TOP-kahvitarjous

Sage espressokoneet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Tietoa Sage-espressokoneista

Sage-espressokeitin tarjoaa mahdollisuuden valmistaa täsmälleen omaan makuun sopivaa kahvia. Tee muutoksia asetuksiin hienosäätääksesi uuttoa ja makua ja kokeile erilaisia kahvipapuja, paahtoja ja jauhatuskarkeuksia. Harjoittele täydellisen maitovaahdon valmistusta ja luo latte-taidetta, joka tekee kahvihetkistä entistä erityisempiä. Sage-espressokeitin nostaa kahvin valmistuksen uudelle tasolle ja mahdollistaa ainutlaatuisen laadukkaat kahvielämykset!

Sage-espressokeittimet ‚Äď suosituimmat mallit

Sage kahvikoneiden laajasta valikoimasta l√∂ytyy jokaiselle t√§ydellinen malli ‚Äď n√§ill√§ laitteilla valmistat helposti t√§ydellisen kupillisen kahvia. Alta voit lukea lis√§√§ tarjolla olevista erilaisista malleista:

Sage Barista Express

Tämä Sage-espressokone on arvostetun Sage Barista Pron edeltäjä. Sen avulla valmistat nopeasti kahvilalaatuisia kahveja, sillä laite lämpiää yhdessä minuutissa. Sage Barista Express -kahvikoneessa on integroitu kartiomylly, jonka avulla voit jauhaa kahvin juuri ennen sen valmistusta. Lisäksi tämä Sage-espressokeitin tamppaa kahvin puolestasi automaattisesti portafilteriin, muodostaen jauhetusta kahvista tasalaatuisen kahvikiekon. Maidon vaahdotus onnistuu välittömästi espresson valmistuksen jälkeen. Tämän laitteen avulla säästät siis aikaa ja pääset vaikuttamaan valmistamasi kahvin pienimpiinkin yksityiskohtiin.

Sage Barista Pro

Sage Barista Pro -mallin avulla valmistat kahvia kuin barista! Säädä asetuksia ja seuraa kahvinvalmistusprosessia suurelta LCD-näytöltä. Edistyksellisen ThermoJet-teknologian ansiosta höyry saavuttaa ihanteellisen lämpötilan vain kolmessa sekunnissa, mikä helpottaa maidon nopeaa vaahdottamista. Boilerin anturit huolehtivat siitä, että käyttäjän asettamaa uuttolämpötilaa pidetään tasaisesti yllä. Tämä Sage-espressokone on varustettu myös tehokkaalla höyrysauvalla, joka mahdollistaa täydellisen maitovaahdon valmistuksen nopeasti, millaisesta maidosta tahansa.

Sage Barista Touch

Sage Barista Touch on innovatiivinen laite, jossa yhdistyvät nostalginen muotoilu ja moderni toiminnallisuus. Sen kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko on kunnianosoitus menneiden aikojen estetiikalle, modernilla twistillä. Kosketusnäytöllä ja intuitiivisella käyttöliittymällä varustettu Sage-espressokeitin tekee kahvin valmistuksesta helppoa kaiken tasoisille käyttäjille. Mukautettavien asetusten avulla voit räätälöidä jokaisen kupillisen mieltymystesi mukaan, ja automatiikkaa sisältävä höyrysauva tuottaa täyteläisen samettista maitovaahtoa.

Sage Oracle

Sage Oracle on ominaisuuksiltaan v√§hint√§√§n yht√§ vaikuttava ja mahdollistaa uuttoprosessin yksityiskohtaisen s√§√§t√§misen. T√§m√§ Sage-espressokeitin huolehtii kahvin jauhamisesta, annostelusta ja tamppauksesta automaattisesti, mutta mahdollistaa silti manuaalisen toiminnan miss√§ valmistusprosessin vaiheessa tahansa. Dual Boiler -j√§rjestelm√§ll√§ toimiva laite muistuttaa l√§heisesti Sage Oracle Touch -mallia. Eroavaisuuksia ovat hieman leve√§mpi runko (eroa noin 1 cm) sek√§ laitteen ohjaus painikkeiden ja LCD-n√§yt√∂n avulla kosketusn√§yt√∂n sijaan. N√§m√§ Sage-espressokeittimet ovat monella tapaa samanlaisia ‚Äď suurimmat erot l√∂ytyv√§t n√§yt√∂st√§ ja laitteen asetuksista.

Sage Oracle Touch

Sage Oracle Touch tekee kahvin valmistuksesta hienostuneen prosessin yhdistämällä automaation saumattomasti manuaaliseen ohjaukseen. Käyttäjällä on mahdollisuus hallinnoida kahvin valmistuksen jokaista vaihetta vaikuttamalla esimerkiksi jauhatukseen, annosteluun ja tamppaukseen. Kosketusnäytön avulla ohjattava käyttäjäystävällinen käyttöliittymä tarjoaa sekä valinnanvaraa että opastusta ja tekee niin kahvin valmistuksesta, laitteen puhdistuksesta kuin vianetsinnästäkin sujuvaa. Dual Boiler -järjestelmä ja handsfree-toiminnot jauhamiseen, tamppaamiseen ja maidon teksturointiin takaavat, että tämä Sage-espressokeitin valmistaa poikkeuksellisen laadukasta ja tasalaatuista kahvia.

Sage Bambino

Bambino on tuotemerkin pienin Sage-espressokone. Sen 54 mm:n portafilteriin mahtuu kuitenkin vaivatta 19 g kahvia, josta valmistuu voimakkaan makuinen espresso. Jotta espresso olisi mahdollisimman täyteläinen, laite esikostuttaa jauhetun kahvin ennen uuttoa, jolloin kahvikiekko uuttuu kauttaaltaan tasaisesti. Tämä kompakti Sage-espressokone mahdollistaa myös maidon vaahdotuksen ja sopii siten kaikkien klassisten kahvijuomien valmistukseen.

Sage Duo- Temp

Sage Duo- Temp -keitin eroaa muista kahdella ruostumattomasta teräksestä valmistetulla boilerillaan, jotka mahdollistavat kahviannosten peräkkäisen valmistuksen ja useamman maitoerän vaahdottamisen ilman, että laitteeseen täytyy välissä lisätä vettä ja odotella veden lämpenemistä. Tämä laite valmistaa maultaan tasapainoista kahvia matalalla paineella toimivan esikostutuksen ansiosta. 1600 W:n teho taas mahdollistaa nopeasti syntyvän höyryn, jonka avulla luot samettisen mikrovaahdon herkullisia latteja ja cappuccinoja varten. Tämä Sage-espressokeitin on helppohoitoinen sisäänrakennettujen puhdistus- ja kalkinpoistoilmaisimien ansiosta. Automaattinen puhdistustoiminto huolehtii järjestelmän puhtaudesta puhdistamalla höyrysauvan automaattisesti jokaisen käyttökerran jälkeen, minkä ansiosta laite on aina valmiina seuraavaa höyrystyskertaa varten.

Voimmeko olla avuksi?

Sage-espressokoneet ilmentävät hienostunutta lähestymistapaa kahvin valmistukseen. Ne tuovat yhteen tarkat toiminnot ja ripauksen taiteellisuutta. Kun etsit itsellesi sopivinta laitetta lukemattomien erilaisten vaihtoehtojen valikoimasta, pidä huoli siitä, että tutustut laajasti eri tuotemerkkien espressokeittimiin. Jos tarvitset apua sopivan laitteen valintaan tai haluat kysyä neuvoa, käänny KahviKaverin ammattilaisten puoleen!

Lue lisää