VIIKON TARJOUS
TOP tarjous
Kuvaus
 • 00

  Päivä

 • 00

  Tunti

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

TOP tarjous

Kahvinkeitin Melitta ”AromaFresh Grind & Brew Therm”

 • +Kahvia
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Osta tämä kahvinkeitin ja saat 500g jauhettua kahvia lahjaksi. Kahvi lisätään automaattisesti.
Saatavilla olevia tuotteita ja lahjoja on rajoitettu määrä. Alennuksia ja kampanjoita ei voi yhdistää. Kampanja pätee ylläpitäjän hyväksymällä listalla oleviin tuotteisiin. Yritys pidättää oikeuden muuttaa kampanjan ehtoja milloin tahansa. Kampanja päättyy 03.01.2023.
Pyydä tarjous
Kahvinkeitin Melitta ”AromaFresh Grind & Brew Therm”
Kahvinkeitin Melitta ”AromaFresh Grind & Brew Therm”
Varastossa
209.00 

Tekniset tiedot

icon
Jauhettu kahvi
icon
Alkuperämaa Saksa
icon
1.25 l Vesisäiliö
icon
Mitat 26.5x44.1x23.6cm

Tuotekuvaus

Jotta kahvi olisi herkullista, on sen oltava tuoretta! Suodatinkahvinkeitin Melitta ”AromaFresh Grind & Brew” :ssä on integroitu mylly, jonka avulla voit valmistaa kahvia vastajauhetuista pavuista. Koneessa voi käyttää myös jauhettua kahvia. Voit säätää makua muuttamalla karkeaustasoa, kahvin voimakkuutta ja annoskokoa. Erittäin helppo käyttää ja ylläpitää.

HERKULLISTA KAHVIA TUOREISTA PAVUISTA TAI JAUHETUSTA KAHVISTA

Integroitu kahvimylly mahdollistaa kahvin valmistuksen vastajauhetuista pavuista. ”Grind-off” -toiminnon avulla mylly voidana ottaa pois päältä, jolloin kahvia voi valmistaa myös valmiiksi jauhetusta kahvista.

SÄÄDETTÄVÄ KARKEUS, KAHVIN VOIMAKKUUS JA ANNOSMÄÄRÄ

Valmista kahvi haluamallasi tavalla – säädä karkeustaso (hienosta karkeaan), valitse 3:sta eri kahvin voimakkuustasosta ja valitse valmistettava annosmäärä. Läpinäkyvä vesisäiliö on merkitty numeroilla. Voit tehdä 2-10 kupillista herkullista kahvia kerralla.

IRROTETTAVA VESISÄILIÖ

Irrotettavan vesisäiliön ansiosta kahvinkeittimeen on helppo helppo lisätä vettä sekä pitää puhtaana.

RUOSTUMATTOMASTA TERÄKSESTÄ VALMISTETTU TERMOSKANNU

Unohda kaikki huolet kahvipannun rikkoutumisesta. Tämä kahvikannu on kaksiseinäinen ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kannua on kätevä käsitellä. Kannun kansi on helposti irrotettavissa.

INTEGROITU AJASTIN

Selkeästi ymmärrettävien symbolien ja LCD-näytön ansiosta suodatinkahvinkeitintä on erittäin helppo käyttää. Integroidun ajastimen avulla kahvinkeitin on mahdollista kytkeä tiettynä aikana päälle, jotta voit herätä joka aamu vasta valmistetun kahvin upeaan tuoksuun.

LÄMPIMÄNÄ PITÄVÄ TOIMINTO JA AUTOMAATTINEN SAMMUTUS

Kahvinkeitin voidaan ohjelmoida pitämään kahvi lämpimänä 20, 40 tai 60 minuuttia kahvin valmistuksen jälkeen. Tämän jälkeen kahvinkeitin sammuu automaattisesti.

INTEGROITTU KALKINPOISTO-OHJELMA

Kahvinkeittimessä on toiminto veden kovuuden asettamiseksi. Asetetun veden kovuuden avulla kahvinkeitin laskee kalkinpoiston tarpeen tietyin väliajoin ja käytön mukaan.

HELPPO PÄIVITTÄINEN YLLÄPITO

Papusäiliö ja myllyn yläosa ovat helposti irrotettavissa puhdistamista varten. Sisältää erityisen harjan puhdistukseen.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

4.50
14 arvostelu(a)
78%
0%
14%
7%
0%
 • 25 elokuun, 2022

  Paras mahdollinen keitin: pavuista jauhava (paljon edellistä keitintä hiljaisempi mylly!), lisäksi ajastintoiminto ja keittää suoraan termoskannuun.

  Onko tämä vastaus hyödyllinen?
 • 29 huhtikuun, 2022

  Edelliseen vastaavaan verrattuna tämä yksilö on erinomainen. Mylly paljon hiljaisempi. Hyvää kahvia tekee. Ajastintakin tullut käytettyä, se on hyvä lisä. Olen tyytyväinen.

  Onko tämä vastaus hyödyllinen?
 • 28 huhtikuun, 2022

  Hyvä ostos! Ihanaa herätä aamulla tuoreen juuri jauhetun kahvin tuoksuun.

  Onko tämä vastaus hyödyllinen?
 • 21 huhtikuun, 2022

  Ei pidä kahvia lämpimänä, juotava heti.

  Onko tämä vastaus hyödyllinen?
 • 16 maaliskuun, 2022

  Ylivoimaisesti hiljaisin mylly verrattuna kahteen aikaisempaan, jotka olivat erimerkkisiä keskenään ja tämän kanssa. Uusi nappulatekniikka oli helppo oppia ja hyvän maun löytyminen säädöillä onnistui kolmen yrityksen jälkeen. Kannun tiiviste on omapäinen. Kahvi tulee ulos hyvin tai huonosti riippuen siitä kuinka kannen tiiviste antaa myöten. Jos sitä rupeaa säätämään, epäilen, että tiiviys heikkenee ja kahvi jäähtyy nopeammin. Meillä kahvi tulee ulos aika pienenä norona, mutta pääasia, että tulee. En rupea veistelemään tiivistettä eikä valmistajan takuu varmaan suvaitse sitä muutenkaan. Näytön pimennys/sytytys on hankala – jos ei paina kahta nappulaa *täsmälleen* yhtaikaa, kellonaika vaihtuu ja joutuu säätämään kellon uudelleen (se on kyllä superhelppoa).

  Onko tämä vastaus hyödyllinen?

Arvostele tuote

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi