"-statuksen vain, kun se saa yli 80 pistettä 100:sta.

TILA

Fincas Mierisch

Kaukana Nicaraguassa, Mierisch perheen omistamilla kahvi-istutuksilla on jatkuvia eksperimentteja erilaisilla kahveilla ja erilaisilla käsittelyillä. Jokainen kasvi ja jokainen marja erityistä huomiota. Kaikki tämä antaa kahvin erityisen maun kukoistaa.

KASVUKORKEUS

1200-1500 m

Mitä korkeammalla kahvi kasvaa, sitä monimutkaisempi, syvempi ja mielenkiintoisempi maku on.

PAAHTOASTE

Keskipaahto

Kahvipavut paahdetaan tasolle, missä kaikki parhaimmat kahvin vivahteet paljastuvat, mutta yksikään niistä, samoin kuin kahvipavut, eivät ole ylipalaneita.

SPECIALTY KAHVIPAVUT

Nicaragua
Maragogype, 1 kg

31.00 €

Suositellut valmistusmenetelmät

Karaaminen kahvisuodatin Hario V60

Niille, jotka nauttivat pidemmistä kahvitauoista. Yksi uosituimmista alternatiivisista kahvinvalmistustavoista antaa mahdollisuuden eksperimentoida laajasti kahvimakujen kanssa. Se on erittäin sopiva specialty kahvien valmistukseen - se tuo täydellisesti esiin rikkaan aromien ja makujen moninaisuuden.

Puoliautomaattinen kahvikone

Niille, jotka unelmoivat kotona barista olemisesta. Valmista täydellisen makuinen espresso tai vispaa samettinen maitovaaht maitopohjasiin juomiin kotonasi. Tällä tavalla valmstettu specialty kahvi paljastaa maun syvyyden, mikä siihen on piillotettu.

Automaattinen kahvikone

Niille, jotka unelmoivat henkilökohtaisesta baristasta kotonaan. Paina vaina nappia ja kahvikone, juuri kuten barista kahvilassa, valmistaa kaiken itse: tiheästä ja vahvasta espressosta, samettisella maitovaahdolla cappuccinoon. Sinun täytyy vain nauttia maukasta kahvia!