11+ vuotta kokemusta | > 1 milj. iloista asiakasta | Asiakasarvio 9.29/10

Kahvikone De’Longhi ”Dinamica ECAM 350.55.B”

 • -39%
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Määrä

Pidennä takuuaikaa 2 vuodella (+ 91.35 €) Sen lisäksi saat PRO SERVICE takuun.

999.00  609.00 
 • Toimitus 2 - 7 työpäivää

Tuotekuvaus

Modernilla designilla täysautomaattinen kahvikone De’Longhi “Dinamica ECAM 350.55.B” modernilla designilla jauhaa pavut erikseen joka kerta ja valmistaa jopa 10 kahvijuomaa yhdellä napinhipaisulla. Valitse perinteisistä mustan kahvin juomista ja suosituista kahvipohjaisista juomista. Käytä My Menu ominaisuutta luodaksesi ja tallentaaksesi oma erillinen valikko kaikille tykkäämillesi juomille. Intuitiivinen ohjaus ja helppo huolto antavat sinun nauttia kahvia nopeasti ja helposti.

10 KAHVIJUOMAA YHDELLÄ KOSKETUKSELLA

Valitse päävalikosta neljä suosituinta kahvijuomaa: espresso, musta kahvi, cappuccino ja latte macchiato. Paina Drinks Menu nappia valitaksesi lisäjuoma 6 juoman seasta: ristretto, tuplaespresso, lungo, long coffee, latte ja flat white, kuten myös kuuma maito ja kuuma vesi.

“MY MENU” TOIMINTO

Painamalla “My Menu nappia, ohjelmoi kaikki juomat oman henkilökohtaisen maun mukaan (se on kuin erillinen henkilökhtainen valikko). Säädä kahvin vahvuutta ja annoksen kokoa (kahvin ja maidon määrää).

AUTOMAATTINEN MAITOJÄRJESTELMÄ “LATTECREMA”

Erillisen maitovalmistusjärjestelmän ansiosta, kahvikone on aina valmis valmistamaan täydellistä maitovaahtoa. Kytkin integroitun maitosäiliössä antaa sinun valita halutun maidon tiheyden. “Clean” toiminto takaamaitojärjestelmän puhtauden. Kun maitosäiliö ei ole käytössä, säilytä se kätevästi jääkaapissa. Kaikki osat ovat astianpesukonekestäviä.

LCD NÄYTTÖ JA KOSKETUSKUVIOT

Selvällä LCD näytöllä ja kosketuskuvioilla pystyt kätevästi ohjaamaan kahvikonettasi.

MODERNI MUOTOILU

Modernin Italia-tyylisellä ja hehkuvalla mustalla runkolla kahvikone sopii täydellisesti moderniin sisustukseen.

HELPPO HUOLTO

Automaattinen kalkinpoisto, mahdollisuus käyttää vedensuodatinta, uutinyksikön huuhtelu-ohjema ja irrotettava uutinyksikkö takaavat kahvikoneen puhtauden ja antavat sinun aina juoda maukasta kahvia.

Ensimmäiselle kahvikupille

Uusi kahvikone kysyy kahvia! Tässä on joitain kahveja, jotka sopivat hyvin sekä mustien että maitopohjaisten kahvijuomien kanssa.

+ tuote(tta):

Tekniset tiedot

Yleiset ominaisuudet

Tyyppi Automaatti
Valmistaja De'Longhi
Väri Musta
Takuu 24 kuukautta
Käyttää Jauhettu kahvi, Kahvipavut
Näyttö Musta/Valkoinen
Maidonvaahdottimen tyyppi Integroitu säiliö
Kahvimyllyn tyyppi Teräs
Käyttäjän luomat reseptit 12
Voimakkuus 1450 W
Vesipumpun paine 15 BAR
Alkuperämaa Romania
EAN 8004399331167
Maitosäiliö 0.6 l

Hallinta

Valikko kieli Englannin, Espanja, Italia, Kielen, Norja, Ranska, Ruotsi, Saksa, Suomalainen, Turkki, Ukraina, Venäjän
Ohjaustyyppi Hipaisupainikkeet

Kapasiteetit

Vesisäiliö 1.8 l
Papusäiliön koko 300 g
Korkeus-säädettävä kahvisuutin 135 mm
Porosäiliö (annokset) 14

Asetukset

Annoksen mustalle kahville 2
Annoksen säätö maitokahville 1
Ohjelmoitava veden lämpötila Kyllä
Säädettävä jauhatuskarkeus (tasot) 13
Annoskoko Ohjelmoitava
Kahvin vahvuus (tasot) 5
Kahvin lämpötila (tasot) 4

Huolto-ohjelmat

Kalkinpoisto-ohjelma Kyllä
Maitojärjestelmän puhdistusohjelma Kyllä
Automaattinen huuhtelu Kyllä
Säädettävä maitovaahto Kyllä

Mitat ja paino

Syvyys 42.9 cm
Korkeus 34.8 cm
Leveys 23.6 cm
Paino 9.5 kg

Reseptimäärä

Muut Kuuma maito, Kuuma vesi, Maitovaahto
Kahvi Cappuccino, Espresso, Flat white, Latte, Latte Macchiato, Long black, Lungo, Musta kahvi, Ristretto, Tuplaespresso

Pakkaus sisältää

Pakkaus sisältää (*Valmistaja pidättää oikeuden muuttaa settiin kuuluvia tuotteita ilman ennakkoilmoitusta*), Kahvilusikka, Kalkinpoistoneste, Kuumavesisuutin, Maitosäiliö, Puhdistusharja, Vedenkovuuden mittausliuska, Vedensuodatin

Kahvikoneen huoltoon

Kunnollinen huolto ja puhdistus takaa kahvikoneen tasaisen ja kestävän käyttöiän. Tarvitset näitä huolto- ja puhdistustuotteita pitämään kahvikonetta puhtaana.

+ tuote(tta):

Kahvikoneen tarvikkeet

Näiden kahvinkone tarvikkeiden avulla kahvin valmistusprosessi on entistä kätevämpi ja miellyttävämpi, ja valmistettu kahvi on varmasti maukkaampaa.

+ tuote(tta):

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
4.12
17 arvostelu(a)
70%
5%
5%
0%
17%
 • 21 lokakuun, 2021

  Pitkällisen harkinnan ja hintavertailun jälkeen päädyin ostamaan tämän. Tarjous oli houkutteleva. Aiemmin käytössä on ollut saman valmistajan kahvakone, joka sekin toimi hyvin. Juon kuitenkin lähinnä maitopohjaisia kahveja ja tässä laitteessa on automaattiset pesuohjelmat ym. 2-3 päivää meni tutustuessa laitteen ominaisuuksiin. Tein alkuasetukset ohjekirjan mukaan, johon kannattaa kyllä perehtyä. Nyt laite on ollut käytössä kuukauden päivät ja käyttö on helppoa. Erilaisten kahvijuomien variointi/ohjelmointi on lähes rajaton. Myös puhdistus on helppoa ja automatiikka tuntuu toimivan hienosti. Voin vilpittömästi suositella tätä laitetta kotikäyttöön. Ainakin toistaiseksi tämä on ollut hintansa väärti.

 • 19 lokakuun, 2021

  Monipuolinen ja helppokäyttöinen kahviautomaatti. Mielestäni täysi 10 !

 • 28 kesäkuun, 2021

  Niin hyvää kahvia etten nukkunut ensimmäisenä yönä. Erittäin helppokäyttöinen ja saa nopeasti maukasta kahvia.

 • 16 lokakuun, 2020

  Jaa-a, kannattiko ostaa? Nyt menee kahvia paljon enemmän kuin aiemmin, samoin maitoa (juomme maitokahveja) eikä enää saa vetistä Cupsuloa tai välillä kitkerää kahvia Moccamasterista. Vaikea sanoa reilun 1kg jälkeen (n. 3vko), joten ehkä pitää palata asiaan kun nuo 2 erilaista 1kg pakettia on tullut nautittua.

  Koneen säätäminen on vähän kömpelöä, mutta eipä sitä usein tarvitse tehdä. Kertaalleen Latte Machiaton olen säätänyt mieleisekseni ja siinäpä se tuon kahvin osalta. Sillä tavalla tylsä kone, että nyt tuo kahvi tulee joka kerta samanlaisena kun nappia painaa. Aiemmin sentään oli jännitystä mukana, että tuleeko OK kahvia vai meneekö kitkeräksi. Pahaa pelkään, että kone tulee vielä kalliiksi kun joutuu testaamaan erilaisia kahvimakuja ja sitä menee paljon enemmän. Lisäksi riski kahvi-addiktioon nousi ihan uudelle tasolle. No, kaikkea ei voi saada.

  Kun pavut loppuivat, jouduin käyttämään valmiiksi jauhettua. Tässä on koneen suhteen parannettavaa: pariin otteeseen ei tunnistanut jauhoja ja pyysi uuden satsin, maku ei kyllä päässyt peruskahvipaketissa loistamaan – onneksi tämä piina päättyi melko nopeasti. Muutoin teknisesti vaikuttaa hyvältä koneelta. Ja nämä kahviin liittyvät sivuvaikutukset meneekin sitten jokaisen omalla vastuulla.

Arvostele tuote

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi