VIIKON TARJOUS
TOP tarjous
Kuvaus
 • 00

  Päivä

 • 00

  Tunti

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

TOP tarjous

Kapselikeittimet (Kapselikoneet)

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvityyppi
Alkuperä kahvialue
Paahtotaso
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Käyttettävä kahvi
Reseptimäärä
Kapselit sopivat laitteelle
Maidonvaahdottimen tyyppi
Lajit
Ryhmien määrä
Papusäiliön koko
Ohjaustyyppi
Smart app
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Vesijohtoverkko kytkentä
Käyttää
Terän halkaisija
Kahvimyllyn tyyppi
Terien tyyppi
Terien rakenne
Sopii
Ohjelmoitava jauhatusaika
Käyttötarkoitus
Sarja
Määrä
Tuotemerkit
Sisäänrakennettu mylly
Annosten määrä
Mutteripannun kapasiteetti
Säilyttää lämmön
Annoksen säätö maitokahville
Annoksen mustalle kahville
Kofeiininpoistomenetelmä
Tilavuus
Käyttäjän luomat reseptit
Suklaa laji
Tyyppi
Tyyppi
Arabica lajike
Juoman resepti
PID lämpötilansäädin
Suklaan tyyppi
Sykliät
Painemittari
Maitojuomat
Annoskoko
Tarjoukset

Kumpi on parempi – kapseli- vai täysiautomaattinen kahvikone?

Me sanotaan aina - paras on se, mikä vastaa tarpeitasi. Kapselikonet ovat lõytäneet tien asiakkaiden sydämmiin niiden erttäin helpon käytön ja huollon ansiosta. Erilaisia juomia voi valmistaa joka kerta ja kone itse vie hyvin vähän tilaa. Niitä ei suosita ainoastaan kotona, mutta maatilolla, matkoilla ja pienissä toimistoissa.

Täysiautomaattinen kahvikone tekee aina kahvin vastajauhetuista kahvipavuista, on voimakkaampi ja sillä on enemmän toimintoja. Valintaan voi myös vaikuttaa se, että yhden kahvin hinta on halvempi ja juoma- ja toimintovalikoima on isompi.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Käytetäänkö kapseleissa pikakahvia ja maitojauhetta?

Meidän valikoimassa olevissa tuottessa ei käytetä pikakahvia kapseleissa, mitkä on mustan kahvin valmistamista varten. Maitopohjaisissa juomissa taas saattaa olla pikakahvia, riippuen valmistajasta ja juomasta.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Onko vain ydentapaiset kahvikapselit sopivia minun kapselikoneeseen?

Kahvikapseleita ostaessa voit valita eri tuottajien erilaisia kahvikapseleita. On tärkeää kiinnittää huomiota niiden muotoon. Kahvikapseleiden paketointi minkälaisessa kahvikoneessa (Nespresso vai Dolce Gusto) niitä pitäisi käyttää. Tämän tiedon lõydät myös tuotteen tutustuksen vierestä verkkokaupassamme. Jos valintasi epäyttää, voit aina kysyä myymäläapulaiselta ja ostaa tuote, mitä tarvitset.

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Miten valita kapselikone?

Kapsilikoneet erottuu niihin integroitun kapselijärjestelmän asiosta. Jotkut kapselikoneiden tuottajat keskittyvät mustan kahvin laattuun kun taas toiset tekemään niin laajan juomavalikoiman kuin mahdollista. Kahvikonetta valitessa on tärkeää katsoa oikeiden kapseleiden saatavuutta. On ollut tapauksia kun asiakkaat ostaa harvinaisemman kapselikoneen ja eivät löydä sitten oikeita kapselita paikallisista kaupoista. Juuri nyt me tarjotaan kahdentapaisia kapselikoneita:

Dolce Gusto kahvikoneet. Asiakkaille jotka haluaisivat laajaa makuvalikoimaa ja eksperimenttejä. Tämäntapaisen laitteen ostamisen jälkeen, pystyt valmistamaan mustaa kahvia, sen lisäksi maitokahveja tai jopa kaakaota. Näitä koneita suositellaan erityisesti kun tykätään maitokahveista, mutta ei ole tarpeeksi tilaa lähesyydessä pitääkseen maito viileänä.

Nespresso kavikoneet. Jos mieluiten juot espressoa ja mustaa kahvia (enintään 120-140 ml), niin tämä vaitoehto on sinua varten. Laaja valikoima kahvikapseleita, laatukahvi ja kahvisekoitukset - maistelemisella ei ole rajoja. Jos kuitenkin tykkäät maitojuomista, pitäisi olla tarkaavainen - jotkut jotkut Nespresso kapselikoneet käyttävät vain tuoretta maitoa (ei maitojauhetta).

Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
Lue lisää Näytä vähemmän

Tietoa kapselikoneista
Kapselikoneet ovat mahtava valinta modernille ihmiselle, aina etsimässä maksimaalista kätevyyttä ja mahdollisuutta nauttia kaikesta nopeasti ja helposti. Viimeisellä vuosikymmenellä näiden koneiden suosio on kasvanut paljon – niitä näkee nykyään ihmisten kotien lisäksi myös hotellihuoneissa ja mökeillä. Mutta miksi nämä kahvikoneet ovat nykyään niin haluttuja ja miten löydät sellaisen kapselikoneen, joka sopii parhaiten sinun tarpeillesi?

Helppo, kätevä ja nopea

Nämä kolme sanaa kuvailevat kapselikoneen toimintaperiaatetta. Kapselikoneet valmistavat aromaattista kahvia helposti ja nopeasti: sinun täytyy vain laittaa valitulla kahvilla kahvikapseli koneeseen ja painaa kahvinvalmistamisen nappia. Kone sitten lävistää kapselin – korkean paineen avulla kuuma vesi pusketaan kapselin läpi ja kahvi kaadetaan suoraan kuppiisi. Tuloksena on juoma joka on yhtä hyvä kuin ravintolassa tarjoillut juomat!

Täydellinen puhtaus

Kahvin valmistaminen on erittäin puhdasta kun käytät kapselikonetta. Koska jauhettu kahvi on suljettu kapselin sisälle, vältyt sotkulta keittiössä ja estät kahvin sattumisen kaikkialla keittiötasoille.

Juomat ovat yhtä maukkaat joka kerralla

Samalla kuin jokainen kupillinen on hieman erilainen puoliautomaattisella koneella valmistettuna, kapselikone takaa, että juomat ovat yhtä mahtavat joka ainoa kerta. Laite ja kahvikapseli ovat täysin vastuussa kahvisi mausta. Tämä on erittäin kätevää, sillä sinun ei tarvitse valita kahvillesi oikeaa jauhatusta, annoksen kokoa tai tamppausta. Virheille ei vain ole tilaa!

Laaja valikoima kahveja – jokainen kupillinen voidaan valmistaa käyttämällä eri kahvilajiketta

Ilman muuta, kahvipapujen ja jauhetun kahvin valikoima on paljon laajempi kuin kahvikapseleiden, mutta tässä kannattaa miettiä jotain muutakin… Kun avaat paketin kahvipapuja tai jauhettua kahvia, koitat ilmeisesti tyhjentää koko paketin ennen kuin valitset seuraavan kahvin kokeiltavaksi – muuten, jos paketti jää avoimeksi liian pitkään, kahvi menettää lopulta arominsa ja makunsa. Kahvikapseleilla kaikki on paljon helpompaa: halutessasi voit ostaa 100 kahvikapselia, kaikki eri kahvilajikkeita ja nauttia uusia makuja joka ainoa päivä! Kahvi on suljettu ilmatiiviisti kapseleihin joten sen aromi säilyy taatusti. Tämä on erittäin kätevää, jos perheenjäsenesi tai kaveriporukka tykkää eri mauista.

