Café Liégeois “Venezia Corsato” kahvipavut -40%

Kahvikone De’Longhi ”EC 685.M”

(2)
Tekniset tuotetiedot Tuotekuvaus
Saat 250g Caprissimo Fragrante kahvipapuja ostaessasi kahvikoneen. Lahja lisätään automaattisesti tilaukselle. Kampanjoita ja alennuksia ei voi yhdistellä. Rajoitettu erä. Kampanja voimassa 31.08.2020 asti.

Reseptimäärä

Cafè Latte Höyry Musta kahvi
169.00
Säästä 130.00  299.00 
  • Leverans tar 1 - 3 arbetsdagar

Suosittelemme lisäämään myös nämä

Yhteensä: 353.98

Säästä

Tekniset tuotetiedot

Weight4.2 kg
TyyppiPuoliautomaatti
ValmistajaDe'Longhi
VäriHopeinen
Takuu24 kuukautta
KäyttääJauhettu kahvi, Kahvinapit
NäyttöEi näyttöä
Vesisäiliö1.1 l
Maidonvaahdottimen tyyppiManuaalinen vaahdotus
Annoksen mustalle kahville2
Säädettävä annos/kuppi kokoKyllä
Saako koneesta kuumaa vettä?
Säädettävä kahvin vahvuusKyllä
Korkeus-säädettävä kahvisuutin12 cm
Ohjaus / KäyttöManuaalinen
Voimakkuus
Vesipumpun paine15 BAR
Syvyys330 mm
Korkeus303 mm
Leveys149 mm
AlkuperämaaKiina
EAN8004399331198
Paino4.2 kg
Lue lisää
Näytä vähemmän

Tuotekuvaus

Modernisti muotoiltu De’Longhi “EC 685”-kahvikone on lyömätön kone niille, jotka haluavat samalla sekä korkeinta laatua että yksinkertaisuutta. Kahvikoneen kaikki toiminnot voi suorittaa vain kolmella painikkeella. Elektronisen ohjausjärjestelmän ansiosta voit asettaa juomiesi lämpötilan ja koon helposti. Tällä kahvikoneella voit valmistaa herkullista kahvia vain muutamassa sekunnissa.

ENEMMÄN KAHVIJUOMIA!

Kahvikone valmistaa espresson ja kahvin lisäksi myös Latte Macchiatoa, Caffe Lattea, Flat Whiteä, Lungoa, Cappuccinoa, teetä ja kuumaa maitoa.

VIRRANSÄÄSTÖTILA

Sinun ei tarvitse epäröidä, unohditko sammuttaa kahvikoneen – kun konetta ei ole käytetty hetkeen, se sammuu automaattisesti.

AMMATTITASON KONE

Kromipinnoitetun metallisen rungon ja ammattitason suodatinkahvan ansiosta voit tuntea itsesi todelliseksi baristaksi. Tippasuoja varmistaa, ettei kahvia päädy minnekään, mihin sitä ei tarvita.

TEHOKAS

Tehokas lämmityselementti ja erityinen valmiusjärjestelmä pitävät huolta, että koneesi on aina valmis tekemään kahvia. Tehokas 15 barin pumppu auttaa uuttamaan kaikki upeat maut ja aromit mistä tahansa pavuista!

Lue lisää
Näytä vähemmän

Kysymykset ja keskustelu

Anna arvostelusi
Arviot (2)
4.0
  1. Kaija Rantanen

    Suodatinkuppi oli liian tiukka, suodatinkomponentti ei mennyt sisään. Se vaihdettiin, mikä oli ihan ok, mutta suodatinkuppi on edelleen ei-käyttäjäystävällinen; nyt suodatinosa pompahtaa sieltä pois. Sain kuitenkin yhdet kahvit keitettyä ja suodattimen takaisin paikalleen, joten toivotaan parasta. Lisäksi toivoisin, että etupuolella olevat osat (jonne ylimääräinen neste kertyy) napsahtaisivat paikalleen, vaikka ovatkin irroitettavia. Se hankaloittaa keittimen siirtämistä. En pidä sitä esillä, vaan siirrän useimmiten kaappiin. Olen kyllä manaillut täällä kaikkia kiinalaisten valmistamia tavaroita! :)

  2. Janne Pentonen

    Oikein hyvää kahvia saa ja helppo käyttää. Kaipaan kuitenkin ominaisuutta jolla saisi 2 tuplaespressoa kerralla