TOP-kahvitarjous

Siemens kahviautomaatit

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Tietoa Siemens-kahviautomaateista

Siemens-kahviautomaatit tunnetaan toiminnallisuudestaan, innovatiivisuudestaan ja helppokäyttöisyydestään. Näillä laadukkailla saksalaisilla laitteilla valmistat herkullisia juomia helposti yhdellä napin painalluksella.

Siemens-kahviautomaatit – toiminnot ja ominaisuudet

Kaikki Siemens kahvikoneet on valmistettu äärimmäistä tarkkuutta ja huolellisuutta noudattaen. Niiden käyttöliittymä on intuitiivinen, muotoilu kompaktia ja toiminnot monipuoliset.

Parhaat mahdolliset maut ja aromit. Siemens-kahviautomaatit on varustettu ainutlaatuisella iAroma-järjestelmällä, joka varmistaa että laitteen kaikki osat toimivat yhdessä mahdollisimman tehokkaasti ihanteellisen maun luomiseksi. Siemensin kahvimyllyllä varustettu kahvikone jauhaa pavut hellävaraisesti ja tasaisesti, SensoFlow-lämmitysjärjestelmä takaa uutolle optimaalisen, virheettömän tasaisen lämpötilan ja 15 baarin uuttopaine varmistaa maksimaalisen aromaattisen ja maukkaan lopputuloksen.

Laadukas, hiljaisesti toimiva kahvimylly. Siemensin kahvimyllyllä varustettu kahvikone jauhaa pavut lähes äänettömästi. Toisin kuin teräsmylly, keraaminen mylly on kestävämpi ja sen terät pysyvät pidempään terävinä. Tämä hiljainen kahvikone sisältää myös AromaDouble Shot -ominaisuuden, jonka ansiosta kahvi valmistuu kaksinkertaisen uutto- ja jauhatusprosessin avulla ja saat nauttia täydellisestä mausta ilman karvautta.

Laaja valikoima kahvijuomia. Jokainen Siemens-kahviautomaatti valmistaa suosituimmat kahvijuomat, kuten klassisen espresson tai cappuccinon, kun taas edistyksellisemmät mallit mahdollistavat myös latte macchiaton tai cortadon valmistuksen. Siemensillä on myös 2 kupin kahvikoneita, jotka ovat erityisen käteviä silloin, kun haluat nauttia kupillisen kahvia ystävän kanssa.

Helppokäyttöisyys. Siemens-kahviautomaatit erottuvat intuitiivisesta käyttöliittymästä, selkeistä kosketusnäytön kuvakkeista ja värinäytöstä. Joitakin malleja voi käyttää myös älypuhelinsovelluksella.

Helpot huolto-ohjelmat. Siemens-kahviautomaatit sisältävät valmiiksi ohjelmoituja automaattisia huolto-ohjelmia ja helposti irrotettavan uutinyksikön, jonka voi huuhdella juoksevan veden alla. Lisäksi automaattinen autoMilk Clean -huuhteluohjelma puhdistaa maitojärjestelmän perusteellisesti jokaisen maitopohjaisen juoman valmistuksen jälkeen.

Siemens-kahviautomaatti – saatavilla olevat tuotesarjat

Tuotevalikoimastamme löydät erilaiset Siemens-kahviautomaatit. Valittavissa on useita tyylikkäitä malleja, joista löytyy paljon samaa, mutta myös joitakin eroja.

Siemens EQ500 kahvikone

Myymälöistämme löydät kaksi Siemens EQ500 -sarjan mallia. Näistä ensimmäinen, klassinen Siemens EQ500 TP503R09 sisältää neljä erilaista valmiiksi ohjelmoitua kahvijuomaa ja sopii parhaiten klassisen espresson tai cappuccinon ystäville. Kyseessä on hiljainen kahvikone, josta ei lähde juurikaan ääntä kahvin valmistuksen aikana. Tämän sarjan toinen malli, integroitava Siemens EQ500 TQ505R09, sisältää kaikki edellä mainitut ominaisuudet, mutta tarjoaa laajemman juomavalikoiman, johon sisältyy americano, espresso macchiato ja trendikäs flat white.

Siemens EQ6 kahvikone

Siemens EQ6 Plus -kahvikoneet erottuvat edukseen laajan juomavalikoimansa ansiosta sisältäen useita suosittuja vaihtoehtoja, kuten latte macchiaton ja flat white -kahvin. Siemens EQ6 Plus s300 -kahvikone on erittäin helppokäyttöinen ja sisältää kahdeksan kahvijuoman valikoiman sekä mahdollisuuden luoda kaksi käyttäjäprofiilia ja mukauttaa juomien asetuksia. Siemens EQ6 Plus s700 on edeltäjiään edistyksellisempi. Se sisältää neljä käyttäjäprofiilia ja yhdeksän kahvijuoman valikoiman. Voit valmistaa kaksi annosta latte macchiatoa tai cappuccinoa samalla kertaa ja ohjata konetta myös etänä.

Siemens EQ700 kahvikone

Siemens EQ700 -sarja on suorastaan mullistanut kahvin valmistuksen! Nämä Siemens-kahviautomaatit sisältävät jopa 30 erilaisen kahvijuoman valikoiman, johon sisältyvät myös caffé crema, koffie verkeerd ja caffé XL. Lisäksi voit tallentaa jopa 20 yksilöllistä kahvireseptiä ja mukauttaa juomien voimakkuutta (valitse mieto, keskivahva tai voimakas).

Siemens EQ9 kahvikone

Siemens EQ9 Plus -sarjan laitteiden muotoilu on ainutlaatuisen ylellistä. Tämän sarjan kahvikoneissa on kaksi korkealaatuista keraamista myllyä ja erilliset jauhatusyksiköt, jotka takaavat kahville puhtaimmat mahdolliset maut ja aromit. Siemensin kahviautomaatti kahdella säiliöllä mahdollistaa myös kahden papusäiliön ja sitä myötä kahden erilaisen papulajikkeen samanaikaisen käytön. Siemens EQ9 -kahvikoneella voit luoda jopa 10 käyttäjäprofiilia ja BaristaMode-toiminto mahdollistaa muutokset kahvin vahvuuteen, annoskokoon, lämpötilaan, kahvin ja maidon suhteeseen ja jopa uuttonopeuteen.

Siemens EQ900 kahvikone

Siemens EQ900 -kahvikone on kuin oma henkilökohtainen barista! Siemens EQ900 TQ903R09 sisältää muun muassa kosketusnäytön, 29 erilaista juomavaihtoehtoa, automaattisesti puhdistuvan maitojärjestelmän ja äänieristyksen, sekä tarjoaa mahdollisuuden hallita täydellisesti jokaisen juoman uutto- ja jauhatusasetuksia… Voiko intohimoisinkaan kahvin ystävä enää muuta toivoa?

Voimmeko olla avuksi?

Siemens-kahviautomaatit ovat arvostettuja niiden ensiluokkaisen laadun ja virheettömän suorituskyvyn vuoksi. Ei siis ihme, että kahviharrastajat suosivat juuri näitä kahvikoneita. Jos et ole varma mikä malli on itsellesi sopivin, neuvomme mielellämme ja annamme tarvittaessa asiantuntevaa apua. Ota reippaasti yhteyttä!

Eikö etsimääsi toimintoa ole täällä? Ehkä löydät sen tietyn Siemens-mallin kuvauksesta. Jos ei, tutustu muihin täysautomaattiset kahvikoneet.

Lue lisää