Café Liégeois “Venezia Corsato” kahvipavut -40%

Kahvikone De’Longhi ”EC 685.R”

(4)
Tekniset tuotetiedot Tuotekuvaus
Saat 250g Caprissimo Fragrante kahvipapuja ostaessasi kahvikoneen. Lahja lisätään automaattisesti tilaukselle. Kampanjoita ja alennuksia ei voi yhdistellä. Rajoitettu erä. Kampanja voimassa 31.08.2020 asti.

Reseptimäärä

Cafè Latte Höyry Musta kahvi
169.00
Säästä 130.00  299.00 
 • Leverans tar 1 - 3 arbetsdagar

Suosittelemme lisäämään myös nämä

Tekniset tuotetiedot

Weight4.2 kg
Dimensions33 × 14.9 × 30.3 cm
TyyppiPuoliautomaatti
ValmistajaDe'Longhi
VäriPunainen
Takuu24 kuukautta
KäyttääJauhettu kahvi, Kahvinapit
NäyttöEi näyttöä
Vesisäiliö1.1 l
Maidonvaahdottimen tyyppiManuaalinen vaahdotus
Annoksen mustalle kahville2
Säädettävä annos/kuppi kokoKyllä
Saako koneesta kuumaa vettä?
Säädettävä kahvin vahvuusKyllä
Ohjaus / KäyttöManuaalinen
Voimakkuus
Vesipumpun paine15 BAR
Syvyys33 cm
Korkeus30.3 cm
Leveys14.9 cm
AlkuperämaaKiina
EAN8004399331204
Paino4.2 kg
Lue lisää
Näytä vähemmän

Tuotekuvaus

Modernisti muotoiltu De’Longhi “EC 685”-kahvikone on lyömätön kone niille, jotka haluavat samalla sekä korkeinta laatua että yksinkertaisuutta. Kahvikoneen kaikki toiminnot voi suorittaa vain kolmella painikkeella. Elektronisen ohjausjärjestelmän ansiosta voit asettaa juomiesi lämpötilan ja koon helposti. Tällä kahvikoneella voit valmistaa herkullista kahvia vain muutamassa sekunnissa.

ENEMMÄN KAHVIJUOMIA!

Kahvikone valmistaa espresson ja kahvin lisäksi myös Latte Macchiatoa, Caffe Lattea, Flat Whiteä, Lungoa, Cappuccinoa, teetä ja kuumaa maitoa.

VIRRANSÄÄSTÖTILA

Sinun ei tarvitse epäröidä, unohditko sammuttaa kahvikoneen – kun konetta ei ole käytetty hetkeen, se sammuu automaattisesti.

AMMATTITASON KONE

Kromipinnoitetun metallisen rungon ja ammattitason suodatinkahvan ansiosta voit tuntea itsesi todelliseksi baristaksi. Tippasuoja varmistaa, ettei kahvia päädy minnekään, mihin sitä ei tarvita.

TEHOKAS

Tehokas lämmityselementti ja erityinen valmiusjärjestelmä pitävät huolta, että koneesi on aina valmis tekemään kahvia. Tehokas 15 barin pumppu auttaa uuttamaan kaikki upeat maut ja aromit mistä tahansa pavuista!

Lue lisää
Näytä vähemmän

Kysymykset ja keskustelu

Anna arvostelusi
Arviot (4)
5.0
 1. Jaana Loikkanen

  Ensimmäisellä käyttökerralla ei vaahdotin toiminut. Höyrytin ilmaan yhden vesisäiliöllisen, jonka jälkeen myös vaahdotus ja maidon kuumentaminen alkoivat onnistumaan. Tekee oikein hyväaromisen kahvin. Simppeli laite, ei vie tilaa keittiötasolla. Hauska persoonallinen ulkonäkö.

 2. Topi Hulkkonen

  Erinomainen espressokone. En juuri käytä maidonvaahdotinta, mutta se toimii hyvin, jos osaa käyttää (joissain arvosteluissa saattaa nähdä kommentteja, jotka oikeasti liittyvät käyttäjään, ei laitteeseen). Hyvän creman saa halutessaan aikaan. Ei oikeastaan mitään muuta ongelmaa kuin että punainen väri ei ole kiiltopintainen, vaan matta. Kuva saattaa hämätä.

 3. Liisa Lyyra

  KÄyttöohje ei ollut kyllä hirmu selkeä. Kahvi on ok. Ehkä odotin vielä enemmän kahvin maulta. Laita on kaunis helppo käyttää, kun oppii.

 4. Sirkku Elonen

  Kaunis ja hellpokäyttöinen kahvikone joka tekee ihanaa lattea.