VIIKON TARJOUS

Dolce Gusto® -koneille sopiva kahvikapselisarja NESCAFÉ Dolce Gusto ”Cappuccino”, 3 x 15 + 15 kpl.

Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Seokset
Keskitaso

Tekniset tiedot

Tuotekuvaus

Tutustu NESCAFÉ® Dolce Gusto® Cappuccinoon – italialaiseen ikoniseen kahviin. Intensiivinen espresso, jolla on täyteläinen ja voimakas aromi yhdistettynä pehmeään ja kermaiseen täysmaitovaahtoon.

NESCAFÉ® Dolce Gusto® lahjakkaat kahvinkehittäjät ovat tehneet täydellisen NESCAFÉ® Dolce Gusto® Cappuccino kahden kapselin reseptin: yksi kapseli espressolle, italialaistyylistä tummaa paahtoa Kolumbian ja Brasilian Arabica-kahvipavuista sekoitettuna Vietnamin Robusta-kahvipapuihin ja yksi kapseli täysmaitoa ripauksella makeutta.

Ominaisuudet:

– Italialainen kahvi: voimakas espresso, jolla on täyteläinen ja voimakas aromi yhdistettynä pehmeeän ja kermaiseen täysmaitovaahtoon. Se tulee kahdessa eri kapselissa: toisessa espresso ja toisessa maito.
– Kahvikapseli sisältää italialaistyylistä tummapaahtoista kahvisekoitusta, joka on valmistettu Arabica- ja Robusta-kahvipavuista.
– Kahvin tuoreus säilyy ilmatiiviisti suljetuissa kapseleissa, jotka on erityisesti valmistettu NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapselikoneille, joten voit nauttia rikkaasta kahvin aromista jokaisella kerralla.
– 15 kahvikapselia ja 15 maitokapselia viidelletoista (240 ml) NESCAFÉ® Dolce Gusto® Cappuccino kupilliselle.

Sisältö:

Maitokapseli: täysmaitojauhe (82,4%), sokeri (6%).
Kahvikapseli: paahdettu ja jauhettu kahvi.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Dolce Gusto® -koneille sopiva kahvikapselisarja NESCAFÉ Dolce Gusto ”Cappuccino”, 3 x 15 + 15 kpl.”

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi