VIIKON TARJOUS
TOP tarjous
Kuvaus
 • 00

  Päivä

 • 00

  Tunti

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

TOP tarjous

Kahvin annostelurengas CHiATO (Hopea), 58 mm

 • uusi
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Loppuunmyyty

Toimitus arviolta 1-4 arkipäivää * 89% tilauksista toimitetaan perille kolmessa arkipäivässä.

Kahvin annostelurengas CHiATO (Hopea), 58 mm
Kahvin annostelurengas CHiATO (Hopea), 58 mm
Varastossa
19.99 

Tekniset tiedot

Tuotekuvaus

Onko päivittäinen kahvikupillisesi ollut mauton viime aikoina? Oletko kyllästynyt samoihin vanhoihin uuttorituaaleihin, joita nyt suoritat automaattiohjauksella päivästä toiseen? Kaipaatko epätoivoisesti jotain uutta, odottamatonta ja vielä tutkimatonta? Nyt voit piristää kahvin valmistusta CHiATO:n avulla! Nämä kahvin valmistusvälineet ja astiat ohjaavat sinut syvemmälle kahvin maailmaan. Niiden avulla voit tutkia piilotettuja nurkkia, kokeilla itsevarmasti ja löytää lopulta sitä, mistä pidät eniten. Tee omat valintasi matkan varrella. Löydä oma suosikkikahvisi CHiATO:n avulla.

***

Tämä varuste on ehdottomasti pakollinen hankinta jokaiselle intohimoiselle kotibaristalle! Käytä sitä jauhaessasi kahvia portafilteriin estääksesi hienojen kahvihiukkasten roiskumisen keittiön työtasoille, välttääksesi arvokkaiden papujen hukkaa ja varmistaaksesi tarkan annostelun. Annostelurenkaan avulla pieninkin kahvimuru päätyy helposti suoraan portafilteriisi!

MAKSIMAALINEN ANNOSTELUTARKKUUS

Jopa parhaille meistä on käynyt näin ainakin kerran: punnitset papusi äärimmäisen huolellisesti ja silti arvokasta kahvia päätyy roiskumaan työtasolle jauhamisen aikana. Onneksi voit nyt unohtaa kaiken tämän: tämä rengas takaa maksimaalisen tarkkuuden annostelussa.

EI SOTKUA KEITTIÖÖSI

Ei enää sotkua kahvinurkkaukseesi! Tämä annostelurengas on suunniteltu saamaan pienimmätkin kahvimurut suoraan portafilteriin.

HELPPOKÄYTTÖINEN

Kiinnitä rengas porfafiltteriisi ja jatka kahvin jauhamista suoraan suodatinkoriin. Tämä rengas sopii portafiltereille, joiden halkaisija on 58 mm.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arvostelut

0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvin annostelurengas CHiATO (Hopea), 58 mm”

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi