KUUKAUDEN TARJOUS
VIIKON TARJOUS
VIIKON TARJOUS
Ilmainen toimitus

alkaen 59‚ā¨ tilauksesta

9,3/10 asiakasarvio

palvelun ja laadun vuoksi

1 milj.+ tyytyväisiä asiakkaita

ympäri maailmaa

Liike Helsingissä

laajalla valikoimalla

Näytetään 1-24 tulosta 40 tuloksesta

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Kahvityyppi
Alkuperä kahvialue
Paahtotaso
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Käyttettävä kahvi
Reseptimäärä
Kapselit sopivat laitteelle
Maidonvaahdottimen tyyppi
Lajit
Ryhmien määrä
Ohjaustyyppi
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Vesijohtoverkko kytkentä
Käyttää
Papusäiliön koko
Terän halkaisija
Kahvimyllyn tyyppi
Terien tyyppi
Terien rakenne
Sopii
Ohjelmoitava jauhatusaika
Käyttötarkoitus
Sarja
Määrä
Tuotemerkit
Tarjoukset

Tietoja Melitta -kahvinkeittimistä

Intohimo kahviin ja saksalaiseen laatuun

Melitta brändi luotiin vuonna 1908 kun saksassa syntynyt Melitta Bentz, inspiroituna hänen rakkaudesta kahviin, loi laitteen suodatinkahvin valmistamista varten. Vaikka teknologia, johon ensimmäinen laite perustui, on vanhentunut ja sen sijaan on tullut monia uudistettuja laitteita, tässä pitkässä ajassa kertynyt kokemus on hyödyksi erittäin innovatiivisten, modernien kahvikoneiden luomisessa. Melkein 100 vuoden suodatinkahvinkeittimien luomisen jälkeen (parhaat mallit löydät myös meidän valikoimasta), Melitta päätti käyttää laajaa tietämystä kahvista myös täysautomaattisten kahvikoneiden maailmassa. Samalla palavalla intohimolla kahviin ja käyttäen hyväksi saksalaista tarkkuuttaan, yhtiöllä ei kestänyt pitkään ennen kuin he saavuttivat aseman yhtenä parhaana täysautomaattistenkahvikoneiden valmistajana. Tämän näkee selvästi kahvikoneiden kestävyydestä ja valmistetun kahvin laadusta. Sen lisäksi on Melitta kahvikoneille ominainen minimalistinen design ja kompaktius, joten niistä pitävät erityisesi ihmiset, joilla ei ole paljon tilaa keittiössä, mutta haluavat silti nauttia maukkaasta kahvista

Melitta toiminnollisuus

Laaja valikoima laadukkaita kahvijuomia

Jopa l√§ht√∂taso Melitta malleilla on lukemattomia klassisia juomareseptej√§ ‚Äď siit√§ huolimatta, vaikuttavinta ei ole niiden m√§√§r√§ vaan laatu. Valmistajat lis√§√§v√§t vain reseptej√§ joista he ovat varmoja, ett√§ kone pystyy valmistamaan ne oikein. T√§m√§ on eritt√§in selv√§√§ korkeamman luokan kahvikoneissa, joilla on sellaiset erikoiset reseptit kuten red eye tai dead eye ‚Äď Melitta ei lis√§nnyt n√§it√§ valikoimaan juomien m√§√§r√§n nostamiseksi, mutta koska yhti√∂n koneet pystyv√§t valmistamaan ne korkeimpien mahdollisten standardien mukaan.

Bean Select toiminto

Premium-koneissa papusäiliö on jaettu kahteen osaan, joten voit valmistaa juomia käyttämällä kahta erilaista papua. Tämä on mahdoton etu, sillä yhtä papulajiketta voi käyttää maitopohjaisten juomien valmistamiseen, kun taas toista voi käyttää mustien kahvijuomien valmistamiseen. Jälkimmäisten papujen maku voi olla hieman herkempi ja hienovaraisempi, sillä mustan kahvin ansiosta pääset kokemaan kaikkia maun nyansseja. Jos taaskin valitset maitopohjaisiin juomiin vahvemmat pavut, voit tuntea niiden maun selvästi jopa sen jälkeen kun olet kaatanut juoman päälle paksun kerroksen maitovaahtoa.  

intenseAroma toiminto

Jos valitset tämän toiminnon ennen kahvin valmistamista, kone valmistaa täyteläisemmän kahvin käyttämällä saman määrän vettä. Käytä tätä toimintoa espressoa valmistaessa. Siitä on myös hyötyä kun etsit uusia papuja sillä intensiivisempi maku antaa sinun kokea kaikki kahvisi nyanssit, jotka voisivat jäädä huomaamatta ilman tätä teknologiaa.

Autenttinen kahvinvalmistus-toiminto

Kun t√§m√§ toiminta on valittu, kone valmistaa maitopohjaiset juomat niiden italialaisten autenttisten reseptien mukaan, lis√§ten ainekset tietyss√§ j√§rjestyksess√§. Latte macchiatoa valmistaessa ensin vaahdotetaan maito ja sen j√§lkeen lis√§t√§√§n espresso, kun taas cappuccinon tapauksessa, j√§rjestys on p√§invastainen. Oikeat italialiset juomat valmistettuna saksalaisella tarkkuudella varmasti yll√§tt√§v√§t joka ainoa kerta ‚Äď t√§m√§n valmistajan kahvikoneen omistaminen saa sinut tuntemaan kuin omistaisit oman henkil√∂kohtaisen baristan.

Hiljainen mylly

Useimmiten kahvikoneista tekev√§t √§√§nekk√§√§t niiden myllyt, py√∂rien √§√§nekk√§√§sti ja murskaten kahvipapuja. Melitta koneissa, t√§m√§ osa toimii eritt√§in hiljaisesti, joten voit nauttia kahvia aikaisin aamulla pelk√§√§m√§tt√§ l√§heisiesi her√§tt√§mist√§. Hiljaisen toiminnan lis√§ksi mylly on hyvin nopea ‚Äď sinulla on aikaa valmistaa kupillinen lempijuomaasi vaikka olisi kiire.

Erilliset käyttäjäprofiilit

Innovatiivisimmat Melitta mallit antavat sinun luoda jopa 8 erillistä käyttäjäprofiilia ja tallentaa lempireseptisi niihin muuttamatta toisten käyttäjien luomia asetuksia. Matka maukkaaseen kahviin on nyt entistä lyhyempi! Valmistaaksesi lempikahviasi, vaihda vain omaan profiiliisi ja valitse haluttu juoma napinkosketuksella.

Kätevä puhdistusjärjestelmä

Melitta koneilla ei ole vain automaattinen kalkinpoiston ja kahvin puhdistusohjelmat, mutta myös erittäin kätevä maidon huuhtelujärjestelmä. Maidon letkun voi yhdistää suoraan alustaan, siten luoden suljetun järjestelmän maitojärjestelmän puhdistamista varten. Samalla tämä takaa, että ympäröiville pinnoille ei roisku maitoa eikä vettä huuhtelun yhteydessä. Maitosäiliön voi helposti pestä hanan alla tai tiskikoneessa.

Melitta Connect sovellus

Premium-luokan Melitta koneilla on mahdollisuus hallita niit√§ suoraan √§lypuhelimelta lataamalla erityisen sovelluksen. √Ąlysovellus Melitta Connect mahdollistaa kahvin valmistamisen et√§√§lt√§. Sen lis√§ksi t√§m√§ teknologia antaa sinun luoda oma profiilisi ja tallentaa siell√§ olevat reseptit, kuten my√∂s s√§√§t√§√§ lempijuomasi valmistamiseen liittyvi√§ hienovarisuuksia ja valita aineksien lis√§√§misen j√§rjestyksen. Sinun ei tarvitse muistaa lempijuomasi resepti√§ ulkoa ja valita samoja reseptej√§ joka ainoa kerta ‚Äď sen sijasta, sinulla on resepti puhelimellasi ja voit valmistaa juoman yhdell√§ hipaisulla vaikka olisit toisessa huoneessa.

Suosituimmat Melitta mallit

Melitta:n valmistamat kahvikoneet on jaettu kolmeen pääkategoriaan: Premium, Comfort ja Standard. Jokainen kahvin ystävä, riippuen henkilökohtaisista tarpeista ja haluista, löytää itselle täydellisen kahvikoneen.

STANDARD kategoria

Standard kategorian koneet ovat luotu niille, jotka etsiv√§t kompaktia kahvikonetta ja haluavat ennen kaikkea nauttia kupillisen laadukasta espressoa tai mustaa kahvia. T√§h√§n kategoriaan kuuluvat Solo¬ģ ja Purista¬ģ sarjan kahvikoneet.

SOLO¬ģ

Melitta Solo¬ģ kahvikoneet ovat vain 20 cm leve√§t, 32,5 cm korkeat ja 45,5 cm syv√§t ‚Äď n√§m√§ ovat yhdet maailman pienimmist√§ kahvikoneista, joten ne sopivat t√§ydellisesti ihmisille, joilla ei ole keitti√∂ss√§ paljon tilaa. Kahvisi maun hallitseminen on eritt√§in helppoa: annoksen koon muuttamiseksi sinun t√§ytyy vain painaa nappia, jossa on pavun kuvake. T√§m√§n sarjan kahvikoneet ovat: Solo¬ģ, Solo¬ģ & Milk ja Solo¬ģ & Perfect Milk. Ensimm√§inen kone on espresson ja mustan kahvin yst√§ville. Toinen laite on tarkoitettu niille, jotka haluavat tuntea olevansa todelliset baristat ja vaahdottaa itse maitonsa aina joskus. Kolmas kone on taas t√§ydellinen ihmisille, jotka haluavat nauttia maitopohjaisista juomista aina v√§lill√§, mutta haluavat tehd√§ sen tavalla, joka on hieman yksinkertaisempi. Solo¬ģ & Perfect Milk malli on varustettu automaattisella maidonvaahdottimella, joka vaahdottaa itse maidon. Minimalismin arvostajat varmasti rakastuvat n√§iden kahvikoneiden minimalistiseen designiin.¬†

Purista¬ģ¬†

Melitta Purista¬ģ malli ei ole ainoastaan yht√§ kompakti kuin Solo¬ģ mallit, mutta sill√§ on my√∂s lis√§ominaisuuksia ja uudistuksia, joita kahvin yst√§v√§t varmasti arvostavat. Yksi sellainen uudistus on eritt√§in hiljainen toiminta, joka on hyvin hiljaisen myllyn ansiota. Sen lis√§ksi Melitta on parantanut tippakaukalon pintaa: se on katettu erikoisella naarmuuntumattomalla p√§√§llystyksell√§, joten alusta ei naarmuunnu vaikka k√§ytt√§isit konetta vuosia. Lis√§mukavuutta varten siin√§ on My Coffee reseptinappi, jonka avulla voi ohjelmoida ja tallentaa juomaan ‚Äď t√§m√§n napin ansiosta saat lempijuomasi yhdell√§ ainoalla napinkosketuksella aina kun haluat. K√§ytt√∂helppous on taattu koneen esipaneelissa olevalla Service napilla. Painamalla sit√§ p√§√§set k√§siksi kaikkiin huolto-ohjelmiin. Ne, jotka tykk√§√§v√§t eksperimentoida maulla, tulevat yll√§ttym√§√§n l√∂yt√§m√§ll√§ entist√§ enemm√§n jauhatusasteita t√§st√§ koneesta ‚Äď niit√§ on jopa 5.

COMFORT kategoria

Melitta Comfort kategorian kahvikoneet ovat luotu mukavuutta arvostaville ihmisille jotka haluavat valmistaa maukasta kahvia mahdollisimman k√§tev√§sti. T√§h√§n kategoriaan kuuluvat Avanza¬ģ ja Passione¬ģ mallit.

Avanza¬ģ¬†

Ulkon√§√∂n perusteella Avanza on samantapainen Purista¬ģ koneen kanssa, mutta mik√§ tekee t√§st√§ ainutlaatuisen on isommat s√§ili√∂t, joka on varmasti hy√∂dyllist√§, jos valmistaa p√§iv√§n mittaan enemm√§n kahvijuomia. Espresson ja mustan kahvin napinpainalluksella valmistamisen lis√§ksi n√§m√§ kahvikoneet ovat varustettu automaattisella maitoj√§rjestelm√§ll√§. Sinun t√§ytyy vain laittaa maitoletku maitot√∂lkkiin ja kone vaahdottaa pilvenpehme√§n maitovaahdon ihan itse. Laittamalla kupin korkeus-s√§√§dett√§v√§n suuttimen alle voit lis√§t√§ maitovaahdon espressoosi. Avanza Plus koneella on my√∂s metallinen maitoputki, joka tekee maitopohjaisten juomien valmistamisesta viel√§ mukavamman.¬†

Passione¬ģ

Lis√§√§ v√§rillinen TFT n√§ytt√∂, universaalinen suutin sis√§√§nrakennetulla maidonvaahdottimella ja autenttisella juomien valmistuksella aikaisemmin listattuihin Melitta ominaisuuksiin ja saat Melitta Passione¬ģ OT mallin. Mik√§ tulee integroituihin kahviresepteihin, niit√§ on jopa 10 t√§ss√§ koneessa, mukaan lukien ristretto, espresso, lungo, musta kahvi, americano, cappuccino, latte macchiato, espresso macchiato, caf√© latte ja caf√© au lait. Universaalisen suuttimen ansiosta sinun ei tarvitse siirt√§√§ kuppia yhden suuttimen alta toiseen maitopohjaisia juomia valmistaessa: sek√§ maito ett√§ kahvi tulevat samasta suuttimesta. V√§rillinen LED n√§ytt√∂ ei anna eksy√§ lukuisien kahvijuomien joukossa ja antaa sinun seurata kahvinvalmistusprosessia alusta loppuun saakka. T√§st√§ koneesta l√∂yd√§t my√∂s autenttisen juomien valmistamisen. Kaikki juomat valmistetaan autenttisten italialaisten reseptien mukaan, lis√§ten ainekset (kahvi ja maito) tietyss√§ j√§rjestyksess√§. Kaikki n√§m√§ edut on kruunattu helpolla, automaattisella huollolla. Passione¬ģ sarjan tavallinen versio (ilman OT ‚Äď One Touch ‚Äď toimintoa) on suunnattu mustan kahvin yst√§ville, jotka juovat maitopohjaisia juomia vain ajoittain. J√§lkimm√§inen malli valmistaa maitovaahdon erikseen eli se ei tapahdu yhdell√§ napinkosketuksella. Kun vaahto on valmistettu, sinun pit√§√§ ty√∂nt√§√§ kuppi erillisen kahvisuuttimen alle. T√§ll√§ kahvikoneella on my√∂s yksinkertaisempi LED n√§ytt√∂ n√§pp√§imill√§.

PREMIUM kategoria

Melitta Premium kategoriaan kuuluvat koneet on luotu niille, jotka eiv√§t halua tehd√§ kompromisseja ja etsiv√§t aina vain parasta. T√§h√§n kuuluvat CI¬ģ, LatteSelect¬ģ ja Barista¬ģ sarjan koneet.

CI¬ģ

T√§ss√§ sarjassa on kaksi mallia: Melitta CI¬ģ ja Melitta CI Touch¬ģ. Mik√§ tekee niist√§ erikoiset, on myllyn yl√§puolella oleva papus√§ili√∂, joka on jaettu kahteen osaan, joka antaa sinun k√§ytt√§√§ kahdenlaisia papuja koneessasi ja valita niist√§ yksi lempijuomasi valmistamiseen napinpainalluksella. Molemmat mallit pystyv√§t valmistamaan kahden mustan kahvijuoman lis√§ksi my√∂s kahta maitopohjaista juomaa samanaikaisesti! L√∂yd√§t 4 integroitua k√§ytt√§j√§√§ n√§ist√§ laitteista, luotu henkil√∂kohtaisten reseptien luomiseen ja tallentamiseen. Melitta CI¬ģ mallilla on LCD n√§ytt√∂, kun taas CI Touch¬ģ mallilla on v√§rillinen TFT kosketusn√§ytt√∂. CI¬ģ malli pystyy valmistamaan nelj√§√§ suosituinta mustaa kahvia ja maitopohjaista juomaa, kun taas CI Touch¬ģ tarjoaa jopa 10 erilaista juomaa. CI Touch¬ģ Plus on varustettu metallisella maitoputkella, joka tekee maitopohjaisten juomien valmistamisesta entist√§ mukavamman.

LatteSelect¬ģ

LatteSelect¬ģ ansiosta kahvinvalmistusprosessi on entist√§ tyydytt√§v√§mp√§√§: kahvijuomien kuvakkeet on vaihdettu v√§rillisiin, jotka n√§ytt√§v√§t ihan samanlaisilta kuin oikeat juomat. T√§ss√§ kahvikoneessa on entist√§ enemm√§n reseptej√§, joista voi valita yhdell√§ hipaisulla ‚Äď sinulla on mahdollisuus valita 12 juoman seasta! Sen is√§ksi tippakaukalo on p√§√§llystetty naarmuuntumattomalla p√§√§llystyksell√§, joten se pysyy naarmuuntumattomana paljon pidemp√§√§n. T√§ss√§ on my√∂s 2 k√§ytt√§j√§√§ enemm√§n ‚Äď yhteens√§ 6. Ihan kuten CI¬ģ malleissa, voit valita erilaisista pavuista (kaksi papus√§ili√∂t√§) ja valmistaa kaksi maitopohjaista juomaa kerralla.¬†

Barista¬ģ

T√§m√§ on Melitta:n innovatiivisin kahvikonesarja, luotu niille, jotka haluavat kahvikoneen olevan kuin todellinen barista. N√§m√§ laitteet valmistavat 18‚Äď21 kahvijuomaa vain napinkosketuksella. Kaikki yl√§puolella listatut Melitta ominaisuudet ovat integroitu Barista¬ģ koneisiin. Huippuluokan kone Barista TS Smart antaa sinun valita eri papujen v√§lill√§ ja valmistaa kahvia k√§ytt√§m√§ll√§ kumpaa tahansa, kuten my√∂s m√§√§r√§√§m√§√§n pavut jollekin juomalle ja tallentamaan valintasi asetuksissa. Hy√∂dynn√§ 8 k√§ytt√§j√§profiilia ja ohjaa konetta √§lylaitteelta. Kaikki huolto-ohjelmat ovat t√§ysin automaattisia, joten sinun t√§ytyy vain nauttia maukasta kahvia.

L√∂yd√§t lis√§tietoa jokaisesta koneesta niille omistetulta tuotesivulta ‚Äď ja jos yhden valitseminen on liian hankalaa, KahviKaverin asiantuntijat ovat aina valmiita neuvomaan ja auttamaan l√∂yt√§m√§√§n tarpeillesi sopivan kahvikoneen.