VIIKON TARJOUS

Melitta kahvikoneet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvityyppi
Alkuperä kahvialue
Paahtotaso
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Käyttettävä kahvi
Reseptimäärä
Kapselit sopivat laitteelle
Maidonvaahdottimen tyyppi
Lajit
Ryhmien määrä
Papusäiliön koko
Ohjaustyyppi
Smart app
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Vesijohtoverkko kytkentä
Käyttää
Terän halkaisija
Kahvimyllyn tyyppi
Terien tyyppi
Terien rakenne
Sopii
Ohjelmoitava jauhatusaika
Käyttötarkoitus
Sarja
Sarja
Määrä
Tuotemerkit
Sisäänrakennettu mylly
Annosten määrä
Mutteripannun kapasiteetti
Säilyttää lämmön
Annoksen säätö maitokahville
Annoksen mustalle kahville
Kofeiininpoistomenetelmä
Tilavuus
Käyttäjän luomat reseptit
Suklaa laji
Tyyppi
Tyyppi
Arabica lajike
Juoman resepti
PID lämpötilansäädin
Suklaan tyyppi
Sykliät
Painemittari
Maitojuomat
Annoskoko
Näyttö
Toiminnot
Papusäiliöiden lukumäärä
Vesisäiliö
Kahvikapseli sisältää
Kuuma vesisuutin
Kupinlämmitin
Lisäominaisuudet
Maitosäiliö
Ominaisuus
Prosessi
Tuotteiden määrä paketissa
Tyyppi
Tyyppi
SCA-pisteet
Tarjoukset

Tietoa Melitta kahvikoneista

Melitta brändi luotiin vuonna 1908 kun saksassa syntynyt Melitta Bentz, inspiroituna hänen rakkaudesta kahviin, loi laitteen suodatinkahvin valmistamista varten. Vaikka teknologia, johon ensimmäinen laite perustui, on vanhentunut ja sen sijaan on tullut monia uudistettuja laitteita, tässä pitkässä ajassa kertynyt kokemus on hyödyksi erittäin innovatiivisten, modernien kahvikoneiden luomisessa. Melkein 100 vuoden suodatinkahvinkeittimien luomisen jälkeen (parhaat mallit löydät myös meidän valikoimasta), Melitta päätti käyttää laajaa tietämystä kahvista myös täysautomaattisten kahvikoneiden maailmassa. Samalla palavalla intohimolla kahviin ja käyttäen hyväksi saksalaista tarkkuuttaan, yhtiöllä ei kestänyt pitkään ennen kuin he saavuttivat aseman yhtenä parhaana täysautomaattistenkahvikoneiden valmistajana. Tämän näkee selvästi kahvikoneiden kestävyydestä ja valmistetun kahvin laadusta. Sen lisäksi on Melitta kahvikoneille ominainen minimalistinen design ja kompaktius, joten niistä pitävät erityisesi ihmiset, joilla ei ole paljon tilaa keittiössä, mutta haluavat silti nauttia maukkaasta kahvista

Melitta toiminnollisuus

Laaja valikoima laadukkaita kahvijuomia

Jopa lähtötaso Melitta malleilla on lukemattomia klassisia juomareseptejä – siitä huolimatta, vaikuttavinta ei ole niiden määrä vaan laatu. Valmistajat lisäävät vain reseptejä joista he ovat varmoja, että kone pystyy valmistamaan ne oikein. Tämä on erittäin selvää korkeamman luokan kahvikoneissa, joilla on sellaiset erikoiset reseptit kuten red eye tai dead eyeMelitta ei lisännyt näitä valikoimaan juomien määrän nostamiseksi, mutta koska yhtiön koneet pystyvät valmistamaan ne korkeimpien mahdollisten standardien mukaan.

Bean Select toiminto

Premium-koneissa papusäiliö on jaettu kahteen osaan, joten voit valmistaa juomia käyttämällä kahta erilaista papua. Tämä on mahdoton etu, sillä yhtä papulajiketta voi käyttää maitopohjaisten juomien valmistamiseen, kun taas toista voi käyttää mustien kahvijuomien valmistamiseen. Jälkimmäisten papujen maku voi olla hieman herkempi ja hienovaraisempi, sillä mustan kahvin ansiosta pääset kokemaan kaikkia maun nyansseja. Jos taaskin valitset maitopohjaisiin juomiin vahvemmat pavut, voit tuntea niiden maun selvästi jopa sen jälkeen kun olet kaatanut juoman päälle paksun kerroksen maitovaahtoa.  

intenseAroma toiminto

Jos valitset tämän toiminnon ennen kahvin valmistamista, kone valmistaa täyteläisemmän kahvin käyttämällä saman määrän vettä. Käytä tätä toimintoa espressoa valmistaessa. Siitä on myös hyötyä kun etsit uusia papuja sillä intensiivisempi maku antaa sinun kokea kaikki kahvisi nyanssit, jotka voisivat jäädä huomaamatta ilman tätä teknologiaa.

