VIIKON TARJOUS
TOP tarjous
Kuvaus
 • 00

  Päivä

 • 00

  Tunti

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

TOP tarjous

Kahvikone WMF ”5000 S+”

 • PRO
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Voit maksaa tämän kahvikoneen Klarna laskulla 30 päivässä ilman korkoja ja kuluja. Voit myös valita maksun 3, 6, 12 tai 24 kuukausierässä.
Etkö ole varma, onko tämä kone oikea sinulle? Poikkea myymäläämme saadaksesi ammattimaisen konsultaation.
Jos haluat varmistaa, että tämä malli on tällä hetkellä saatavilla myymälästämme, ota meihin yhteyttä etukäteen.
Ostamalla tämän kahvikoneen olet oikeutettu VIP-jäsenohjelmaan ja alennuskuponkiin, joiden yhteisarvo on 50 €.
Liity KAHVIKAVERIN VIP -ohjelman jäseneksi ja saat jopa 5 x 10 € lahjakortit käytettäväksi tulevia ostoksia varten KAHVIKAVERIN verkkokaupassa tai myymälässä. Saat lisätietoja henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi kautta, kun olet suorittanut ostoksesi. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä.
Pyydä tarjous
Kahvikone WMF ”5000 S+”
Kahvikone WMF ”5000 S+”
Varastossa
1.00 

Tekniset tiedot

icon
Kaakojauhe (valinnainen), Maitojauhe (valinnainen), Tuore maito
icon
Alkuperämaa Saksa
icon
Mitat 325x716x590mm

Tuotekuvaus

Jos sinulla on kiireinen ravintola, kahvila tai leipomo, haluat tarjoilla laajan valikoiman korkealaatuisia kahvijuomia ja haluat tehdä sitä nopeasti. WMF ”5000 S +”: lla on voimaa ja ketteryyttä tyydyttää kaikki asiakkaasi heidän vaatimassa tahdissa. Sen kaksi myllyä, kaksi mahdollista maitojärjestelmäversiota ja valinnainen siirappiasema tarjoavat lukemattomia hienostuneita juomavalintoja. WMF: n ennennäkemättömän Fresh Filtered Coffee -teknologian avulla se voi jopa tyydyttää suodatinkahvin harrastajat. Lisäksi sillä voi valmistaa kahvia ja kuumaa vettä samanaikaisesti valinnaisen 9 kW: n lämmitystehon ansiosta. Suositellaan paikkoihin, joissa keskimääräinen päivittäinen vaatimus on 250 kuppia, ja se täyttää helposti keskisuurten ja suurten yritysten tarpeet. Kaiken tämän mahdollistavat koneen vankka muotoilu, korkealaatuiset komponentit ja huippuluokan ominaisuudet. Tyylikästä metallikotelosta ja kestävästä raskaasta uutinyksiköstä suurjännitelähteeseen ja optimoituun kattilaan kaikki komponentit on suunniteltu takaamaan korkea suorituskyky ja maksimaalinen luotettavuus pitkällä aikavälillä. Intuitiivinen 10″ värikosketusnäyttö kiinnittää huomion ja tekee tilaamisen helpoksi sekä palvelu- että itsepalvelutilanteissa. Samaan aikaan Dynamic Coffee Assist- ja Dynamic Milk Assist -tekniikat seuraavat ja säätävät jatkuvasti asiaankuuluvia tekijöitä varmistaakseen sekä kahvin että maidon tasaisen korkean laadun.

KORKEA SUORITUSKYKY – 250 KUPILLISTA PÄIVÄSSÄ

WMF ”5000 S+” konetta suositellaan paikkoihin, joissa päivittäinen vaatimus on 250 kupillista, WMF ”5000 S+” valmistaa premiumjuomia nopeasti. Voit olla varma, että jokaista ihmistä palvellaan nopeasti, jopa kiireisissä tilanteissa.

INTUITIIVINEN VALIKKO

WMF ”5000 S+” kutsuu luoksensa heti 10″ värillisellä kosketusnäytöllään. Navigointi on intuitiivinen, käyttämällä tuttuja pyyhköisy ja kosketusvalikkoja, sekä tarjoilluilla että itsepalvelluilla tiloilla.

FRESH FILTERED COFFEE

Innovatiivisella Fresh Filtered Coffee valinnalla pystyt tarjoamaan sekä suodatinkahvia ja lukuisia kahvijuomia yhdestä ainoasta koneesta, tarjoten maksimaalisen valikoiman minmaalisella ekologisella jalanjäljellä.

JOPA 2 KAHVIMYLLYÄ

Suorituskykyiset, elektronisesti ohjatut ruostumattomasta teräksestä valmistetut myllyt on hienosäädetty ja rakennettu vankasti pitkää käyttöikää sekä nopeaa ja hijaista toimintaa varten.

MAITOJÄRJESTELMÄ

Easy Milkin avulla pääset myös kylmien maitosekoitettujen juomien markkinoille jakelemaan kylmää sekä kuumaa maitoa tai maitovaahtoa, jota tulee automaattisesti juomien suuttimesta. Dynamic Milk -järjestelmä tarjoaa vieläkin enemmän mahdollisuuksia, mikä mahdollistaa neljällä eri koostumuksella kuuman maitovaahdon ja kolmen kylmän maitovaahdon sekä kuuman ja kylmän maidon täysin automaattisen valmistuksen.

KAHDEN MAIDON RATKAISU

Valinnaisen kahden maidon ratkaisun ansiosta, voit tarjota kahta erilaista maitoa, esim. rasvatonta, soija tai laktoositonta maitoa tavallisen lisäksi. Automaattinen vaihtoventtiili takaa, että eri maidot eivät koske toisiinsa ja juoman valmistamiseen käytetään vain valittua maitoa. 

KESTÄVÄ UUTINYKSIKKÖ

Kestävä, ruostumattomasta teräksestä uutinyksikkö on valmistettu Saksassa kestävistä materjaaleista taaten korkean suorituskyvyn ka maksimaalisen luotettavuuden monien palveluvuosien aikana.

DYNAMIC COFFEE ASSIST TEKNOLOGIA

Tämä älykäs teknologia seuraa jatkuvasti kahvin laadun määrittäviä tekijöitä, mukaan lukien jauhetun kahvin määrä ja jauhatusaste, säätämällä niitä automaattisesti taatakseen täydellisen uuttoajan aina laadukkaalle espressolle.

WMF COFFEECONNECT

Keräämällä, analysoimalla ja prosessoimalla koneesi dataa tai lähettämällä tietoja sille, WMF CoffeeConnect antaa sinulle mahdollisuuden optimoida prosesseja, vähentää huoltokuluja ja lisätä liikevaihtoa.

WMF LISÄVARUSTEET

WMF lisävarusteet ovat luotu juomien laadun optimoimiseksi ja sekä palvellun että itsepalveltujen alueiden työmäärän vähentämiseksi. Lisävarusteiden valikoima sisältää kiehtovia kuppiritilöitä ja jääkaappeja, Cup&Cool yksiköiden yhdistelmät, siirappiaseman, kupin annostelijat, maksulaitteet, siirrettävät kahviasemat ja muuta.

Lisätietojen saamiseksi katso luetteloa.

Lataa tuotteen ESITE
Lataa esite

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arvostelut

0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvikone WMF ”5000 S+””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi