left-image right-image
2. päivän tarjous:
 • 00

  Päivä

 • 00

  Tunti

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

-15% EUREKA myllyistä koodilla: EUREKA
Koodi pätee tuotteisiin, jotka eivät ole alennuksessa
bottom-image
Kahvijoulukalenteri
1+1 CAPRISSIMO ja CAPRISETTE kahvipavut 1 kg! Löydät ne täältä.

Kahvikone Jura ”Giga X3c Gen II”

 • PRO
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Voit maksaa tämän kahvikoneen Klarna laskulla 30 päivässä ilman korkoja ja kuluja. Voit myös valita maksun 3, 6, 12 tai 24 kuukausierässä.
Ostamalla tämän kahvikoneen olet oikeutettu VIP-jäsenohjelmaan ja alennuskuponkiin, joiden yhteisarvo on 50 €.
Liity KAHVIKAVERIN VIP -ohjelman jäseneksi ja saat jopa 5 x 10 € lahjakortit käytettäväksi tulevia ostoksia varten KAHVIKAVERIN verkkokaupassa tai myymälässä. Saat lisätietoja henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi kautta, kun olet suorittanut ostoksesi. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä.
Pyydä tarjous

Tekniset tiedot

icon
Jauhettu kahvi, Kahvipavut
icon
Alkuperämaa Sveitsi
icon
40 Porosäiliö (annokset)
icon
Mitat 32x56.5x49.7cm
icon
Näyttö - värinäyttö
icon
Annoksen mustalle kahville - 2

Video

Reseptimäärä

Musta kahvi
Musta kahvi
Cappuccino
Cappuccino
Tuplaespresso
Tuplaespresso
Espresso
Espresso
Espresso Macchiato
Espresso Macchiato
Flat white
Flat white
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Ristretto
Ristretto
Latte
Latte
Lungo
Lungo
Tuplaristretto
Tuplaristretto

Tuotekuvaus

Tämä JURA malli on suoralla yhteydellä vesijärjestelmään. Jos tarvitset mallin integroidulla irrotettavalla vesisäiliöllä kutsumme sinua katsomaan tämän koneen toista mallia, JURA ”Giga X3 GEN II”.

”GIGA X3” antaa JURA:lle mahdollisuuden osoittaa vaikuttavasti sveitsiläistä innovaatiota ja ammattitaitoa viimeisiin yksityiskohtiin asti. Missä tahansa, missä jopa 150 kupin kapasiteetti on yleistä, kone tekee käyttäjiin vaikutuksen laadullaan, toiminnallisuudellaan ja luotettavuudellaan. Yhdessä huippuluokan suorituskyvyn kanssa, tuloksena on huipputekninen automaattinen kahvikone, joka on räätälöity ihanteellisesti suurten toimistojen, aamiais-, seminaari- ja konferenssipaikkasektorien sekä itsepalvelualueiden vaatimuksiin.

KERAAMINEN MYLLY AUTOMAATTISILLA JAUHATUKSEN SÄÄDÖILLÄ

Suorituskykyinen keraaminen kiekkomylly takaa luotettavan jauhatuksen, joka on varmasti tarkkaa, jatkuvaa ja tasaista. Sen lisäksi siinä on innovatiivinen A.G.A. (Automatic Grinder Adjustment) järjestelmä elektronisesti ohjattua automaattista säätöä varten. 

P.E.P.® TEKNOLOGIA LYHYIDEN JUOMIEN TÄYDELLISEEN VALMISTAMISEEN

Pulse Extraction Process (P.E.P.®) optimoi lyhyiden juomien uuttoajan.

2 MAITOPOHJAISTA JUOMAA SAMAAN AIKAAN

”GIGA X3” -mallissa on hienostunut korkeus-säädettävä kaksois-suutin, joka viimeistelee trendikkäät juomat maidolla ja täydellisellä maitovaahdolla fine foam – teknologian ansiosta. Nopeustoiminto takaa, että maitopohjaiset juomat valmistuvat ennätysajassa.

4,3″ KORKEARESOLUUTIOINEN VÄRILLINEN KOSKETUSNÄYTTÖ

Ytimekäs 4,3″ korkearesoluutinen värillinen kosketusnäyttö on täysin intuitiivinen. Moderni grafiikka, jota on helppo ymmärtää tarkoittaa, etää jopa ensikertaiset käyttäjät pystvät navigoimaan siinä ongelmitta.

ISOT SÄILIÖT MUKAVUUTTA VARTEN

Koneen täyttämiseen kuluva aika on viety minimiin 1 kg kapasiteetilla papusäiliön ja aroman säilyttävän kannen, ison  tippakaukalon, sakkasäiliön ja suoran vesiyhteyksen ansiosta. 

CLARIS PRO SMART VESISUODATTIMET PARASTA VEDEN LAATUA VARTEN

Älykäs vesijärjestelmä (I.W.S.®) tunnistaa automaattisesti Claris Pro Smart suodattimen, joka takaa täydellisen veden laadun.

HELPPO HUOLTO

Alkuperäiset JURA puhdistusaineet aj integroidut huuhtelu ja puhdistus ohjelmat takaavat TÜV sertfoidun higienian napinkosketuksella. Maitojärjestelmän puhdistaminen on myös hyvin helppoa. Täysin automaattinen prosessi aloitetaan näytön kosketuksella ja se takaa täydellisen puhtauden. Kaksoissuuttimen voi purkaa vain parilla helpolla askeleella. Edessä olevat maitosuuttimet ovat helposti lähestyttävät ja tarvittaessa vaihdettavat.

YHTÄ YKSILÖLLINEN KUIN TARPEESI

”GIGA X3” konetta voi käyttää itsenäisenä tai lisävarusteiden kanssa, kuten kupinlämmitin tai kirjanpitojärjestelmä, luodaksesi täydellinen kahviratkaisu tarpeillesi. Se pystyy myös helposti sopeutumaan suuremmalle tarpeelle.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvikone Jura ”Giga X3c Gen II””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi