left-image right-image
9. päivän tarjous:
 • 00

  Päivä

 • 00

  Tunti

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

-30% suklaasta koodilla: SWEET
Koodi pätee tuotteisiin, jotka eivät ole alennuksessa
bottom-image
Kahvijoulukalenteri
1+1 CAPRISSIMO ja CAPRISETTE kahvipavut 1 kg! Löydät ne täältä.

Airfryer Philips “Essential AirFryer XL HD9270/00”

 • 🎁
 • uusi
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Osta tämä keittiölaite ja saat lahjaksi teetä. Tee lisätään automaattisesti.
Saatavilla olevia tuotteita ja lahjoja on rajoitettu määrä. Alennuksia ja kampanjoita ei voi yhdistää. Kampanja pätee ylläpitäjän hyväksymällä listalla oleviin tuotteisiin. Yritys pidättää oikeuden muuttaa kampanjan ehtoja milloin tahansa. Kampanja päättyy 03.01.2023.
Loppuunmyyty

Toimitus arviolta 1-4 arkipäivää * 88% tilauksista toimitetaan 3 arkipäivän sisällä.

Tekniset tiedot

Tuotekuvaus

Friteeraa ruokasi käyttäen 90% vähemmän rasvaa! Nauti terveellisistä aterioista, joiden pinta on rapeaa ja sisus mehevää ”Rapid Air” tekniikan ansiosta. Lataamalla ”NutriU” sovelluksen voit tutustua satoihin uusiin resepteihin!

LEIVO, GRILLAA, PAAHDA TAI LÄMMITÄ

Uusi Philips ”Essential AirFryer” on täällä näyttääkseen sinulle ihan uuden ruuanlaittotavan. Voit leipoa, grillata, paahtaa, paistaa tai ihan vain lämmittää ruokasi helposti! Täydellisen ruuan saaminen pöytään ei ole koskaan aikaisemmin ollut näin helppoa. 

”RAPID AIR” TEKNIIKKA

Tämä airfryer ainutlaatuisella ”Starfish” muotoilullaan ja ”Rapid Air” tekniikalla laittaa kuuman ilman kiertämään sen sisällä, joten voit valmistaa maukkaita, rapeita ruokia hyvin vähäisellä rasvalla tai täysin ilman sitä. 

10 VUOTTA KEHITELTY AIRFRYER

Ryhmä Philips asiantuntijoita työskentelivät tämän teknologian parissa yli 10 vuotta, joten voit olla varma, että se on paras mahdollinen.

KOTITEKOISTA RUOKAA HELPOLLA

Hyödynnä uuden ”AirFryerin” täysi potentiaali ja nauti sekä terveellisempää ja maukkaampaa ruokaa. Erilaisten aikaa säästävien ominaisuuksien ansiosta pääset parantamaan ruuanlaittotaitojasi ja tarjoamaan läheisillesi ravitsevia aterioita päivittäin.

LÄMPIMÄNÄPITO-OMINAISUUS

Nauti ruuastasi silloin kun olet valmis siihen. Pitääksesi ruokasi lämpimänä jopa 30 minuuttia, aktivoi vain lämpimänäpitotoiminto.

XL FRYER KOKO PERHEELLE

Philips ”AirFryer XL” on luotu koko perheen huomioiden. 1,2 kg kori 6,2 l pannulla antaa sinun valmistaa jopa 5 annosta kerralla. 


KOSKETUSNÄYTTÖ 7 ESIOHJELMOIDULLA OHJELMALLA

Sinun täytyy painaa vain nappia! Seitsemän esiohjelmoitua ohjelmaa antavat sinun valmistaa kylmää naposteltavaa, ranskalaisia perunoita, lihaa, kalaa, kanaa, piirakkaa tai paahdettuja kasviksia ilman ongelmia.


HELPPO KÄYTTÄÄ JA PUHDISTAA

Kaikki tämän fryerin osat ovat tiskikone kestäviä. Erityisen non-stick ”QuickClean” korin päällyste tekee puhdistamisesta entistä helpomman. Sanomattakaan, että airfryer antaa sinun unohtaa epämiellyttävän kuuman öljyn hajun!

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Airfryer Philips “Essential AirFryer XL HD9270/00””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi