TOP TARJOUS
TOP TARJOUS
TOP TARJOUS

Kahvikone Saeco ”Aulika Evo Top HSC”

  • PRO
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Voit maksaa tämän kahvikoneen Klarna laskulla 30 päivässä ilman korkoja ja kuluja. Voit myös valita maksun 3, 6, 12 tai 24 kuukausierässä.
Kun ostat tämän kahvikoneen, saat 50€ lahjakortin seuraavaa ostostasi varten.
Maksun jälkeen lahjakortti lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kampanjoita ja tarjouksia ei voi yhdistää. Kampanja on voimassa 04.10.2022. asti.
Ostamalla tämän kahvikoneen olet oikeutettu VIP-jäsenohjelmaan ja alennuskuponkiin, joiden yhteisarvo on 50 €.
Liity KAHVIKAVERIN VIP -ohjelman jäseneksi ja saat jopa 5 x 10€ lahjakorttia tulevia ostoksia varten KAHVIKAVERIN verkkokaupassa. Saat lisätietoja henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi kautta, kun olet suorittanut ostoksesi. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä.
Tämä tuote on loppunut varastosta, mutta voit ottaa yhteyttä selvittääksesi, milloin se on taas saatavilla, tai saadaksesi tarjous samantapaisesta tuotteesta.

Tekniset tiedot

icon
Kahvipavut, Tuore maito
icon
Alkuperämaa Italia
icon
4 l Vesisäiliö
icon
40 Porosäiliö (annokset)
icon
Mitat 334x574x452mm
icon
Näyttö - kosketusnäyttö
icon
Annoksen mustalle kahville - 2

Video

Reseptimäärä

Musta kahvi
Musta kahvi
Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Ristretto
Ristretto
Latte
Latte
Tuplaristretto
Tuplaristretto

Tuotekuvaus

Valmistettu Italiassa, Saeco ”Aulika Evo” sarjan kahvikoneet ovat luotu ammatilliseen käyttöön. Isomman vesisäiliön, paupusäiliön ja sakkasäiiön, kuten myös erillisen kahvin ja veden lämmitysjärjestmän ansiosta, kahvikone Saeco ”Aulika Evo Top HSC” on täydellinen toimistoihin.

LUOTU TOIMISTOIHIN

Kahvikonesarja Saeco ”Aulika Evo” on luotu toimistoihin, joten tällä mallilla on isommat säiliöt: vesisäiliöön mahtuu 4 l, papusäiliön kapasiteetti on 1 kg ja sakkasäiliöön mahtuu jopa 40 annosta. Suositeltu maksimimäärä päivässä valmistetuille kupeille on jopa 120 annosta. On mahdollista ostaa myös tämän mallin versio, jonka voi yhdistää suoraan vesijärjestelmään.

MAITOPOHJAISET JUOMAT YHDELLÄ NAPINKOSKETUKSELLA

 

Yhdellä ainoalla valitun juoman ikonin kosketuksella voit heti nauttia cappuccinoa tai latte macchiatoa valistettuna suoraan vastajauhetuista kahvipavuista. Sisäänrakennetun erillisen kahvin ja maidon lämmitysjärjestelmän, kuten myös High Speed Cappuccino toiminnon ansiosta juomat valmistetaan erittäin nopeasti.

KAHVI JUURI SELLAISENA KUN SIITÄ PIDÄT

Säädettävä jauhatusaste, kahvin vahvuus, lämpötila ja annoksen koko antavat sinun nauttia kahvista juuri sellaisena kun siitä pidät.

SELVÄ JA KÄTEVÄ HALLINTA

Koskeusherkkien realisten juomakuvakkeiden, kätevän näytön ja helposti ymmärrettävän valikon ansiosta juomien valmistaminen ja koneen huoltaminen on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin.

MODERNI DESIGN

Tämän kahvkoneen tyylikäs ja moderni design tarkoittaa, että se sopii erilaiseen sisutukseen: hyvin elegantista epäviralliseen saakka.

HELPOSTI HUOLLETTAVA

Kahvikone on varustettu automaattisilla huuhtelu, kalkinpoisto ja uutinyksikön puhdistus-ohjelmilla. Tämän laitteen uutinyhksikön pystyy irrottamaan helposti, joten täydellinen hygienia koneen sisällä on taattu minimaalisella ponnistuksella.

Lataa tuotteen ESITE
Lataa esite

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvikone Saeco ”Aulika Evo Top HSC””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi