KUUKAUDEN TARJOUS
2 yhden hinnalla
2 yhden hinnalla

Kahvikone Bosch ”CTL636ES6”

Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Voit maksaa tämän kahvikoneen Klarna laskulla 30 päivässä ilman korkoja ja kuluja. Voit myös valita maksun 3, 6, 12 tai 24 kuukausierässä.
Ostamalla tämän kahvikoneen olet oikeutettu VIP-jäsenohjelmaan ja alennuskuponkiin, joiden yhteisarvo on 50 €.
Liity KAHVIKAVERIN VIP -ohjelman jäseneksi ja saat jopa 5 x 10€ lahjakorttia tulevia ostoksia varten KAHVIKAVERIN verkkokaupassa. Saat lisätietoja henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi kautta, kun olet suorittanut ostoksesi. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä.
Määrä
1599.00  1499.00 

Toimitus arviolta 1-4 työpäivää * 88% tilauksista toimitetaan 3 työpäivän sisällä.

Tekniset tiedot

icon
Jauhettu kahvi, Kahvipavut
icon
Alkuperämaa Euroopan unioni
icon
Smart app
icon
8 Tallennettavat käyttäjäprofiilit
icon
2.4 l Vesisäiliö
icon
15 Porosäiliö (annokset)
icon
Mitat 59.4x45.5x37.5cm
icon
Korkeus-säädettävä kahvisuutin - 15 cm
icon
Vesipumpun paine - 19 bar
icon
Näyttö - värinäyttö
icon
Annoksen mustalle kahville - 2
icon
7 Käyttäjän luomat reseptit
icon
Kupin valaistus

Reseptimäärä

Musta kahvi
Musta kahvi
Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Espresso Macchiato
Espresso Macchiato
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Ristretto
Ristretto
Caffè latte
Caffè latte

Tuotekuvaus

Tämä korkean laadun sisäänrakennettu automaattinen kahvikone ei ainoastaan näytä mahtavalta, mutta valmistaa myös kaikki suosituimmat kahvijuomat yhdellä kosketuksella. Integroitu uusin kahviteknologia takaa korkeimman kahvin laadun, ja kätevä näyttö ja intuitiivinen ohjauspaneeli tekevät kahvikoneen käytöstä erittäin helppoa. Lisäksi voit ohjata kahvikonetta alykkäällä Home Connect sovelluksella, joka ei ainoastaan tarjoa 17 lisäreseptiä kahvijuomille, mutta myös käytännöllisiä vinkkejä kahvin valmistukseen ja kahvikoneen huoltoon. Integroitu täysin automaattinen maitojärjestelmän huuhteluohjelma antaa sinun unohtaa kaikki huoltohuolet.

LOPUTON MÄÄRÄ KAHVIRESEPTEJÄ

Valmista ristrettoa, espressoa, mustaa kahvia, espresso macchiatoa, cappuccinoa, latte macchiatoa ja latte vain yhdellä kosketuksella. Löydät 17 lisäreseptiä kahvijuomille sovelluksesta ja voit valmistaa ne suoraan älypuhelimellasi.

ONE TOUCH DOUBLE CUP TOIMINTO

Valmista kaksi annosta latte macchiatoa tai kaksi annosta cappuccinoa kerralla!

”HOME CONNECT” SOVELLUS

Tutki kahvimaailmaa käyttämällä ”Home Connect” sovellusta. Valmista kahvijuomaat suoraan älylaitteellasi. Löydä 17 lisäreseptiä kahvijuomille käyttämällä coffeeWorld toimintoa. Löydät myös paljon resptejä, jotka sisältävät kahvia (kuten paahtovanukas). ”Coffe Playlist” ominaisuus antaa sinun valita monta juomaa peräkkäin ja valmistaa yhden juoman toisen perään automaattisesti. Sovelluksessa on paljon käytännöllistä tietoa kahvista ja kahvikoneen käyttöohje. Huolto-ohjelmien aikana, seuraa edistystä älylaitteellasi ja saat ilmoituksen kun sinun täytyy tulla koneen luokse. Joidenkien ongelmien kanssa saat etäneuvontaa heti.

8 HENKILÖKOHTAISTA RESEPTIÄ

Luo ja tallenna jopa 8 henkilökohtaisat reseptiä.

VÄRILLINEN TFT NÄYTTÖ

Värillisen TFT näytön ja selvästi järjestellyn valikon ansiosta on kahvikoneen käyttäminen ja ohjaus helppo.

AROMADOUBLE SHOT TOIMINTO

”AromaDouble Shot” toiminnon ansiosta voit nauttia kupillisen vahvaa kahvia ilman kitkeryyttä. Kahvisi valmistetaan kahdessa erässä – tuplasti kahvin jauhatus ja tuplasti kahvin valmistus takaavat optimaalisimman kahvin maun. Tämä automaattinen prosessi takaa, että kahvillasi ei ole epämiellyttävää kitkerää makua.

INNOVATIIVINEN LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ SENSOFLOW

SensoFlow älykäs lämmitysjärjestelmä takaa optimaalisen ja tasaisen kahvin uuttamisen. Aromin levittäytymistä varten kahvin uuttamisen veden pitää olla oikeanlämpöistä: 90 ° C – 95 ° C. Jos lämpötila on matalampi, kaikki aromit eivät pääse esille ja jos se on korkeampi, kahville tulee nopeasti palanut maku. SensoFlow järjestelmä takaa oikean lämpötilan ja pitää sen koko kahviprosessin ajan.

19 BARIN PAINE

Kahvia valmistaessa kone käyttää suurempaa painetta, joten valmistettu kahvi on vielä aromaattisempaa ja tiheämpää.

HILJAINEN JA PITKÄÄN KESTÄVÄ KERAMINEN MYLLY

Erittäin hiljainen mylly on valmistettu korkealaatuisesta keramikasta ja, verrattuna muihin markkinoilla oleviin koneisiin, pitää paljon vähemmän ääntä papuja jauhaessa.

ITSEPUHDISTUVA MAITOJÄRJESTELMÄ

Kahvikoneella on hyvin kätevä maitojärjestelmä integroidulla maitoletkulla, minkä voi laittaa suoraan maitotölkkiin (tai mukana olevaan maitosäiliöön). Automaattinen maitojärjestelmän huuhteluohjelma autoMilk Clean huuhtelee maitojärjestelmän tehokkaasta jokaisen maitopohjaisen juoman jälkeen. Siten sitä ei tarvitse tehdä manuaalisesti enään joka päivä.

HELPPO HUOLTO

Integroidut automaattiset ohjelmat kalkinpoistoa, puhdistusta ja huuhtelua varten antavat sinun vain nauttia kahvistasi. Poistettava uutin yksikkö takaa täydellisen puhtauden kahvikoneen sisällä.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvikone Bosch ”CTL636ES6””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi