Kahvivaaka TIMEMORE “Black Mirror Nano”

  • uusi
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Loppuunmyyty

Tuotekuvaus

Pienempi ja vielä herkempi, TIMEMORE:n “Black Mirror Nano” -kahvivaaka toimii täysimittaisena kahvin teko avustajana! Aseta keittimesi siihen, punnitse tarvittava määrä jauhettua kahvia ja käytä sitten sisäänrakennettua ajastinta ohjataksesi haudutusaikaa ja hyödynnä virtausnopeusominaisuutta varmistaaksesi, että kahvisi uuttuu kunnolla. Kun olet keittänyt herkullisen kahvikupin, lopulliset tiedot näkyvät kätevällä LED-näytöllä: tämä sisältää kokonaiskeittoajan ja painon.

KOMPAKTI, KEVYT JA HELPPO KANTAA

Vain 230 g painava “Black Mirror Nano” on tarpeeksi pieni mahtumaan taskuun! Vaaka on 10 cm leveä, 11,5 cm pitkä ja 2 cm korkea. Kompakti pinta-ala on juuri sopiva useimmille pour-over keittimille.

VALITSE KOLMESTA ERILAISESTA UUTTOTAVASTA

Erilaiset uuttomenetelmät vaativat erilaisia ​​virtausnopeuksia ja uuttoaikoja. “Black Mirror Nano” -sovelluksella voit vaihtaa helposti kolmen ainutlaatuisen tilan välillä: Espresso, Pour-Over ja Regular. Olipa suosikki uuttotekniikkasi mikä tahansa, tämä älykäs työkalu auttaa sinua nauttimaan täydellisesti uutetusta kahvista!

HELPPO LUETTAVA, TARKAT TIEDOT

Kirkas LED-näyttö mahdollistaa tietojen lukemisen mistä tahansa kulmasta. Sinun ei myöskään tarvitse epäillä sen tarkkuutta: 0,1 g:n tarkkuus ja sisäänrakennetut erittäin tarkat anturit saavat aikaan herkän ja nopean palautteen. Vaa’alle on ominaista myös erityisen laaja valikoima: 0,1 g:sta jopa 2 kg:aan.

YKSINKERTAINEN JA PITKÄIKÄINEN KÄYTTÖ

Vaakaa ohjataan painikkeilla, joten se on helppo käyttää, kun taas sisäänrakennettu 780 mAh:n litiumakku takaa peräti 15 tunnin jatkuvan käytön. Valmiustila lisää vielä enemmän käyttömukavuutta ja automaattinen sammutustoiminto alkaa kolmen minuutin käyttämättömyyden jälkeen.

NAARMUUNTUMATON PINTA JA SUOJAAVA SILIKONI TYYNY

Vaa’an pinnassa on herkkä, naarmuuntumaton, mattapintainen rakenne, joka varmistaa miellyttävän tunteen ja suojaa vaakaa rumista sormenjäljistä. Erityinen lämmönkestävä, vedenpitävä, liukumaton silikonityyny on myös varmasti hyödyllinen: halkeamien tai muiden vaurioiden välttämiseksi on suositeltavaa käyttää tyynyä aina vaakaa käyttäessä.

TIMEMORE: ANTAA SINULLE LISÄÄ AIKAA NAUTTIA HERKULLISESTA KAHVISTA

Useiden kahvin ystävien vuonna 2012 perustama TIMEMORE on suhteellisen nuori kiinalainen yritys, joka on jo kuitenkin onnistunut aiheuttamaan aaltoja kahviteollisuudessa. Heidän tuotteensa on suunnattu erikoiskahvin ystäville, jotka nauttivat juomiensa uuttamisesta käsin kotona. Käsimyllyistä ja haudutusvaaoista vedenkeittimiin ja french presseihin, TIMEMORE yhdistää huolellisen suunnittelun ja harkitun käsityön jokaisessa valmistamassaan kahvinkeittimessä tai lisävarusteessa. TIMEMORE:lle tätä työtä taiteena. Heidän tuotteensa auttavat kahvin ystäviä kaikkialla maailmassa hidastamaan hetkeksi ja nauttimaan herkullisesta, asiantuntevasti valmistetusta juomasta.

Tekniset tiedot

Yleiset ominaisuudet

Tuotteet Barista-tarvikkeet
Valmistaja Timemore
Väri Musta
Takuu 24 kuukautta
Lisäominaisuudet Automaattinen virrankatkaisu
Alkuperämaa Kiina
EAN 6959493501812

Mitat ja paino

Syvyys 11.5 cm
Korkeus 2 cm
Leveys 10 cm
Paino 230 g

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvivaaka TIMEMORE “Black Mirror Nano””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi