Kuukauden kahvikonetarjous! Tutustu

Kahvikone Sage “the Barista Pro™ SES878”

 • -16%
 • uusi
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Määrä
899.00  759.00 
 • Toimitus 3 - 5 päivää

Tuotekuvaus

Tämän Sage-kahvikoneen avulla sinusta voi tulla todellinen kotibarista ja pääset nauttimaan kahvin täydellisestä mausta. Uusimpien integroitujen tekniikoiden ansiosta: laaja LCD-näyttö, innovatiivinen lämmitysjärjestelmä “Thermojet”, digitaalinen lämpötilansäädin PID, ammattimainen portafilter ja höyrysuutin, valmistavat kahvin nopeasti, helposti ja ammattimaisesti.

LCD-NÄYTTÖ HELPPOA HALLINTAA VARTEN

Leveällä LCD-näytöllä näet kaikki tarvitsemasi tiedot kahvin valmistamiseksi. Voit valita olemassa olevista asetuksista tai muuttaa ne oman makusi mukaiseksi.

AINA VALMIS VALMISTAMAAN KAHVIA TAI MAITOVAAHTOA

Innovatiivinen “ThermoJet” -lämmitysjärjestelmä mahdollistaa tarvittavan veden lämpötilan saavuttamisen vain 3 sekunnissa. Vaihda espresso-tilasta maidonvaahdotustilaan nopeasti.

INTEGROITU JA SÄÄDETTÄVÄ MYLLY

Paina vain nappulaa ja integroitu kartiomainen mylly jauhaa halutun määrän kahvia. Jauhatuskarkeutta (jopa 30 eri karkeutta) ja annoskokoa on mahdollista säätää.

19 – 22 G KAHVIANNOKSIA

Jotta valmistettu espressokahvi olisi rikas ja tasapainoinen, on välttämätöntä käyttää tietty määrä kahvia. Halkaisijaltaan 54 mm: n portafiltteri, jonka kapasiteetti on 19–22 g, varmistaa, että sinulla on mahdollisuus valmistaa täydellinen kahvi.

TARKKA UUTTAMISPROSESSI

Digitaalinen lämpötilansäädin (PID) varmistaa oikean veden lämpötilan, joka on välttämätöntä hyvän kahvinvalmistuksen kannalta. Kahvin valmistuksen alussa jauhettu kahvi kostutetaan alhaisella paineella. Painetta lisätään sitten (sopivaksi espressolle) ja täydellisen koostumuksen saanut kahvi valuu kuppiin. Tuloksena on erittäin tasapainoinen ja aromaattinen kahvi.

TÄYDELLINEN MAITOVAAHTO

Erittäin tehokkaalla höyrysuuttimella voit vaahdottaa maidon kuten ammattibarista ja tehdä jopa latte artia.

Mukana olevat lisävarusteet:

– 54 mm portafilter
– Single ja double filtterit (yhdelle ja kahdelle kupille)
– Tampperi
– Tasoittaja
– Ruostumattomasta teräksestä valmistettu maitokannu (480 ml)
– Puhdistussarja
– Vedensuodatin

Ensimmäiselle kahvikupille

Uusi kahvikone kysyy kahvia! Tässä on joitain kahveja, jotka sopivat hyvin sekä mustien että maitopohjaisten kahvijuomien kanssa.

+ tuote(tta):

Tekniset tiedot

Yleiset ominaisuudet

Tyyppi Puoliautomaatti
Valmistaja Sage
Käyttää Kahvipavut
Näyttö Musta/Valkoinen
Maidonvaahdottimen tyyppi Manuaalinen vaahdotus
Espressokahvan filterin halkaisija 54 mm
Voimakkuus 1650 W
Alkuperämaa Kiina
EAN 9312432032841

Kapasiteetit

Vesisäiliö 2 l

Asetukset

Annoksen mustalle kahville 1
Säädettävä annos/kuppi koko Kyllä

Mitat ja paino

Syvyys 41 cm
Korkeus 40.6 cm
Leveys 35.4 cm

Kahvikoneen huoltoon

Kunnollinen huolto ja puhdistus takaa kahvikoneen tasaisen ja kestävän käyttöiän. Tarvitset näitä huolto- ja puhdistustuotteita pitämään kahvikonetta puhtaana.

+ tuote(tta):

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
5.00
5 arvostelu(t)
100%
0%
0%
0%
0%
 • Nea Alanen
  2 huhtikuun, 2021

  Olemme olleet hyvin tyytyväisiä Sage the Barista Pro -kahvikoneeseen. Koneella tekee todella hyvää kahvia erittäin nopeasti. Säätövaraa on mukavasti. Ihan mahtava ostos, jota käytmme päivittäin!

 • Mika
  22 helmikuun, 2021

  Tämä kone yllätti positiivisesti vakavemmankin ‘kahvihifistelijän’. Mielestäni erinomainen hinta-/laatusuhde! Useat kalliimmatkin koneet jäävät tälle toiseksi.

 • Henri Peltonen
  13 joulukuun, 2020

  Barista pro on ollut käytössä muutaman kuukauden ja toimii erinomaisesti. Tämä oli ensimmäinen espressokoneeni, joten soveltuu myös aloittelijalle. Kahvia voi tehdä helposti paineistetulla filtterillä tai sitten lähteä perehtymään laitteen monipuolisiin säätöihin paineistamattomalla filtterillä. Maidon saa myös vaahdotettua niin hyvin, että voi taiteilla kuvioita kahviin. Youtubesta löytyy hyvää ohjeistusta koneen käyttöön ja säätöön. Ainoa miinus on 54mm portafiltterin koko, sillä hienojen tampperien ja portafiltterien valikoima on pieni varsinkin Suomessa.

Arvostele tuote

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arvosana

Tried this product? Leave review