2+2

Kahvikone Siemens “TE502206RW”

Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Tuote ei ole enään valikoimissamme

Tekniset tiedot

Mitat 47.9 × 28 × 38.5 cm (senttimetri)
Tyyppi
Valmistaja
Väri
Takuu
Käyttää
Näyttö
Valikko kieli
Vesisäiliö
Papusäiliön koko
Maidonvaahdottimen tyyppi
Terien tyyppi
Annoksen mustalle kahville
Annoksen säätö maitokahville
Saako koneesta kuumaa vettä?
Käyttäjän luomat reseptit
Korkeus-säädettävä kahvisuutin
Kalkinpoisto-ohjelma
Puhdistusohjelma
Automaattinen huuhtelu
Porosäiliö (annokset)
Säädettävä kahvin määrä
Voimakkuus
Vesipumpun paine
Syvyys
Korkeus
Leveys
Alkuperämaa
EAN
Paino
Lue Lisää
Näytä vähemmän

About product

TE502206RW – uudistettu viidennen sarjan kahvikone, mikä sopii täydellisesti niille, jotka haluavat valmistaa espresson ja mustan kahvin lisäksi välillä myös cappuccinoa. Kahvikoneessa on 6 säädettävää kahvin vahvuusastetta, joten voit nauttia makusi mukaan joko mietoa tai vahvaa kahvia. Voimakas höyrysuutin tekee maitovaahdon valmistuksesta vaivatonta!

TÄYDELLINEN KUPILLINEN KAHVIA

Siemensin kahvikoneiden teknologiaan kuuluu “CreamDrive”-järjestelmä. Keraaminen kahvimylly on erittäin hiljainen ja jauhaa ainoastaan tarvittavan kahvimäärän. Järjestelmän ansiosta valmistamasi kahvi on aina juuri oikean makuista ja vahvuista. Kehittynyt uutinyksikkö takaa sen, ettei kupista löydy toivomatonta katkeruutta. Kone säätää veden määrän ja lämpötilan standardien mukaisesti täydellisen epresson valmistusta varten.

UUDISTETTU VAAHDOTIN

Uudistetulla maitovaahdottimella voit valmistaa helposti täydellistä maitovaahtoa. Upottakaa yksinkertaisesti vaahdottimen pää maitoon ja käynnistää höyrytys. Kaikki vaahdottimen osat voi pestä astianpesukoneessa.

HYGIEENISUUS

Kahvikoneen automaattinen huuhtelujärjestelmä pitää laitteen ja kahvisi aina puhtaana. Järjestelmän huoltaminen on helppoa, sillä kone ilmoittaa itse, kun jotain huoltotoimenpiteitä täytyy tehdä. Sinun pitää vain huolehtia kahviporolaatikon tyhjentämisestä ja maitovaahdottimen puhdistuksesta.

Lue Lisää
Näytä vähemmän