Myymälä on auki. Aukioloajat löydät täältä.

Täysautomaattiset kahvikoneet

Hinta
Valmistaja
Kahvityyppi
Alkuperä kahvialue
Paahtotaso
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Käyttettävä kahvi
Reseptimäärä
Kapselit sopivat laitteelle
Maidonvaahdottimen tyyppi
Tarjoukset
Tarjoukset
Suodattaa  
Lajittele
Suodattaa  

Näytetään 1-23 tulosta 164 tuloksesta

Herkullisimmat ja aromaattisimmat kahvit valmistetaan tuoreista kahvipavuista. Automaattiset kahvinkeittimet ovat espressokoneita, joissa on integroitu kahvimylly. Nämä kahvinkeittimet valmistavat nopeasti suosikki kahvipavuistasi kaikenlaista. Kahvipavut ovat avain kahvin makuun, automaattiset kahvinkeittimet auttavat valitsemaan kahvipavut, jotka ovat vahvempia tai kevyempiä. Ja sisäänrakennettujen kuumavesi- ja maitosäiliöiden ansiosta voit nauttia erilaisista kahveista. Laitteet ovat turvallisia, varsinkin jos kasvatat lapsia kotona ja työskentelet töissä sekä valmistat paljon erilaisia ​​kahveja kerrallaan. Napin painalluksella valmistat kupillisen aromaattista kahvia tuoreista pavuista. Yleensä automaattisille kahvikoneille on ominaista nopeus – valmistat Latte- tai Cappuccino-kahvit hetkessä. Automaattisilla kahvinkeittimillä, et vain nauti kahvia, vaan myös huolehdit niistä. Useimmissa on integroidut hoito-ohjelmat. Automaattisten kahvikoneiden valikoimamme ansiosta voit nopeasti nauttia ammattitasoisesta ja aromaattisesta kahvista kotonasi tai toimistossasi, jota olet yleensä hakenut kahviloista.

Mikä kahvikone on paras?

Tähän kysymykseen ei ole yhtenäistä vastausta. Kahvikonetta valitessa, tilastot voivat…
Lue lisää

Tähän kysymykseen ei ole yhtenäistä vastausta. Kahvikonetta valitessa, tilastot voivat auttaa - ihmiset ostaa tämän ostoksen 5-7 vuodeksi. Miksi tämä fakta on tärkeä? Koska semmoiseksi ajaksi on tärkeää ostaa luotettava ja, ennen kaikkea, malli mikä vastaa kaikkia tarpeita. Lisäksi on jokaisella asiakkaalla erilaiset toiveet ja odotukset, joten suoraan sanottuna - mikä on paras työkavereillesi tai naapureillesi, ei välttämättä ole aina paras vaihtoehto sinulle ja sinun perheelle.

Me suosittelemme aina kertomaan myymäläapulaiselle avoimesti odotuksistasi. Tehdäksesi toiveitesi ymmärtämisen ja nimeämisen helpommaksi, harkitse:


  1. Millaisesta kahvista tykkäät eniten - musta, espresso vai valitsetko aina yhden maitopohjaisista juomista? On valmistajia, joiden teknologiat on luotu lamistamaan täydellinen espresso-juoma. On myös mahdollista valia eri maitojärjestelmistä, mitkä on suunniteltu ei tarpeita varten.
  2. Kuinka paljon tilaa aiot varata kahvikoneelle kotonasi? Se voi tuntua yksityiskohdalta, mutta joissakin tapauksissa kun asiakas valitsee kahvikonetta joka vastaa hänen odotuksia parhaiten, hänellä on vastassaan dilemma mahduttaa se aiottuun paikkaan.
  3. Mitä odotat uudelta kahvikoneelta? Jos olet jo tutkinut tiettyä mallia netissä tai käyttänyt sellaista kaverin luona, kerro siitä myymäläapulaiselle. Jos tämä ei ole ensimmäinen kahvikoneesi, niin olemem varmoja että tiedät jo mitkä ominaisuudet on sinulle tärkeämmät, mihin tulisi kiinnittää huomiota. Viimeisin teknologia, hyvin hiljainen toiminta, erittäin helppo huolto - kaikki on mahdollista!

Oliko tästä apua?
Näytä vähemmän

Mikä maitojärjestelmä on käytännöllisin?

Valitessa täysiautomaattista konetta suosittelemme harkitsemaan, kuinka usein maitopohjaisia juomia valmistetaan,…
Lue lisää

Valitessa täysiautomaattista konetta suosittelemme harkitsemaan, kuinka usein maitopohjaisia juomia valmistetaan, mikä on budjetti kahvikoneelle ja minkälaatuisia maitopohjaisia juomia odotat? Näiden kriteerien pohjalta, jokainen maitojärjestelmä vastaa tiettyä asiakkaan tarvetta:

Manuaalinen vaahdotin. Sitä käytetään usein keskiluokan hintaisissa kahvikoneissa. Tällä tavalla maitovaahdon valmistaminen ei ole hankaa, Se kuitenkin edeltää jonkun verran tietämystä ja harjoittelua. Manuaalisilla vaahdottimilla kahvikoneita ostavat yleensä asiakkaat, ketkä haluavat ostaa kahvikoneen halvempaan hintaan ja pystyvät valmistamaan maitokahveja.

Automaattinen maitoletku tai integroitu maitosäiliö. Tämä maitojörjestelmä on yksi suosituimmista ja tykätyimmistä. Sen erikoisuus - mahdollisuus tehdä maitojuomia ilman erikoista taitoa, usein, vain yhdellä tai kahdella napinpainalluksella. Automaattinen maitoletku on suosittu asiakkaiden joukossa, jotka haluavat hyvin helppoa huoltoa ja hyvää maitovaahdon laatua.Samalla integroitu maitosäiliö on hyödyllinen niille, joilla ei ole tilaa maidolle kahvikonenn vieresä ja haluavat nauttia erinomaista maitokahvia.

Latte go järjestelmä. Se on uusin maitojärjestelmä erittäin helpolla huollolla. Ainoastaan huuhtelu riittää pitämään maitosäiliön puhtaana. Tällä järjstelmällä ei ole maidonvaahdotinta joten heille, ketkä välttävät kuluttamasta liikaa aikaa kahvikoneen huoltoon, tämä järjestelmä saattaa olla paras vaihtoehto

Oliko tästä apua?
Näytä vähemmän

Mikä ero on keraamisella ja ruostumattomasta teräksestä myllyllä?

Mikä tulee kysymykseen kumpi näistä myllyistä on parempi, on monta…
Lue lisää

Mikä tulee kysymykseen kumpi näistä myllyistä on parempi, on monta vaihtoehtoa. Kaikki myllyt on kuitenkin suunniteltu samaan tarkoitukseen, eli jauhaa pavut ja thedä se oikein. Jos käytät kahvikonetta kotona ja teet enintään 20 kuppia päivässä, niin myllyn valinta ei ole niin tärkeää. Jokaisella myllyllä on kuitenkin joitakin eroja:

Keraminen mylly:

  • Se voi olla hiljaisempi riippuen sijainnista kavikoneessa.
  • Kuumenee vähemmän jatkuvassa käytössä ja sen lisäksi ei kuumenna (polta) papuja.

Ruostumattomasta teräksestä mylly:

  • Pidetään kestävämpänä kun valmistetaan isoja kahvin määriä
  • Voi olla vähemmän herkkä roskille mitä sattuvat kahviin (paahtamattomat kahvipavut, kivet yms.)

Oliko tästä apua?
Näytä vähemmän

Milloin kahvikoneen sanotaan olevan täysiautomaattinen?

Täysiautomaattisella kahvikoneella on integroitu mylly ja uutinyksikkö.
Lue lisää

Täysiautomaattisella kahvikoneella on integroitu mylly ja uutinyksikkö.

Oliko tästä apua?
Näytä vähemmän