KUUKAUDEN TARJOUS
2 yhden hinnalla
2 yhden hinnalla

Kahvimylly Eureka ”Mignon Filtro Black”

  • uusi
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Määrä
199.00 

Toimitus arviolta 1-4 työpäivää * 88% tilauksista toimitetaan 3 työpäivän sisällä.

Tekniset tiedot

Tuotekuvaus

”Eureka Mignon Filtro” vie varmasti aamuisen kahvinvalmistusrituaalisi seuraavalle tasolle. Se on luotu erityisesti suodatinmenetelmiä varten. Tämän myllyn sydämmessä on Iower-RPM moottori 50 mm karkaistusta teräksestä terillä – tämän moottorin ansiosta on jauhatus nopeaa sekä erittäin tarkkaa ja jatkuvaa. Lisää tähän patentoitu asteeton mikrometrinen jauhatuksen säätö ja manuaalinen jauhatuksen aktivointi ja saat kestävän myllyn, jota on sekä helppo käyttää että huoltaa.

SUODATINKAHVEJA JA RANSKALAISTA KAHVINKEITINTÄ VARTEN

Erityinen ”Eureka” insinöörien terien muotoilu tarjoaa jauhatuksen suodatinkahveille ja ranskalaiselle kahvinkeittimelle. 

ASTEETON MIKROMETRINEN SÄÄTÖ

Tämä  ”Eureka”: n patentoima järjestelmä takaa vertailemattoman asetuksien tarkkuuden, säästäen aikaasi ja kahvipapuja. Loputtomilla säätömahdollisuuksilla mikrometrinen järjestelmä takaa vertailemattoman jauhatuksen ja antaa sinun suorittaa huolto-operaatioita kadottamatta jauhatusasetuksia. 

ANTI-CLUMP & ELECTROSTATICITY JÄRJESTELMÄ (ACE)

Luotu estämään paakkujen muodostumista ja poistamaan elektrostaattisen latauksen jauhetusta kahvista, ACE-järjestelmä on yhteinen tekijä kaikissa ”Eureka” myllyissä. Kahvin annostelun ansiosta ACE-järjestelmä takaa vertailemattoman puhtauden ja annostelun jatkuvuuden.

”HIGH-SPEED” HUOLTO

Myllyn huoltaminen on erittäin helppoa. ”Eureka” teränpidikesetin voi purkaa irrottamalla ainoastaan 9 ruuvia, joten voit helposti vaihtaa ja puhdistaa terät, kuten myös säästää aikaa prosessissa.

TUOTTAVUUS

Tuottavuus: 1,5-2,1 g/s. Mylly on varustettu jauhetun kahvin korilla (160 g) ja 300 g kapasiteetilla papusäiliöllä.

KÄSIN KOOTTU FLORENCE, ITALIASSA

”Eureka” on muotoillut ja valmistanut moderneja ja tyylikkäitä kahvimyllyjä vuodesta 1920 alkaen. Florencessa, Aurelio Contin perustaman yhtiö aloitti tomintasa espressomyllyjen valmistajana ja saavutti nopeasti huipputason. Nykyään kansainvälisen ja dynaamisen asenteensa ansiosta ”Eureka” pyrkii tulemaan kahvimyllyteollisuuden innovatiivisimmaksi yritykseksi, joka on nykyaikainen jauhatustekniikka kaikentyyppisille kahvinvalmistusmenetelmille.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
5.00
1 arvostelu(a)
100%
0%
0%
0%
0%
  • 15 lokakuun, 2021

    Hyvä tuote!
    En pyytänyt pidennettyä maksuaikaa tuotteelle…
    Miksi…?

    Onko tämä vastaus hyödyllinen?

Arvostele tuote

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi