VIIKON TARJOUS
TOP tarjous
Kuvaus
 • 00

  Päivä

 • 00

  Tunti

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

TOP tarjous

Tehosekoitin Philips ”Flip & Juice™ HR3770/00”

 • uusi
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Pyydä tarjous
Tehosekoitin Philips ”Flip & Juice™ HR3770/00”
Tehosekoitin Philips ”Flip & Juice™ HR3770/00”
Varastossa
209.00 

Tekniset tiedot

Tuotekuvaus

Sekoita, käännä ja mehusta. Nauti kirkkaasta tai hedelmälihalla mehusta ”Flip & Juice™” -tekniikan avulla!

Uudella Philipsin ”Flip & Juice™” -sekoittimella, jossa on vallankumouksellinen purkkirakenne ja integroitu suodatinjärjestelmä, saadaan aikaan kirkkaita ja hedelmälihalla mehuja, silkkisiä smoothieita ja pähkinävoita. Pidä perheesi tyytyväisenä äärimmäisen monipuolisen toiminnan ansiosta!

”FLIP & JUICE™” -TEKNIIKKA

Philips on ylpeä voidessaan esitellä ensimmäisen nopean tehpsekoittimensa, jossa on mehumoduuli. Todella vallankumouksellisen purkkirakenteen ja integroidun suodattimen ansiosta voit säätää juomien koostumuksen perheesi mieltymysten mukaan. Täydellisen silkkisistä smoothieista kirkkaisiin tai hedelmälihalla mehuihin, tämä innovatiivinen tehosekoitin tarjoaa äärimmäistä monipuolisuutta. 

”NUTRIU” APP

Lataa ”NutriU”-sovellus ja löydä yli 200 ateriaideaa, joiden avulla saat kaiken irti uudesta tehosekoittimestasi. Terveellisen ruoanlaiton pitäisi olla helppoa ja tyydyttää perheesi. Siksi ”NutriU”-sovellus tarjoaa erilaisia terveellisiä vaihtoehtoja suosikkiruokiin. Terveellisistä suklaajälkiruoista ravinnepitoisiin pääruokiin, nauti terveellisistä resepteistä herkullisesta mausta tinkimättä!

PIKAVALINTAOHJELMAT

Tehosekoittimen digitaalinäytössä käytettävissä pikavalintaohjelmissa on esiohjelmoidut aika- ja nopeusasetukset, jotka lisäävät käyttömukavuutta entisestään. Ohjelmiin kuuluvat: kirkas mehu, hedelmälihalla mehu, smoothiet, pähkinävoi, jälkiruoat, keitot, kastike sekä jäänmurskaus- ja puhdistusohjelmat.

”PROBLEND ULTRA” -MOOTTORI

”ProBlend Ultra” -tekniikka yhdistää kolme ominaisuutta, jotka on suunniteltu toimimaan saumattomasti yhdessä, jotta maku- ja koostumusvaihtoehdot olisivat mahdollisimman monipuoliset. 1500 W:n ”ProBlend Ultra” -moottori pyörittää ohjaa sekoitusta ja kierrättää kaikki ainesosat tasaisesti.

”PROBLEND ULTRA” -PURKKI

”ProBlend Ultra” -purkkiin kuuluu ainutlaatuinen uurrettu pinta, joka ohjaa ainesosat jatkuvasti takaisin sekoitusvirtaan.

”PROBLEND ULTRA” TERÄT

”ProBlend Ultra” -terissä on yhdistelmä hammastettuja teriä kovien ainesosien murskaamiseksi pienemmiksi paloiksi ja teräviä teriä niiden viipaloimiseksi.

NOPEA PUHDISTUSOMINAISUUS

Integroidun puhdistusominaisuuden avulla sekä pienellä määrällä vettä ja astianpesuainetta voit nauttia vaivattomasta puhdistuksesta, joka suoritetaan vain 2 minuutissa! Puhdistusohjelma on suunniteltu poistamaan myös kaikkein sitkeimmät jäämät, kuten kakkuvoiteet ja pähkinävoiteet.

ASTIANPESUKONEESSA PESTÄVÄT KOMPONENTIT

Tämän tehosekoittimen kaikki irrotettavat osat ovat astianpesukoneen kestäviä. Lisäksi ”ProBlend Ultra” -terät on suunniteltu siten, että ruokahiukkaset eivät pääse jäämään niiden alle.

2 LITRAN TILAVUUS

Tämän tehosekoittimen purkin kokonaistilavuus on 2 litraa ja tehollinen tilavuus 1,8 litraa. BPA-vapaasta Tritanista valmistettu purkki on kestävä, hajunkestävä, astianpesukoneenkestävä ja siitä on helppo pitää kiinni kätevien pyöreiden kädensijojen ansiosta.

KESTÄVYYS

Tarpeettoman energiankulutuksen välttämiseksi tehosekoitin sammuu automaattisesti 3 minuutin käyttämättömyyden jälkeen. Lisäksi tämän tehosekoittimen käytön ansiosta voit vähentää muovisten smoothie- tai mehupullojen käyttöä: suosikkireseptien valmistaminen kotona on sekä kestävämpää että herkullisempaa!

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Tehosekoitin Philips ”Flip & Juice™ HR3770/00””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi