Kahvikone Saeco ”Xelsis Suprema SM8885/00”

  • uusi
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Tämä tuote on loppunut varastosta, mutta voit ottaa yhteyttä selvittääksesi, milloin se on taas saatavilla, tai saadaksesi tarjous samantapaisesta tuotteesta.

Tuotekuvaus

Aito kahvikone, italialaisella käsityölaadulla. Nykyaikaisella intuitiivisella ja upealla 7,8 tuuman värikosketusnäytöllä varustettuna. Saeco ”Xelsis Suprema SM8885/00” tarjoaa erinomaisen ja yksilöllisen kahvinautinnon, minkälaista et ole aiemmin kokenut.

NAUTI 22 HERKULLISESTA JA ERILAISESTA KAHVIJUOMASTA

Tutustu miellyttävään kahvin maailmaan, oli tunnelma mikä hyvänsä, varaa on valita 22 erilaisesta reseptistä. Tavanomaisimmista espressosta ja cappuccinosta, erikoisempiin juomiin kuten espresso macchiato tai flat white, jokainen löytää varmasti mieleisesensä koneesta.

MUOKKAA JUOMIA OMAN YKSILÖLLISEN MAKUSI MUKAAN JA TALLENNA RESEPTIT 8 KÄYTTÄJÄPROFIILIN ALLE

Jokaisen käyttäjän muokatut kahvisuosikit tallennetavissa 8 käyttäjäprofiilin alle ja helposti valittavissa korkearesoluutioiselta kosketusnäytöltä. Yksilöi jokainen profiili pienintäkin yksityiskohtaa myöten.

PALJASTA JOKAISEN KAHVIPAVUN PARHAAT OMINAISUUDET ”BEAN MAESTRON” AVULLA

BeanMaestro säätää automaattisesti jauhatusasetukset vapauttamaan valitsemasi pavun parhaat maut ja aromit. Yksinkertaisesti valitset vain papulajikkeen ja paahtoasteen ja annat BeanMaestron hoitaa lopun.

”COFFEE EQUALIZER TOUCH+”: KOKEILE 7 ERILAISTA UUTTOASETUSTA TAI LISÄÄ EXTRA SHOT

Luo oma suosikkireseptisi CoffeeEqualizer Touch+:n avulla! Voit yksilöidä oman kahvisi tarkkojen makumieltymystesi mukaiseksi säätelemällä; vahvuutta, kahvin ja maidon määrää, lämpötilaa, maitovaahdon määrää ja jopa valita kahvin tai maidon valmistusjärjestyksen. Halutessasi voit käyttää ExtraShot toimintoa lisämään kahvin intensiivisyyttä.

INNOVATIIVINEN VÄRIKOSKETUSNÄYTTÖ

Saeco:n edistyksellisin 7.8″ korkearesoluutionäyttö tarjoaa intuitiivisen kosketusherkän käyttöliittymän, joka mahdollistaa vuorovaikutuksen koneen kanssa ja josta voit myös seurata ohjevideoita. Upea ja iso näyttö helpottaa sinua hallitsemaan kahvijuoma valikoimaasi!

WI-FI HELPOTTAMAAN KÄYTTÖÄ

Koneen sisäänrakennettu Wi-Fi-yhteys, jotta mikään prosessin osa ei jää huomiotta. Parannat käyttäjämukavuutta ohjaamalla konetta saumattomasti älylaitteen avulla. Sovelluksessa myös Shop -toiminto täydennyksille ja lisävarusteille (jos saatavilla ainoastaan tietyissä maissa) Säännölliset päivitykset tarjoavat ohjelmiston parannuksia ja koneen tekoälyn kehittämistä sekä pyrkivät aina parantamaan ja rikastuttamaan kokemustasi auttamalla sinua saamaan parhaan hyödyn irti koneestasi.

LÖYDÄ UUSIA RESEPTEJÄ JA KÄYTÄ HYVÄKSESI PERSONOIDUT NEUVOT 

Kone muistaa mieltymyksesi ja antaa sinulle yksilöllisiä, henkilökohtaisia suosituksia, joiden avulla voit löytää uusia kahvireseptejä sekä koneesi erilaisia ominaisuuksia ja toimintoja.

VAIVATON YKSILÖINTI ”COFFEEMAESTRO”N AVULLA

Muokkaa vaivatta täydellinen kahvikupillisisesi CoffeeMaestron avulla! Valitset ainoastaan haluamasi makuprofiilin kolmesta esiasetuksesta: Delicato, Intenso ja Forte. Kun olet valintasi tehnyt, kone säätää automaattisesti kahvin asetuksia, kuten voimakkuutta, kahvin määrää ja esiuuttoaikaa, jotta saat juuri oikean maun.

”LATTE PERFETTO”: TÄYDELLISEN KERMAINEN JA SILKKINEN MAITOVAAHTO

LattePerfetto -tekniikalla varustettu ulkoinen maitokarahvi valmistaa paksun maitovaahdon, jossa hienon silkkinen rakenne.

”LATTE DUO”: KAVERILLE KANSSA NAPINPAINALLUKSELLA SUOSIKKI KAHVIASI

Valmista ja nauti kupillinen tai kaksi kupillista ystävän kanssa mieleistänne kahvia – mukaan lukien cappuccino ja latte macchiato – yhdellä kosketuksella.

VARMISTAT KORKEAN LAADUN INTUITIIVISELLA HUOLTOJÄRJESTELMÄLLÄ

Kosketusnäytön värikoodatusta intuitiivisesta huoltovalikosta voit tarkistaa koneen ja puhdistustilanteen helpommin kuin koskaan ennen. Valikko tarjoaa hyödyllisen yleiskatsauksen ja ilmoittaa asiaankuuluvista tilanmuutoksista, kuten veden loppumisesta tai vedensuodattimen vaihtotarpeesta.

KESTÄVÄ KERAAMINEN MYLLY: 20 000 KAHVIKUPIN TAKUULLA

Parhaat maut ja aromit vapautetaan pavuistasi erityisen kestävällä myllyllä. Se on suunniteltu poikkeuksellisen täsmälliseksi ja kestäväksi;  suunniteltu kestämään vähintään 20 000 kahvikupillisen valmistuksen. Mylly on helposti säädettävissä 12 eri jauhatustasolla.

NAUTI KAHVIKONEESTASI PITEMPÄÄN JA NAUTI KAHVISTASI VIELÄKIN ENEMMÄN AQUACLEAN -KANSSA*

AquaClean on patentoitu vedensuodatin, joka on suunniteltu parantamaan kahvin laatua, suodattamalla veden ja estämällä kalkin muodostuminen laitteen sisään. Keität jopa 5000 kuppia kahvia ilman kalkinpoisto -ohjelman tarvetta – kun vaihdat suodattimen säännöllisesti.

ERINOMAISET KAHVIMAUT ”AROMA EXTRACT” AVULLA

AromaExtract luo täydellisen tasapainon oikean valmistuslämpötilan ja ihanteellisen uuton välillä, jotta voit nauttia todella herkullisista mauista.

*Laite kehottaa sinua suorittamaan kalkinpoisto -ohjelman, kun olet vaihtanut suodattimen 8 kertaa. Ennen kalkinpoisto -ohjelman suorittamista valmistettujen kuppien tarkka määrä riippuu valitusta kahvilajikkeesta sekä siitä, kuinka usein kone on huuhdellut ja puhdistettu.

Reseptimäärä

Musta kahvi
Musta kahvi
Cappuccino
Cappuccino
Tuplaespresso
Tuplaespresso
Espresso
Espresso
Espresso Macchiato
Espresso Macchiato
Flat white
Flat white
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Ristretto
Ristretto
Americano
Americano
Latte
Latte
Caffè crema
Caffè crema
Melange
Melange
Cortado
Cortado
Café au lait
Café au lait
Matkatermos
Matkatermos
Espreso Lungo
Espreso Lungo
Italian cappuccino
Italian cappuccino

Tekniset tiedot

Yleiset ominaisuudet

Tyyppi Automaatti
Valmistaja Saeco
Takuu 24 kuukautta
Käyttää Jauhettu kahvi, Kahvipavut
Näyttö Värinäyttö
Maidonvaahdottimen tyyppi Automaattinen maitoletku järjestelmä
Terien tyyppi Keraaminen
Saako koneesta kuumaa vettä? Kyllä
Valmistaako kuumaa maitoa? Kyllä
Käyttäjän luomat reseptit 22
Vesipumpun paine 15 BAR
Alkuperämaa Italia
EAN 8720389002793
Maitosäiliö 0.6 l
Tallennettavat käyttäjäprofiilit 8

Hallinta

Valikko kieli Englannin, Espanja, Italia, Kielen, Ranska, Ruotsi, Saksa, Tanska, Tsekki, Venäjän
Ohjaustyyppi Kosketusnäyttö

Kapasiteetit

Vesisäiliö 1.7 l
Papusäiliön koko 450 g
Korkeus-säädettävä kahvisuutin 150 mm
Porosäiliö (annokset) 12

Asetukset

Annoksen mustalle kahville 2
Annoksen säätö maitokahville 2
Säädettävä jauhatuskarkeus (tasot) 12
Annoskoko Ohjelmoitava
Kahvin vahvuus (tasot) 5
Kahvin lämpötila (tasot) 3

Huolto-ohjelmat

Kalkinpoisto-ohjelma Kyllä
Maitojärjestelmän puhdistusohjelma Kyllä
Puhdistusohjelma Kyllä
Automaattinen huuhtelu Kyllä
Säädettävä maitovaahto Kyllä

Mitat ja paino

Syvyys 487 mm
Korkeus 396 mm
Leveys 287 mm

Reseptimäärä

Muut Kuuma maito, Kuuma vesi, Maitovaahto
Kahvi Americano, Café au lait, Caffè crema, Cappuccino, Cortado, Espreso Lungo, Espresso, Espresso Macchiato, Flat white, Italian cappuccino, Latte, Latte Macchiato, Matkatermos, Melange, Musta kahvi, Ristretto, Tuplaespresso

Pakkaus sisältää

Pakkaus sisältää (*Valmistaja pidättää oikeuden muuttaa settiin kuuluvia tuotteita ilman ennakkoilmoitusta*), Kahvilusikka, Maitoletku, Maitosäiliö, Uutinyksikön rasva, Vedenkovuuden mittausliuska, Vedensuodatin

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvikone Saeco ”Xelsis Suprema SM8885/00””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi