left-image right-image
2. päivän tarjous:
 • 00

  Päivä

 • 00

  Tunti

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

-15% EUREKA myllyistä koodilla: EUREKA
Koodi pätee tuotteisiin, jotka eivät ole alennuksessa
bottom-image
Kahvijoulukalenteri
1+1 CAPRISSIMO ja CAPRISETTE kahvipavut 1 kg! Löydät ne täältä.

Kahvikone Saeco ”GranAroma SM6480/00”

Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Voit maksaa tämän kahvikoneen Klarna laskulla 30 päivässä ilman korkoja ja kuluja. Voit myös valita maksun 3, 6, 12 tai 24 kuukausierässä.
Ostamalla tämän kahvikoneen olet oikeutettu VIP-jäsenohjelmaan ja alennuskuponkiin, joiden yhteisarvo on 50 €.
Liity KAHVIKAVERIN VIP -ohjelman jäseneksi ja saat jopa 5 x 10 € lahjakortit käytettäväksi tulevia ostoksia varten KAHVIKAVERIN verkkokaupassa tai myymälässä. Saat lisätietoja henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi kautta, kun olet suorittanut ostoksesi. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä.
Pyydä tarjous

Tekniset tiedot

icon
Jauhettu kahvi, Kahvipavut
icon
Alkuperämaa Euroopan unioni
icon
4 Tallennettavat käyttäjäprofiilit
icon
1.8 l Vesisäiliö
icon
12 Porosäiliö (annokset)
icon
Mitat 262x448x383mm
icon
Korkeus-säädettävä kahvisuutin - 150 mm
icon
Vesipumpun paine - 15 bar
icon
Näyttö - värinäyttö
icon
Annoksen mustalle kahville - 2
icon
14 Käyttäjän luomat reseptit

Reseptimäärä

Musta kahvi
Musta kahvi
Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Espresso Macchiato
Espresso Macchiato
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Ristretto
Ristretto
Americano
Americano
Latte
Latte
Caffè crema
Caffè crema
Café au lait
Café au lait
Espreso Lungo
Espreso Lungo
Italian cappuccino
Italian cappuccino

Tuotekuvaus

Pavuista kuppiin kahvinkeitin Saeco ”GranAroma SM6480/00” tarjoaa erittäin monia mahdollisuuksia mukauttaa erilaisia ​​uuttoasetuksia yksilöllisen maun mukaan. Voit tehdä tämän hyödyntämällä esiasetettuja makuprofiileja, jotka löydät ”CoffeeMaestro” -valikosta tai voit säätää asetuksia yksi kerrallaan ”Coffee Equalizer ™”-ominaisuuden avulla. Tämän laitteen valikossa on 14 tunnettua kahvireseptiä, jotka ovat kaikki käytettävissä napin painalluksella ja voit valmistaa 2 juomaa samaan aikaan. 4 käyttäjäprofiilin ansiosta jokainen perheenjäsen voi luoda ja tallentaa omia suosikkireseptejään.

14 HYVIN TUNNETTUA JUOMAA YHDELLÄ KOSKETUKSELLA

Nauti jo tutuista juomista, kuten espresso, americano tai cappuccino ja löydä uusia juomia, kuten italialainen cappuccino tai café au lait. Kaikki ne ovat saatavilla napin painalluksella!

”LATTEDUO”: UUTA JA NAUTI KAKSI MITÄ TAHANSA JUOMAA SAMAAN AIKAAN

Voit valmistaa ja nauttia yhden tai kaksi annosta mitä tahansa juomaa napin painalluksella, mukaan lukien cappuccino ja latte.

”COFFEEMAESTRO”: 3 ESIASETETTUA MAKUPROFIILIA

Mukauta juomasi makusi mukaan valitsemalla jokin saatavilla olevista makuprofiileista (Delicato, Intenso tai Forte). Valitusta profiilista riippuen kahvinkeitin säätää kaikki asetukset, jotta tuloksena oleva maku on juuri sinun makuusi sopiva.

