TOP-kahvitarjous

Nivona kahviautomaatit

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Tietoa Nivona-kahviautomaateista

Nivona-kahviautomaatit tuovat tyyliä keittiöön tai toimistolle! Nämä laitteet on suunniteltu helpottamaan kahvin valmistusta, jotta voit nauttia herkullisesta kahvista mahdollisimman vähällä vaivalla. Nivona-kahvikoneet ovat täydellinen yhdistelmä tyyliä ja toiminnallisuutta!

Nivona CafeRomatica -kahviautomaatit

Nivona-kahvikone tekee kahvihetkestäsi nautinnollisen kokemuksen. Tämä edistyksellinen kahvikone yhdistää tyylikkään muotoilun innovatiiviseen teknologiaan, varmistaen täydellisen kupin joka kerta. Tarjolla on useita erilaisia malleja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin.

Nivona Series 5 

Series 5 -sarjan Nivona CafeRomatica -kahviautomaatit on suunnattu heille, jotka suosivat mustaa kahvia tai espressoa, mutta nauttivat satunnaisesti myös maitopohjaisia juomia. Nivona-kahviautomaatit mahdollistavat myös kahden kahviannoksen valmistamisen samalla kertaa. Käännä valitsinta ja aseta haluamasi annoskoko nopeasti ja helposti, tai paina valitsinta valitaksesi kahvillesi mieleisesi voimakkuusasteen kolmesta vaihtoehdosta. Nivona CafeRomatica 550kahvikone maidonvaahdottimella – ja Spumatore-järjestelmällä mahdollistaa myös herkullisen maitovaahdon lisäämisen kahvijuomiin.

Nivona Series 6

Nivona-kahviautomaatit sisältävät Aroma Balance -järjestelmän, joka mahdollistaa mustan kahvin ystäville täysin uudenlaiset maut. Nivona CafeRomatica 690 -mallilla valmistat espressoa ja mustaa kahvia, tai annostelet kuumaa vettä. Lisäksi kone valmistaa herkullista maitovaahtoa, ja cappuccinon valmistus on helppoa Easy Spumatore -järjestelmän ansiosta. Myös americano valmistuu koneella kätevästi lisäämällä kahviannokseen kuumaa vettä. My Coffee -toiminnon avulla voit luoda jopa 4 omaa reseptiä (tarkka määrä riippuu mallista) ja tallentaa ne myöhempää käyttöä varten. Nivona CafeRomatica -kahvikoneet ovat käyttäjäystävällisiä ja niissä on kaksi kätevää kiertonuppia, värillinen TFT-näyttö ja mahdollisuus yhdistää kahvikone älysovellukseen Bluetoothin avulla.

Nivona Series 7

Tämän sarjan Nivona-kahviautomaatit tunnetaan alan uusimmista ja suosituimmista innovaatioista, kuten Aroma Balance-, OneTouch Spumatore-, Cappuccino Connaisseur- ja My Coffee -toiminnoista. Nauti täydellisen kermaista espressoa, klassista mustaa kahvia, tuoksuvaa lungoa ja täyteläistä americanoa, tai hyödynnä OneTouch Spumatore -toimintoa ja valmista cappuccinoa, lattea tai latte macchiatoa. Sisäänrakennettu Cappuccino Connaisseur -ominaisuus mahdollistaa uuttoprosessin muokkaamisen täsmälleen omaan makuun sopivaksi. Maitojärjestelmää on erittäin helppo huoltaa, sillä huuhtelu tapahtuu asettamalla maitoletku tippakaukaloon. Jos valintasi on Nivona-kahviautomaatti tästä sarjasta, pääset valitsemaan laitteelle myös mieleisesi sävyn. Tarjolla on esimerkiksi vaaleanharmaa Nivona 799 tai tuhkanharmaa Nivona 795. Tämän sarjan laitteita käytetään modernin TFT-värinäytön ja kiertonuppien avulla, tai Nivona-älysovelluksen kautta.

Nivona Series 8 

Series 8 -sarjan Nivona-kahvikoneet ovat ulkonäöltään hienostuneita ja sisältävät kaikki viimeisimmät innovaatiot. Niiden avulla valmistat espressoa, mustaa kahvia, americanoa, cappuccinoa ja latte macchiatoa, ja My Coffee -toiminto mahdollistaa jopa 10 oman reseptin tallentamisen. One Touch Spumatore Duo Plus -teknologia sopii täydellisesti maitopohjaisten juomien ystävien tarpeisiin, sillä se mahdollistaa samettisen maitovaahdon valmistuksen kahdelle kahviannokselle samalla kertaa, yhdellä napin painalluksella. Nivona CafeRomatica 820 -mallissa on suuri TFT-värinäyttö ja sen tyylikäs mattamusta ulkonäkö sopii erinomaisesti loft-tyyliseen sisustukseen. Nivona CafeRomatica 825 -mallin ruostumattomasta teräksestä valmistettua etupaneelia koristavat kromatut yksityiskohdat – tämä malli sopii saumattomasti millaiseen sisustukseen tahansa. Kaksivärinen kupin valaistus tarjoaa ylimääräistä visuaalista iloa kahvin valmistukseen. Lisäksi voit halutessasi valita mallin, jossa on sisäänrakennettu kupin lämmitystoiminto.

Nivona Series 9

Series 9 -sarjan Nivona-kahviautomaatti tarjoaa laajat räätälöintimahdollisuudet: voit esimerkiksi säätää juoman lämpötilaa, vahvuutta, annoskokoa ja maidon koostumusta. Tämän sarjan laitteet valmistavat yhdellä napin painalluksella espresson, mustan kahvin, americanon, cappuccinon, latte macchiaton ja latten, ja My Coffee -toiminnolla voit luoda 9 omaa reseptiä. Jokaista juomaa voi valmistaa kaksi annosta samalla kertaa. Nivona CafeRomatica 970:ssä on 5-tuumainen TFT-kosketusnäyttö ja Flying Picture -järjestelmä, jonka avulla voit muokata näytön taustakuvaa. Näissä malleissa on lisäksi myös kahdeksalla värillä valaistu vesisäiliö. Älysovelluksen avulla voit yhdistää Nivona-kahviautomaatit oman älylaitteesi kanssa ja valmistaa kahvia puhelimen tai tabletin avulla.

Nivona Series 10

Nivona 1040 -kahviautomaatti tarjoilee jopa 65 annosta päivässä ja sopii erinomaisesti suurempiin perheisiin tai pieniin toimistoihin. Automaatti valmistaa espressoa, mustaa kahvia, americanoa, cappuccinoa, lattea ja latte macchiatoa ja tarjoaa mahdollisuuden jopa 18 reseptin luomiseen. Coffee 2×4 -toiminto on suunniteltu erityisesti suurempien ryhmien tarpeisiin ja sen avulla on mahdollista valmistaa neljä tupla-annosta peräkkäin. One Touch Spumatore Duo Plus -teknologian avulla voit valmistaa kerralla kaksi maitopohjaista juomaa, yhdellä painalluksella. Uusi EasyClean-puhdistustoiminto taas takaa täydellisen hygienian: kone huuhtelee maitojärjestelmän automaattisesti jokaisen käytön jälkeen. Suuren kosketusherkän TFT-näytön ansiosta laitetta on helppo käyttää. Nivona CafeRomatica 1040 -koneen voi yhdistää myös älylaitteeseen. Siinä on myös aktiivinen kupin lämmitystoiminto, jonka ansiosta kahvisi tarjoillaan aina ihanteellisen lämpöisenä.

Voimmeko olla avuksi?

Tietoa tiettyjen Nivona-kahviautomaatti-mallien ominaisuuksista on tuotekuvauksessa. Myös muiden merkkien kahviautomaatit ovat tarjouksessamme tutustumisen arvoisia. Ehkä löydät sieltä helmen? Jos itselle sopivimman laitteen valinta tuntuu saatavilla olevasta tiedosta huolimatta haastavalta, älä huoli! Ota yhteyttä KahviKaverin ammattilaisiin, jotka auttavat sinua valitsemaan juuri omiin tarpeisiisi sopivan laitteen.

Lue lisää