TOP-kahvitarjous

Delonghi kahviautomaatti

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Tietoa De’Longhi-kahviautomaateista

De’Longhi-kahviautomaatit mahdollistavat aidon italialaisen kahvin valmistamisen kotioloissa. Tämä yli sata vuotta sitten perustettu italialainen yritys on noussut maailmanlaajuisten markkinajohtajien joukkoon koneellisessa kahvinvalmistuksessa. Italialaiset haudutusperinteet, intohimo kahviin ja vuosien kokemus – resepti kyseisten laitteiden menestykselle. Jokainen De’Longhi-kahviautomaatti käy läpi tiukan laadunvalvontaprosessin ennen tehtaalta lähtöä, mikä varmistaa laitteen kestävyyden ja toimintakyvyn valmistaa kahvilatason kahvia ongelmitta lukuisten vuosien ajan.

De’Longhi-kahviautomaatit ja niiden ominaisuudet

Yrityksen edustus on varma siitä, että valittuasi hyllystä suosikkikahvisi, tarjoaa De’Longhi-kahvikone täydellisen kahvilatason lopputuloksen mukavasti kotioloissa. Mikä on Bean-to-Cup kahvikoneiden salaisuus? Noh, niitä on useampi kuin yksi…

Täydelliset aromit sisältävä vastajauhettu kahvi

De’Longhi-kahviautomaatit on varustettu sisäänrakennetulla teräksisellä kahvimyllyllä, joka takaa tarkan lopputuloksen jopa 14 eri jauhatusasetuksella. Kun olet valinnut mieleisesi jauhatusasetuksen, kone tiivistää kahvinpurut oikeaoppisesti ja valmistaa kahvin valitsemassasi lämpötilassa, minkä jälkeen se annostellaan suoraan kuppiisi – kaikki tämä yhdellä napin painalluksella.

Laaja valikoima juomia

Valitsemastasi mallista riippuen voit nauttia erilaisia juomia: Ristrettosta, Espressosta, Americanosta ja Long Black-kahvista silkkiseen Cappuccinoon tai trendikkääseen Flat White-kahviin. De’Longhi-kahviautomaatti mahdollistaa myös eksoottisten juomien valmistuksen: De’Longhi Primadonna Soul ECAM 610.75.MB pystyy valmistamaan jopa jääkahvia. Myös teen ystävät voivat uppoutua makujen maailmaan: valitse mieluisesi lämpötila sekä teelajike.

Laadukas maidonvaahdotusjärjestelmä

De’Longhi-kahviautomaatit ovat erinomainen valinta myös vaahdotettujen sekä kermaisten kahvien valmistukseen. Osassa malleista on manuaaliset höyrystimet maidon vaahdotusta varten, mutta tietyt mallit on varustettu automaattisella LatteCrema-järjestelmällä, mikä sisältää sisäänrakennetun maitoastian, joka on helppo huuhdella puhtaaksi ja säilyttää irrallisena jääkaapissa. LatteCrema-järjestelmän avulla voit säädellä maitovaahdon koostumusta ja valita joko lämmitetyn tai vaahdottamattoman maidon makusi mukaan.

Moderni ja intuitiivinen käyttö Coffee Link-sovelluksella

De’Longhi-kahviautomaatti on laitteena erittäin helppokäyttöinen. Osassa malleista on perinteiset mekaaniset painikkeet, kun taas toisissa on kosketusnäppäimiä ja jopa kosketusnäyttöjä. Suurinta osaa laitteista – kuten esimerkiksi mallia De’Longhi Dinamica Plus 370.95 voidaan käyttää myös Coffee Link-sovelluksella: lataa sovelluskaupasta käyttääksesi ja ohjelmoidaksesi kahvikonettasi omalta älylaitteeltasi.

De’Longhi-kahviautomaatti – mallistot

De’Longhi-kahviautomaatit myydään runsaassa mallivalikoimassa, josta voit valita parhaiten omiin tarpeisiisi ja toiveisiisi sopivan.

De’Longhi Magnifica

Ikoninen De’Longhi Magnifica kahviautomaatti hauduttaa vastustamattoman aromirikasta kahvia. Mallista riippuen voit valmistaa maitopohjaisia juomia joko laitteen etupuolelle asennetulla höyrystimellä tai helppokäyttöisellä sisäänrakennetulla vaahdotusjärjestelmällä. De’longhin huippuluokan italialainen tekniikka takaa ilmavan ja kermaisen maitovaahdon, joka säilyy kuohkeana pitkään. Sisäänrakennettu kahvimylly tarjoaa 13 eri jauhatusasetusta. Mylly mahdollistaa kahvin vahvuuden säätelyn. Voit myös käyttää valmiiksi jauhettua kahvia. Laitteen säädettävä annostelija mahdollistaa lukuisten erilaisten kuppikokojen käytön ja laite voi valmistaa jopa kaksi espressokupillista samanaikaisesti tuplaulostulojen avulla.

De’Longhi Dinamica

De’Longhi Dinamica on muotoiltu tyylikkäästi ja siinä on panostettu monipuolisuuteen lukuisten erilaisten kahvijuomien valmistamiseksi. Premium-versiot mahdollistavat täysin automaattisia yhden komennon vaihtoehtoja Espresson, Long Black-kahvin, Ristretton, Espresso Doppion ja maitopohjaisten kahvijuomien, kuten Cappuccinon tai Laten valmistamiseksi. Edullisemmissa Dinamica-malleissa on sisäänrakennettu manuaalinen höyrystin maidon lämmitystä ja vaahdotusta varten, mikä mahdollistaa juomien mukauttamisen My Coffee-ominaisuuden avulla, jota voi käyttää intuitiivisen käyttöliittymän kautta. Tämän malliston De’Longhi-kahviautomaatit ovat niin käyttäjäystävällisiä, että vieraatkin voivat vaivatta valmistaa himoitsemiaan juomia.

De’Longhi PrimaDonna

Hienostunut De’Longhi PrimaDonna palvelee jopa kaikkein vaativimpia kahviharrastajia. Sen tyylikkään muotoilun täydentää korkealaatuiset valmistusmateriaalit ja korkeampi käyttöpaine (19 baaria) ylivoimaiseen kahvin haudutukseen. Nämä De’Longhi-kahviautomaatit tarjoavat monipuolisen valikoiman juomia – klassisesta Espressosta kermaiseen Latteen – yhdellä napin painalluksella. Osa malleista kykenee valmistamaan jopa kaakaota ja jääkahvia. Voit valita valmiista resepteistä, luoda omia juomia tai seikkailla makujen maailmassa säätämällä asetuksia intuitiivisen käyttöliittymän kautta. Laitteissa on mallista riippuen joko suurikokoiset värinäytöt tai selkeät LCD-näytöt. Tämän lisäksi kaikki tämän malliston De’Longhi-kahviautomaatit ovat yhteensopiva Coffee Link-sovelluksen kanssa, joka mahdollistaa älylaitteen käyttämisen kaukosäätimenä.

De’Longhi Autentica 

De’Longhi Autentica on valmistajan tuotevalikoiman yksi kapeimmista malleista, joka tarjoaa aitoja kokemuksia. Valitse yhdellä napin painalluksella lukuisista eri juomista mieleisesi: perinteisestä italialaisesta Espressosta Cappuccinoon tai jopa hitaasti haudutettavaan Long Black-kahviin. Tämä De’Longhi-kahviautomaatti mahdollistaa huomion keskittämisen ihastuttavan kahvin nauttimiseen, kun automaattiset huolto-ohjelmat huolehtivat kaikesta muusta. De’Longhi Autentica ETAM 29.660.SB ansaitsee mielestämme erityismaininnan. Se tarjoaa ominaisuuden, jota jokainen todellinen kahvin ystävä taatusti arvostaa: Käyttäjät voivat säätää kahvin vahvuutta, lämpötilaa ja annoskokoa vastaamaan heidän henkilökohtaisia mieltymyksiään.

De’Longhi Eletta

De’Longhi Eletta tarjoaa modernin ulkonäkönsä lisäksi lukuisia ominaisuuksia, jotka helpottavat erilaisten kahvijuomien valmistusta. Ensinnäkin voit valita 12 juomasta, jotka kaikki voidaan valmistaa yhdellä napin painalluksella. Voit myös luoda omia reseptejäsi ja tallentaa ne My Menu-ominaisuuden avulla. De’Longhi Eletta mallissa on myös automaattinen puhdistus- ja huuhteluohjelma: Nämä takaavat tämän tehokkaan laitteen puhtaanapidon helppouden ja laitteen pitkäikäisyyden.

Voimmeko olla avuksi?

Jos haluat verrata De’Longhia muihin kahvinkeitinmerkkeihin, käy läpi muut valikoimamme täysautomaattiset kahvikoneet. Voit helpottaa valintaasi suodattamalla itsellesi tärkeitä ominaisuuksia, kuten tiettyjä kahvireseptejä, ominaisuuksia, vaahdotusjärjestelmiä ja kahvityyppejä. Muokkaa suodattimia sivun yläreunasta löytääksesi parhaiten omiin mieltymyksiisi sopivat laitemallit. Lue lisätietoa malleista tuotesivun kuvauksesta.

Jos olet edelleen hieman epävarma siitä, mikä kahvinkeitin sopisi juuri sinulle, voit aina ottaa yhteyttä KahviKaverin asiakaspalveluun saadaksesi neuvontaa, autamme mielellämme!

Lue lisää