”COFFEE EQUALIZER ™”: MUUTA ASETUKSIA

”Coffee Equalizer ™” -ominaisuuden avulla voit säätää kaikki asetukset yksilöllisen makusi mukaan, mukaan lukien kahvin vahvuus, kahvin ja maidon suhde, juoman lämpötila ja maitovaahdon määrä. Voimakkaiden makujen ystävät voivat jopa hyödyntää ”ExtraShot” -vaihtoehtoa!

4 KÄYTTÄJÄPROFIILIA: TALLENNA YKSILÖLLISET ASETUKSET HELPOSTI

Kätevän näytön avulla jokainen perheenjäsen voi tallentaa haluamansa asetukset neljän erillisen käyttäjäprofiilin ansiosta.

”DOUBLESHOT”: VAIHTOEHTO VAHVEMMALLE KAHVILLE

Intensiivisten makujen fanit rakastavat varmasti ”Coffee Equalizer” -ominaisuuden ”DoubleShot” -vaihtoehtoa tai ”CoffeeMaestro” -valikon Forte -makuprofiilia. Hyödynnä kaksi eri tapaa tehdä juomastasi vahvempi lisäämättä siihen epämiellyttävää katkeruutta!

”AROMA EXTRACT”: TASAINEN LÄMPÖTILA JA MAKU 

Älykäs ”Aroma Extract” -järjestelmä varmistaa optimaalisen tasapainon kahvin lämpötilan ja maun välillä. Pitämällä veden lämpötilan välillä 90–98 ° C ja säätäen veden virtausta, se takaa kupillisen herkullista kahvia joka kerta.

”LATTEPERFETTO”: RUNSAS JA TÄYTELÄINEN MAITOVAAHTO

”LattePerfetto” -tekniikka takaa täydellisen runsaan ja täyteläisen maitovaahdon.

SUURI, ILMATIIVIS PAPUSÄILIÖ TAKAA AINA TUOREAN KAHVIN

Suureen papusäiliöön mahtuu jopa 300 grammaa tuoreita papuja ja erityinen tiiviste, nimeltään ”AromaSeal”, auttaa kahvia pysymään tuoreena paljon pidempään.

”HYGIESTEAM”: JOPA 99,99% MIKRO-ORGANISMEISTA POISTETAAN AUTOMAATTISESTI

Innovatiivisen sisäänrakennetun ”HygieSteam” -puhdistusjärjestelmän ansiosta maitojärjestelmän puhtauden varmistaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa: aseta maitojärjestelmän letku tippa-astian reikään, paina puhdistuspainiketta ja anna ohjelman poistaa kokonaan kaikki maitojäämätipat kuumalla höyryllä. ”HygieSteam” poistaa napin painalluksella jopa 99,99% mikro-organismeista.

KESTÄVÄ KERAAMINEN MYLLY: JOPA 20 000 KUPPIA HERKULLISTA KAHVIA

Saeco-koneissa olevat kehittyneet keraamiset kahvimyllyn terät ovat poikkeuksellisen kestäviä ja tarkkoja. Voit jauhaa tuoreita papuja ilman että ne ylikuumenevat. Saat esille kaikki parhaat maut ja aromit sekä pystyt keittämään 20 000 kuppia (tai enemmän!) upeaa kahvia. Kahvimyllyä voidaan helposti säätää 12:sta eri asetuksella.

”AQUACLEAN” SUODATIN: UUTA JOPA 5000 KUPPIA ILMAN KALKINPOISTA  

”AquaClean” on Saecon patentoima vesisuodatin, joka puhdistaa veden ja parantaa näin saadun kahvin laatua. Se myös estää kalkkikerrostumien muodostumisen laitteen sisään. Keitä jopa 5000 annosta ilman kalkinpoisto-ohjelmaa – sinun tarvitsee vain vaihtaa suodatin säännöllisesti.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvikone Saeco ”GranAroma SM6480/00””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi