TOP-kahvitarjous

Specialty kahvipavut
DR Congo Kivu

Valmis "DR Congo Kivu" kahvi houkuttelee makean marsipaanin ja kuivattujen taateleiden aromilla, kun taas mausta paljastuu hedelmäinen makeus ja erittäin herkkä sitruksen happamuus. Pitkäkestoinen ja miellyttävä tumman suklaan jälkimaku viipyy kielellä vielä jonkin aikaa kupillisen juomisen jälkeen.

 

LAJIKE
Bourbon
Bourbon lajikkeen kahvipuut ovat nykyään erittäin suositut kahviviljelijöiden joukossa. Ne eivät ole ainoastaan paljon tuottoisammat, mutta ennenkaikkea, niiden pavuista valmistettu kahvi on makeampaa.
KÄSITTELY
Pesty
Märkäkäsittelyn aikana kahvipavut erotetaan marjasta vedellä. Seurauksena on, että kahvilla on erittäin puhdas maku. Tällä tavalla prosessoitaessa vallitsevat makuvivahteet on helpompi määrittää.
ALUE
Kivu
Kongon Demokraatisessa Tasavallassa sijaitseva Kivu järvi ei ole kuuluisa ainoastaan sen uskomattoman kauneuden vuoksi, mutta myös sen ainutlaatuisen maaperän, trooppisem lämpötilan ja kosteuden vuoksi. Kahviviljelmät kattavat alueen Nyiragongo vuoren, voimakkaan tulivuoren, läheisyydessä, mistä löytyy kahviviljelyä varten täydellinen ravintorikas maaperä.
TILA
Pienviljelijät
1900-luvun viimeisellä vuosikymmenellä suurin osa kahviviljelmistä hävitettiin melkein kokonaan tulivuorenpurkauksien ja sisällissodan takia. Nykyään niitä tiloja rakennetaan uudelleen - tämä tuottaa paljon iloa sekä paikallisille, ketkä voivat työskennellä tilalla ja tienata kohtuullista elatusta, ja kahvin rakastajille, ketkä pääsevät taas nauttimaan alueen kahvin ainutlaatuista makua.
KASVUKORKEUS
1500 m
Mitä korkeammalla kahvi kasvaa, sitä monimutkaisempi, syvempi ja mielenkiintoisempi maku on.
PAAHTOASTE
Tumma
Tummempi paahtotaso on paras paljastamaan ja korostamaan "Dr Kongo Kivu" kahvin makuja.

LAJIKE

Bourbon

Bourbon lajikkeen kahvipuut ovat nykyään erittäin suositut kahviviljelijöiden joukossa. Ne eivät ole ainoastaan paljon tuottoisammat, mutta ennenkaikkea, niiden pavuista valmistettu kahvi on makeampaa.

KÄSITTELY

Pesty

Märkäkäsittelyn aikana kahvipavut erotetaan marjasta vedellä. Seurauksena on, että kahvilla on erittäin puhdas maku. Tällä tavalla prosessoitaessa vallitsevat makuvivahteet on helpompi määrittää.

ALUE

Kivu

Kongon Demokraatisessa Tasavallassa sijaitseva Kivu järvi ei ole kuuluisa ainoastaan sen uskomattoman kauneuden vuoksi, mutta myös sen ainutlaatuisen maaperän, trooppisem lämpötilan ja kosteuden vuoksi. Kahviviljelmät kattavat alueen Nyiragongo vuoren, voimakkaan tulivuoren, läheisyydessä, mistä löytyy kahviviljelyä varten täydellinen ravintorikas maaperä.

TILA

Pienviljelijät

1900-luvun viimeisellä vuosikymmenellä suurin osa kahviviljelmistä hävitettiin melkein kokonaan tulivuorenpurkauksien ja sisällissodan takia. Nykyään niitä tiloja rakennetaan uudelleen - tämä tuottaa paljon iloa sekä paikallisille, ketkä voivat työskennellä tilalla ja tienata kohtuullista elatusta, ja kahvin rakastajille, ketkä pääsevät taas nauttimaan alueen kahvin ainutlaatuista makua.

KASVUKORKEUS

1500 m

Mitä korkeammalla kahvi kasvaa, sitä monimutkaisempi, syvempi ja mielenkiintoisempi maku on.

PAAHTOASTE

Tumma

Tummempi paahtotaso on paras paljastamaan ja korostamaan "Dr Kongo Kivu" kahvin makuja.

SPECIALTY KAHVIPAVUT

DR Congo Kivu, 1 kg

29.00 €

Suositellut valmistusmenetelmät

Suodatinkahvinkeitin

Tämä kahvinvalmistusmenetelmä on täydellinen heille, ketkä nauttivat pidemmistä kahvitauoista ja tykkäävät teemäisestä kahvin koostumuksesta. Suodatinkahvinkeittimessä valmistettuna "DR Congo Kivu" kahvi paljastaa kokonaisen sen siään piillotetun makujen ja aromien paletin. Tärkeää: käytä aina vastajauhettuja papuja kahvin valmistukseen.

Puoliautomaattinen kahvikone

Kunnon espresson rakastajat, suosttelemme valmistamaan tätä kahvia puoliautomaattisella kahvikoneella. Tällä tavalla valmistettu "DR Congo Kivu" kahvi on erttäin täyteläinen samalla kun marsipaanikarkkien makeus ja herkkä sitruksien happamuus tuntuu maussa.

Automaattinen kahvikone

Sen tummemman paahdon takia on single-origin "DR Congo Kivu" kahvi täydellinen automaattisia kahvikoneita varten, erityisesti kun sitä käytetään maitopohjaisen juoman valmistamiseen. Hallitsevat maut - marsipaani, kuivatut taatelit ja tumma suklaa - sopivat hyvin maidon luonnollisen makeuden kanssa.