left-image right-image
2. päivän tarjous:
 • 00

  Päivä

 • 00

  Tunti

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

-15% EUREKA myllyistä koodilla: EUREKA
Koodi pätee tuotteisiin, jotka eivät ole alennuksessa
bottom-image
Kahvijoulukalenteri
1+1 CAPRISSIMO ja CAPRISETTE kahvipavut 1 kg! Löydät ne täältä.

Kahvikone NESCAFÉ® Dolce Gusto® ”GENIO S PLUS EDG 315.R” De’Longhilta

 • 🎁
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Osta tämä kahvikone ja saat 1 pakkauksen kahvikapseleita lahjaksi. Kahvi lisätään automaattisesti.
Saatavilla olevia tuotteita ja lahjoja on rajoitettu määrä. Alennuksia ja kampanjoita ei voi yhdistää. Kampanja pätee ylläpitäjän hyksämällä listalla oleviin tuotteisiin. Yritys pidättää oikeuden muuttaa kampanjan ehtoja milloin tahansa. Kampanja päättyy 03.01.2023.
Määrä
99.00 
Kysy tuotteesta

Toimitus arviolta 1-4 arkipäivää * 88% tilauksista toimitetaan 3 arkipäivän sisällä.

Tekniset tiedot

icon
Kahvikapselit
icon
Alkuperämaa Euroopan unioni
icon
0.8 l Vesisäiliö
icon
Mitat 11x27.2x27.1cm
icon
Vesipumpun paine - 15 bar

Video

Miten poistaa kalkki kahvikoneesta?
Miten poistaa kalkki kahvikoneesta?

Tuotekuvaus

Juomien muokkaaminen makusi mukaan ei ole koskaan ollut niin helppoa kuin se on erittäin kompaktilla automaattisella NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Plus kahvikoneella, muotoiultu saumattomilla linjoilla ja innovatiivisilla uudistuksilla. Tiheällä samettisella cremalla ammatillisten laadukkaiden kahvien valmistamisen lisäksi voit nyt säätää insiivisyyttä, lämpötilaa ja annoksen kokoa kiitos koneen korkeapaineisen järjestelmän (jopa 15 baria). Kahvisi valmistus loppuu automaattisesti riippuen valinnoistasi. Nauti jopa 30 kahvijuomaa – Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato, tai jopa kuuma kaakao, tee ja viileät juomat, juuri sellaisina kuin sinä niistä tykkäät.
SÄÄDETTÄVÄ INTENSIIVISYYS
Henkilökohtaista juomasi säätämällä intensiivisyyttä jotta voit mukauttaa kahvin makuusi ja nauttia intensiivistä espressoa sen espresso boost teknologian.
LÄMPÖTILAN VALINTA
Lämpimästä hyvin kuumaan, voit säätää lämpötilan oikeaksi henkilökohtaisia mieltymyksiäsi ja kahvitilaisuutta varten kolmen eri lämpötila-asetuksen ansiosta, joita pystyy helposti muuttamaan vain napin hipaisulla. Mikäli olet kiireinen ja haluta lämpimää kahvia tai kutsut eri makumieltymyksillä kaverit kylään, voit aina olla varma, että koneesi pystyy valmistamaan juuri oikealämpöistä kahvia. 
KORKEAPAINEINEN PUMPPU
Luo ammatillinen laatukahvi tiheällä samettisella cremalla alle 30 sekunnissa kiitos 15 barin korkealla suorituskyvyllä pumpun, joka tuo täydellisesti esiin delikaattisen maun ja korkealuokkaiset aromit jokaisesta kahvikapselista.
KORKEALAATUINEN KAHVIVALIKOIMA
Nauti yli 30 korkealuokkaista kahvijuomaa, pidät sitten pienestä tai isosta, tummasta tai maidolla kahvista. Nauti rohkeaa Ristrettoa, intensiivistä Espressoa, aromaattista lungoa ja täyteläistä Grandea, tai vaahtoavaa Cappuccinoa ja pehmeää Latte Macchiatoa, tai jopa kuumaa kaakaota, teetä ja kylmiä juomia.
KUUMA & KYLMÄ
Kahvikoneesi on niin monipuolinen, että voit helposti valmistaa maukkaita kylmiä juomia. Varmista vain, että olet kokeillut meidän uusia New Orleans Style Cold Brew Coffee kahveja!
AUTOMAATTINEN TEKNOLOGIA
Laita sisään valitsemasi NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapseli, muokkaa juomaasi pyörittämällä säätönappia ja paina ”play”-nappia: kahvikoneesi lopettaa automaattisesti oikealla hetkellä, jotta saisit täydellisen juomasi. 
EKSTRA ISON KUPIN TOIMINTO
Sulla on vapaus ajatella suuresti. Saatavilla olevan XL vaihtoehdon ansiosta, voit ottaa matkalla ollessasi mukaan enemmän.
ILMATIIVIISTI SULJETUT KAPSELIT
Kahvin tuoreutta säilyttävien ilmatiiviisti suljettujen kapseleiden ansiosta nautit runsaan aromaattista kahvia joka kerta.
ENERGIAA SÄÄSTÄVÄ
Vaikka tällä koneella on A+ arvio energiankulutuksessa, jos unohdat laittaa koneesi pois päältä lähtiessä, se sammuu 1 minuutin passiivisuuden jälkeen sen ekotilan ansiosta.
KAHDEN VUODEN TAKUU
Nauti rauhallista mieltä kahden vuoden takuulla.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
5.00
1 arvostelu(a)
100%
0%
0%
0%
0%
 • 31 maaliskuun, 2022

  Hyvä kone,todella nopea toimitus ja kahvikapseleita kaupan päälle,erinomainen palvelu!

  Onko tämä vastaus hyödyllinen?

Arvostele tuote

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi