C. Liégeois Magnifico kahvit -40% Tutustu

Puoliautomaattiset kahvikoneet

Hinta
Valmistaja
Kahvityyppi
Alkuperä kahvialue
Paahtotaso
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Käyttettävä kahvi
Reseptimäärä
Kapselit sopivat laitteelle
Maidonvaahdottimen tyyppi
Lajit
Ryhmien määrä
Ohjaustyyppi
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Vesijohtoverkko kytkentä
Käyttää
Papusäiliön koko
Terän halkaisija
Tarjoukset
Suodattaa  
Lajittele
Suodattaa  

Näytetään 1-24 tulosta 109 tuloksesta

Kun käyt kahviloissa tai baareissa, huomaat usein kahvinvalmistusprosessin: kahvipavut jauhetaan ja kahvin aromi leviää huoneeseen. Kahvi lisätään sitten filtteriin ja puristetaan erityisellä työkalulla ja ruuvataan koneeseen – hetken kuluttua nautit herkullisesta kahvistasi. Nämä yksilöt ovat puoliautomaattisia kahvinkeittimiä. Espressokeitin, joka tuottaa kahvia jauhetusta kahvista. Kahvinkeittimet ovat niille, jotka haluavat osallistua kahvin valmistukseen ja oppia barista-taitoja. Kahvipavut tulee jauhaa ennen kahvin valmistusta. Jos et halua jauhaa itse kahvia, valitse puoliautomaattinen kahvinkeitin, joka käyttää kahvityynyjä tai -tabletteja. Samaan aikaan nämä ovat osa tyylikästä sisustusta. Valitessasi puoliautomaattista kahvinkeitintä, on tärkeää tietää muutamia näkökulmia. Jos löydät Steam Espresso -toiminnon koneesta – se tarkoittaa, että kahvia valmistetaan 100 ° C: n lämpötilassa, kahvilla on korkeampi kofeiinipitoisuus ja vähemmän intensiivinen maku. Ja jos koneeessa Pump Espresso, tämä tarkoittaa kahvijuomaa valmistetaan korkeassa 87 – 95 ° C paineessa . Tässä kahvissa on erillinen aromi. Jos kahvi on valmistettu metallisuodattimella, se on vahvempaa ja herkullisempaa. Valikoimaamme kuuluvat puoliautomaattiset kahvinkeittimet – kahviloita, toimistoja ja koteja varten.

Mitkä ovat manuaalisella espresso kahvikoneella kahvin valmistamisen säännöt?

Manuaalisen espresso kahvikoneen perusta on oikea, Italialainen espressojuoma. Siksi pääsäännöt…
Lue lisää

Manuaalisen espresso kahvikoneen perusta on oikea, Italialainen espressojuoma. Siksi pääsäännöt kahvinvalmistukseen perustuvat tämän juoman kokoon. Eli jos haluat tietää onko valmistamasi espresso huippulaatua, tiedä - sinun täytyy saada 25 ml kahviuutetta, mikä uutettiin 8-9 barin paineella 20-30 sekunnissa. Näiden paramtrien sanotaan olevan perinteisiä kahvimaailmassa. Tietäen, että espresso on kaikkien muiden kahvijuomien alusta ja kun kerran olet oppinut miten se valmistetaan oikein, pystyt kokeilemaan laajemmin.

Oliko tästä apua?
Näytä vähemmän

Mitkä ovat manuaalisten espresso kahvikoneiden erot?

Manuaaliset espresso kahvikoneet ovat suunniteltu kotiin tai ammatilliseen käyttöön. eli…
Lue lisää

Manuaaliset espresso kahvikoneet ovat suunniteltu kotiin tai ammatilliseen käyttöön. eli ateriapalvelun yrityksille - ravintolille, kahviloille, yms. Jos tietenkin haluat kehittää taitojasi kotona, voit aina löytää ammatillisen mallin, mikä sopisi kotiisi myös. Laatukhvin valmistamiseen sinun täytyy opetella, miten oikein jauhattaa, painaa ja työntää alas vesi oikeaan aikaan ja oikea määrä.

Manuaaliset espresso kahvikoneet, mitkä on suunniteltu kotia varten, ovat vähän yksinkertaistetut ja niiden käyttö ei eroa paljoa täysiautomaattisista kahvikoneista. Toisin kuin täysiautomaattinen kahvikone, tämä kaipaa vastajauhettua kahvia (niin tuoretta kuin mahdollista) ja oikeaa painetta. Ja ohjelmoidessa halutun veden määrän valmiiksi, voit toistaa sen joka kerta vain napinpainalluksella.

Oliko tästä apua?
Näytä vähemmän

Miksi kannataa valita espresso (manuaalinen) kahvikone?

Jos rakastat kahvin valmistuksen prosessia jopa enemmän kuin kahvia itse,…
Lue lisää

Jos rakastat kahvin valmistuksen prosessia jopa enemmän kuin kahvia itse, on manuaalinen espressokene juuri sinua varten! Valmistaessa kahvia tällaisella kahvikoneella, sinulla on vapaus improvisoida ja kokeilla. Täydellisen kahvin valmistamista varten sinun täytyy kuitenkin panostaa vähän enemmän - tutustua kahvinvalmistuksen sääntöihin, löytää oikea kauhatustaso ja kokeilla kykyjäsi sen uuttamisessa. Joten, jos olet valmis käyttämään kahvin valmistukseen enemmän kuin pari minuuttia, valitse vapaasti espresso (manuaalisten) kahvikoneiden kategoriasta.

Oliko tästä apua?
Näytä vähemmän