TOP-kahvitarjous

Melitta kahvikoneet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Tietoa Melitta-kahvikoneista

Melitta-kahvikoneet saivat alkunsa 1980-luvulla intohimosta kahvia kohtaan. Nämä kahvikoneet tuovat yhteen perinteet ja innovaation, ja valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto jokaiselle kahvin ystävälle. Saksalaisvalmisteisten Melitta-kahvikoneiden avulla omaa kahvielämystä voi säätää mieleisekseen tekemällä muutoksia jauhatuskarkeuteen, uuton lämpötilaan ja kahvin voimakkuuteen.

Valikoimasta löytyvät sekä klassiset kahvinkeittimet että edistykselliset kahviautomaatit käyttäjäystävällisillä ominaisuuksilla. Melitta-kahvikoneet tarjoavat laatua, käytännöllisyyttä ja hienostunutta muotoilua, joka ei koskaan mene pois muodista.

Melitta-kahviautomaatit

Melitta-kahviautomaatit ovat erinomaisia laitteita nopeaan kahvin valmistukseen, sillä ainoa tarvittava toimenpide on itselle mieluisan kahvijuoman valitsemisen. Kahviautomaatteihin integroidut erittäin hiljaiset myllyt takaavat että kahvin valmistus ei riko kodin rauhaa ja hiljaisuutta, ja korkearesoluutioisen TFT-värinäytön ansiosta automaatin käyttö on erittäin helppoa.

Valitusta mallista riippuen Melitta-kahviautomaatti valmistaa 218 erilaista kahvijuomaa (pois lukien itse luodut reseptit). Valitsemalla edistyneemmän mallin, esimerkiksi Melitta Barista T Smart -kahvikoneen, pääset käyttämään konetta sovelluksen avulla ja saat käyttöösi myös muut lisäedut: kaksi erillistä papusäiliötä erityyppisille pavuille ja IntenseAroma-toiminnon, joka on suunniteltu vahvan kahvin ystäville. Yksinkertaisemmat mallit, kuten Melitta Solo kahvikone, valmistavat mustaa kahvia ja espressoa, mutta suppeammasta juomavalikoimasta huolimatta koneen valmistama kahvi on korkealaatuista ja kahvin vahvuutta, annoskokoa ja jopa juoman lämpötilaa voi säätää. Mieti siis rauhassa mitkä ominaisuudet ovat itsellesi tärkeimpiä ja millainen Melitta-kahvikone olisi omaan käyttöösi sopivin.

Melitta-kahvinkeittimet

Melitta-kahvinkeittimet ovat erinomaisia silloin, kun kahvia valmistetaan suurempi määrä samalla kertaa, tai kun kahvihetkestä halutaan nauttia ystävien tai perheen kanssa. Näissä kahvinkeittimissä on 1,21,3 litran säiliöt ja mahdollisuus valmistaa 10–15 kupillista kahvia kerralla. Melittan kahvinkeittimissä on myös automaattinen sammutustoiminto, joka auttaa säästämään sähköä ja samalla pitämään kahvin lämpimänä, kunnes keitin sammuu (noin 20, 40 tai 60 minuutin ajan valitusta mallista riippuen). Jotkin Melitta-kahvinkeittimet sisältävät myllyn, kaksoisseinäisen, ruostumattomasta teräksestä valmistetun kannun tai integroidun kalkinpoisto-ohjelman. Melitta-kahvikoneet on helppo pitää puhtaana, sillä niiden osat (esimerkiksi lasinen kahvikannu) voi pestä astianpesukoneessa.

Melitta-kahvikone – huolto

Jokaisen kahviharrastajan elämässä tulee eteen hetki, jolloin rakas Melitta-kahvikone tarvitsee hieman ylimääräistä hoivaa ja hellyyttä toimiakseen jatkossakin parhaalla mahdollisella tavalla. Melitta-puhdistustarvikkeet pääsevät silloin töihin. Melitta-kalkinpoistoaine on huoltotuotteista tärkeimpiä, sillä se torjuu kalkkikertymiä ja varmistaa laitteen optimaalisen suorituskyvyn, sekä pidentää sen käyttöikää. Jos käyttämäsi vesi on kovaa, kalkkikerrostumilta ei voi välttyä, ja siksi kalkinpoistoaine on ehdoton hankinta. Melitta-puhdistustabletit tai kalkkikertymiä ehkäisevä liuos poistavat aiempien kahvinvalmistuskertojen jälkeensä jättämiä kahvijäämiä varmistaen, että jokainen kupillinen kahvia maistuu raikkaalta ja puhtaalta. Näiden puhdistusaineiden yhdistelmällä Melitta-kahvikone säilyttää optimaalisen suorituskykynsä ja valmistaa täydellistä kahvia kerta toisensa jälkeen.

Voimmeko olla avuksi?

Melitta-kahvikoneet ovat osoitus perinteikkään kahvinvalmistuksen ja huippuluokan innovaatioiden täydellisestä tasapainosta. Monipuolinen valikoima takaa, että sekä aloittelevat kahviharrastajat että kahvihifistelijät löytävät omiin tarpeisiinsa sopivan laitteen. Jos et siltikään ole ihan varma siitä, onko tämä tuotemerkki juuri sinua varten, katso myös muut kahvikoneet tai kysyä neuvoa ammattilaisiltamme. Yhdessä löydämme sopivimman ratkaisun.

Lue lisää