Autenttinen kahvinvalmistus-toiminto

Kun tämä toiminta on valittu, kone valmistaa maitopohjaiset juomat niiden italialaisten autenttisten reseptien mukaan, lisäten ainekset tietyssä järjestyksessä. Latte macchiatoa valmistaessa ensin vaahdotetaan maito ja sen jälkeen lisätään espresso, kun taas cappuccinon tapauksessa, järjestys on päinvastainen. Oikeat italialiset juomat valmistettuna saksalaisella tarkkuudella varmasti yllättävät joka ainoa kerta – tämän valmistajan kahvikoneen omistaminen saa sinut tuntemaan kuin omistaisit oman henkilökohtaisen baristan.

Hiljainen mylly

Useimmiten kahvikoneista tekevät äänekkäät niiden myllyt, pyörien äänekkäästi ja murskaten kahvipapuja. Melitta koneissa, tämä osa toimii erittäin hiljaisesti, joten voit nauttia kahvia aikaisin aamulla pelkäämättä läheisiesi herättämistä. Hiljaisen toiminnan lisäksi mylly on hyvin nopea – sinulla on aikaa valmistaa kupillinen lempijuomaasi vaikka olisi kiire.

Erilliset käyttäjäprofiilit

Innovatiivisimmat Melitta mallit antavat sinun luoda jopa 8 erillistä käyttäjäprofiilia ja tallentaa lempireseptisi niihin muuttamatta toisten käyttäjien luomia asetuksia. Matka maukkaaseen kahviin on nyt entistä lyhyempi! Valmistaaksesi lempikahviasi, vaihda vain omaan profiiliisi ja valitse haluttu juoma napinkosketuksella.

Kätevä puhdistusjärjestelmä

Melitta koneilla ei ole vain automaattinen kalkinpoiston ja kahvin puhdistusohjelmat, mutta myös erittäin kätevä maidon huuhtelujärjestelmä. Maidon letkun voi yhdistää suoraan alustaan, siten luoden suljetun järjestelmän maitojärjestelmän puhdistamista varten. Samalla tämä takaa, että ympäröiville pinnoille ei roisku maitoa eikä vettä huuhtelun yhteydessä. Maitosäiliön voi helposti pestä hanan alla tai tiskikoneessa.

Melitta Connect sovellus

Premium-luokan Melitta koneilla on mahdollisuus hallita niitä suoraan älypuhelimelta lataamalla erityisen sovelluksen. Älysovellus Melitta Connect mahdollistaa kahvin valmistamisen etäältä. Sen lisäksi tämä teknologia antaa sinun luoda oma profiilisi ja tallentaa siellä olevat reseptit, kuten myös säätää lempijuomasi valmistamiseen liittyviä hienovarisuuksia ja valita aineksien lisäämisen järjestyksen. Sinun ei tarvitse muistaa lempijuomasi reseptiä ulkoa ja valita samoja reseptejä joka ainoa kerta – sen sijasta, sinulla on resepti puhelimellasi ja voit valmistaa juoman yhdellä hipaisulla vaikka olisit toisessa huoneessa.

Suosituimmat Melitta mallit

Melitta:n valmistamat kahvikoneet on jaettu kolmeen pääkategoriaan: Premium, Comfort ja Standard. Jokainen kahvin ystävä, riippuen henkilökohtaisista tarpeista ja haluista, löytää itselle täydellisen kahvikoneen.

STANDARD kategoria

Standard kategorian koneet ovat luotu niille, jotka etsivät kompaktia kahvikonetta ja haluavat ennen kaikkea nauttia kupillisen laadukasta espressoa tai mustaa kahvia. Tähän kategoriaan kuuluvat Solo® ja Purista® sarjan kahvikoneet.

SOLO®

Melitta Solo® kahvikoneet ovat vain 20 cm leveät, 32,5 cm korkeat ja 45,5 cm syvät – nämä ovat yhdet maailman pienimmistä kahvikoneista, joten ne sopivat täydellisesti ihmisille, joilla ei ole keittiössä paljon tilaa. Kahvisi maun hallitseminen on erittäin helppoa: annoksen koon muuttamiseksi sinun täytyy vain painaa nappia, jossa on pavun kuvake. Tämän sarjan kahvikoneet ovat: Solo®, Solo® & Milk ja Solo® & Perfect Milk. Ensimmäinen kone on espresson ja mustan kahvin ystäville. Toinen laite on tarkoitettu niille, jotka haluavat tuntea olevansa todelliset baristat ja vaahdottaa itse maitonsa aina joskus. Kolmas kone on taas täydellinen ihmisille, jotka haluavat nauttia maitopohjaisista juomista aina välillä, mutta haluavat tehdä sen tavalla, joka on hieman yksinkertaisempi. Solo® & Perfect Milk malli on varustettu automaattisella maidonvaahdottimella, joka vaahdottaa itse maidon. Minimalismin arvostajat varmasti rakastuvat näiden kahvikoneiden minimalistiseen designiin. 

Purista® 

Melitta Purista® malli ei ole ainoastaan yhtä kompakti kuin Solo® mallit, mutta sillä on myös lisäominaisuuksia ja uudistuksia, joita kahvin ystävät varmasti arvostavat. Yksi sellainen uudistus on erittäin hiljainen toiminta, joka on hyvin hiljaisen myllyn ansiota. Sen lisäksi Melitta on parantanut tippakaukalon pintaa: se on katettu erikoisella naarmuuntumattomalla päällystyksellä, joten alusta ei naarmuunnu vaikka käyttäisit konetta vuosia. Lisämukavuutta varten siinä on My Coffee reseptinappi, jonka avulla voi ohjelmoida ja tallentaa juomaan – tämän napin ansiosta saat lempijuomasi yhdellä ainoalla napinkosketuksella aina kun haluat. Käyttöhelppous on taattu koneen esipaneelissa olevalla Service napilla. Painamalla sitä pääset käsiksi kaikkiin huolto-ohjelmiin. Ne, jotka tykkäävät eksperimentoida maulla, tulevat yllättymään löytämällä entistä enemmän jauhatusasteita tästä koneesta – niitä on jopa 5.

COMFORT kategoria

Melitta Comfort kategorian kahvikoneet ovat luotu mukavuutta arvostaville ihmisille jotka haluavat valmistaa maukasta kahvia mahdollisimman kätevästi. Tähän kategoriaan kuuluvat Avanza® ja Passione® mallit.

Avanza® 

Ulkonäön perusteella Avanza on samantapainen Purista® koneen kanssa, mutta mikä tekee tästä ainutlaatuisen on isommat säiliöt, joka on varmasti hyödyllistä, jos valmistaa päivän mittaan enemmän kahvijuomia. Espresson ja mustan kahvin napinpainalluksella valmistamisen lisäksi nämä kahvikoneet ovat varustettu automaattisella maitojärjestelmällä. Sinun täytyy vain laittaa maitoletku maitotölkkiin ja kone vaahdottaa pilvenpehmeän maitovaahdon ihan itse. Laittamalla kupin korkeus-säädettävän suuttimen alle voit lisätä maitovaahdon espressoosi. Avanza Plus koneella on myös metallinen maitoputki, joka tekee maitopohjaisten juomien valmistamisesta vielä mukavamman. 

Passione®

Lisää värillinen TFT näyttö, universaalinen suutin sisäänrakennetulla maidonvaahdottimella ja autenttisella juomien valmistuksella aikaisemmin listattuihin Melitta ominaisuuksiin ja saat Melitta Passione® OT mallin. Mikä tulee integroituihin kahviresepteihin, niitä on jopa 10 tässä koneessa, mukaan lukien ristretto, espresso, lungo, musta kahvi, americano, cappuccino, latte macchiato, espresso macchiato, café latte ja café au lait. Universaalisen suuttimen ansiosta sinun ei tarvitse siirtää kuppia yhden suuttimen alta toiseen maitopohjaisia juomia valmistaessa: sekä maito että kahvi tulevat samasta suuttimesta. Värillinen LED näyttö ei anna eksyä lukuisien kahvijuomien joukossa ja antaa sinun seurata kahvinvalmistusprosessia alusta loppuun saakka. Tästä koneesta löydät myös autenttisen juomien valmistamisen. Kaikki juomat valmistetaan autenttisten italialaisten reseptien mukaan, lisäten ainekset (kahvi ja maito) tietyssä järjestyksessä. Kaikki nämä edut on kruunattu helpolla, automaattisella huollolla. Passione® sarjan tavallinen versio (ilman OT – One Touch – toimintoa) on suunnattu mustan kahvin ystäville, jotka juovat maitopohjaisia juomia vain ajoittain. Jälkimmäinen malli valmistaa maitovaahdon erikseen eli se ei tapahdu yhdellä napinkosketuksella. Kun vaahto on valmistettu, sinun pitää työntää kuppi erillisen kahvisuuttimen alle. Tällä kahvikoneella on myös yksinkertaisempi LED näyttö näppäimillä.

PREMIUM kategoria

Melitta Premium kategoriaan kuuluvat koneet on luotu niille, jotka eivät halua tehdä kompromisseja ja etsivät aina vain parasta. Tähän kuuluvat CI®, LatteSelect® ja Barista® sarjan koneet.

CI®

Tässä sarjassa on kaksi mallia: Melitta CI® ja Melitta CI Touch®. Mikä tekee niistä erikoiset, on myllyn yläpuolella oleva papusäiliö, joka on jaettu kahteen osaan, joka antaa sinun käyttää kahdenlaisia papuja koneessasi ja valita niistä yksi lempijuomasi valmistamiseen napinpainalluksella. Molemmat mallit pystyvät valmistamaan kahden mustan kahvijuoman lisäksi myös kahta maitopohjaista juomaa samanaikaisesti! Löydät 4 integroitua käyttäjää näistä laitteista, luotu henkilökohtaisten reseptien luomiseen ja tallentamiseen. Melitta CI® mallilla on LCD näyttö, kun taas CI Touch® mallilla on värillinen TFT kosketusnäyttö. CI® malli pystyy valmistamaan neljää suosituinta mustaa kahvia ja maitopohjaista juomaa, kun taas CI Touch® tarjoaa jopa 10 erilaista juomaa. CI Touch® Plus on varustettu metallisella maitoputkella, joka tekee maitopohjaisten juomien valmistamisesta entistä mukavamman.

LatteSelect®

LatteSelect® ansiosta kahvinvalmistusprosessi on entistä tyydyttävämpää: kahvijuomien kuvakkeet on vaihdettu värillisiin, jotka näyttävät ihan samanlaisilta kuin oikeat juomat. Tässä kahvikoneessa on entistä enemmän reseptejä, joista voi valita yhdellä hipaisulla – sinulla on mahdollisuus valita 12 juoman seasta! Sen isäksi tippakaukalo on päällystetty naarmuuntumattomalla päällystyksellä, joten se pysyy naarmuuntumattomana paljon pidempään. Tässä on myös 2 käyttäjää enemmän – yhteensä 6. Ihan kuten CI® malleissa, voit valita erilaisista pavuista (kaksi papusäiliötä) ja valmistaa kaksi maitopohjaista juomaa kerralla. 

Barista®

Tämä on Melitta:n innovatiivisin kahvikonesarja, luotu niille, jotka haluavat kahvikoneen olevan kuin todellinen barista. Nämä laitteet valmistavat 18–21 kahvijuomaa vain napinkosketuksella. Kaikki yläpuolella listatut Melitta ominaisuudet ovat integroitu Barista® koneisiin. Huippuluokan kone Barista TS Smart antaa sinun valita eri papujen välillä ja valmistaa kahvia käyttämällä kumpaa tahansa, kuten myös määräämään pavut jollekin juomalle ja tallentamaan valintasi asetuksissa. Hyödynnä 8 käyttäjäprofiilia ja ohjaa konetta älylaitteelta. Kaikki huolto-ohjelmat ovat täysin automaattisia, joten sinun täytyy vain nauttia maukasta kahvia.

Löydät lisätietoa jokaisesta koneesta niille omistetulta tuotesivulta – ja jos yhden valitseminen on liian hankalaa, KahviKaverin asiantuntijat ovat aina valmiita neuvomaan ja auttamaan löytämään tarpeillesi sopivan kahvikoneen.

Lue lisää