Minimaalinen huolto

Kapselikahvikoneet käyttävät kapseleita kahvin valmistamiseksi, joten voit unohtaa kahviporoihin liittyvän huollon. Näiden laitteiden huolto on niin helppoa, että sitä ei melkein edes ole: jos säiliössä ei ole vettä, se täytyy täyttää, ja heittää käytetyt kapselit pois. Ainoa, mitä et saa unohtaa, on kahvikoneesta kalkin poistaminen. Kuten kaikki sähkölaitteet, jotka käyttävät vettä, kahvikoneet ovat alttiita kalkin kertymiselle, joten poista koneestasi kalkkia ainakin parin kuukauden välein. Muuten, suurimmalla osalla kapselikahvikoneista on integroidut kalkinpoisto-ohjelmat, sinun täytyy painaa vain paria nappia!

Tyylikäs ja kompakti

Kapselikahvikoneet ovat erittäin kompakteja, joka tekee niistä täydelliset ihmisille, joilla ei ole paljon tilaa keittiössä tai haluavat säästää tilaa muille laitteille. Tämä ominaisuus kapselikahvikoneessa tarkoittaa myös, että ne ovat erittäin liikkuvia. Voit ottaa ne mukaan ulkomaanmatkalle tai viikonlopuksi mökille. Sen lisäksi kapselikahvikoneiden valmistajat kiinnittävät erityistä huomiota laitteiden designiin, joten ne ovat erittäin tyylikkäitä, eivätkä muistuta kömpelöitä teollisuuden kahvikoneita!

Hyvä hinta

Verraten muun tyylisiin kahvikoneisiin (kuten manuaaliset tai täysautomaattiset kahvikoneet), kapselikahvikoneet ovat hyvin edullisia. Se tarkoittaa, että myös tiukalla budjetilla ihmiset, voivat nauttia ravintolatasoista kahvia, mukaan lukien maitopohjaisia juomia kuten cappuccino tai latte macchiatoa! Ei tarvitse kuluttaa satoja tai jopa tuhansia euroja pystyäksesi juomaan maukasta kahvia päivittäin.

Kahvikapselit – ovatko ne ympäristöystävälliset?

Nykyään ihmiset ovat tietoisia siitä, miten heidän toiminnat vaikuttavat ympäristöön ja etsivät ympäristöystävällisiä ratkaisuja. Jotkut ovat vakuuttuneita, että kapseleilla kahvin valmistaminen on haitallista ympäristölle, sillä ne ovat yleensä valmistettu muovista ja ne täytyy heittää roskiin käytön jälkeen. Kapselijärjestelmien valmistajat ovat tietoiset tästä ongelmasta, joten heidän kapselit ovat usein biohajoavat tai käytössä on kierrätysjärjestelmä. Täten vähennetään vaikutusta ympäristöön. Markkinoilla on myös uudelleenkäytettäviä kapseleita – nekin ovat mahtava ratkaisu.

Erilaiset kapselikahvikoneet

On tärkeä muistaa, että ei ole universaalista kapselijärjestelmää ja mitkään kahvikapselit eivät sovi kaikilla kapselikahvikoneille. Valitessa kapselikahvikonetta, sinun pitää päättää, mikä kapselijärjestelmä sopii sinulle ja ostaa tulevaisuudessa siihen sopivia kapseleita. Paras neuvo minkä voin antaa: valitse yksi suosituimmista kapselijärjestelmistä. Muulloin oikeiden kapseleiden löytäminen saattaa olla haasteellista myöhemmin. Suosituimmat kapselijärjestelmät ja koneet ovat kahden valmistajan omia: Nespresso ja NESCAFÉ® Dolce Gusto®.

”Nespresso” kapselikahvikone

Nespresso on yksi kahdesta suosituimmasta kapselijärjestelmästä. Siitä on tullut niin tunnettu, että myös muut valmistajat ovat alkaneet luomaan sille kapseleita! Se tarkoittaa, että Nespresso kahvikapseleiden valikoima on erittäin laaja. Lukuisien eri kahvisekoitusten nauttimisen lisäksi, voit kokeilla myös erilaisia specialty kahveja, jotka ovat peräisin maailman eri alueilta. Jopa nirsoimmat kahvin ystävät löytävät taatusti jotain, joka sopii heidän makuun.

Sen lisäksi, mikä tekee näistä kahvikoneista ainutlaatuiset, on korkeampi 19 baarin paine, joka antaa espressoon fanejen nauttia täydellisesti valmistetusta lempijuomastaan – espresso on täyteläinen ja katettu täysin virheettömällä cremalla.

Ne, jotka tykkäävät maitopohjaisista juomista, voivat valita integroidulla maitojärjestelmällä Nespresso kapselikahvikoneen. Tämän merkin kahvikoneet ovat erikoisia siitä, että ne käyttävät tuoretta maitoa eivätkä maitojauhetta. Voit valita maitojärjestelmän manuaalisella höyrysauvalla, vaahdottaa maitoa itse ja tuntea olevasi todellinen barista (tai voit oppia jopa tekemään latte artia!). Toinen mahdollisuus on integroitu maitosäiliö, joka antaa sinun valmistaa lattea tai cappuccinoa yhdellä napin kosketuksella. Viimeiseksi on myös maitojärjestelmiä integroiduilla automaattisilla vaahdottajilla, jotka vaahdottavat maidon suoraan kuppiisi.

Nespresso kapselikahvikoneita on markkinoilla lukuisia ja kaikki ne ovat hieman erilaisia: ero saattaa olla designissa, vesisäiliön koossa, onko maitojärjestelmä vai ei, kuten se, minkä tyyppinen maitojärjestelmä on, tai integroiduista resepteistä. Huomioi nämä ominaisuudet kun valitset itsellesi sopivaa kahvikonetta.

“NESCAFÉ® Dolce Gusto®” kapselikahvikoneet

NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapselijärjestelmä ja kapselikahvikoneet ovat myös erittäin suositut. Mikä tässä on yllättää eniten, on erilaisille kahvijuomille luodut kahvikapselit. Löydät kapselit jotka sopivat cappuccinon, caramel latte macchiaton, kaakaon, suklaajuomien tai jopa trendikkäiden cold brew juomien valmistamiseen. Kuten Nespressonkin tapauksessa lukuisat valmistajat luovat kahvikapseleita NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapselikahvikoneille.

Nämä kahvikoneet varmasti miellyttävät kaikkia: niitä rakastavat aikuiset, teinit ja jopa lapset (tämä on siitä syystä, että nämä laitteet valmistavat mahtavan kupillisen kaakaota tai kuumaa suklaata). Toisin kuin Nespresso, maitopohjaisia juomia valmistaessa NESCAFÉ® Dolce Gusto® kahvikoneet käyttävät maitojauheella kapseleita. Tämä on erittäin kätevää, jos sinulla ei ole jääkaappia tai tuoretta maitoa käden ulottuvilla. Se on myös mahtava ratkaisu niille, jotka haluavat käyttää mahdollisimman vähän aikaa maitojärjestelmän puhdistamiseen: laita vain kapseli paikoilleen ja nauti täydellistä maitovaahtoa!

NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapselikahvikoneiden eri mallit eroavat toisistaan designin, koon ja muodon, vesisäiliön muodon (joitakin säiliöitä saattaa olla helpompi täyttää ja puhdistaa kuin toisia), kuten myös hallinnan (joitakin koneita hallitaan manuaalisesti, kun taas toiset antavat ohjelmoida annoksen koon) puolesta. Harkitse näitä ominaisuuksia kun mietit, minkälaista NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapselikahvikonetta haluaisit.

Paras kapselikahvikone sinulle

Jos olet todellinen kahvin ystävä, joka pitää perinteisistä kahviresepteistä, kuten espresso tai lungo, mutta et voi vastustaa ajoittain kupillista cappuccinoa tai lattea, suosittelemme valitsemaan Nespresso kahvikoneen. Jos juot vain espressoa tai mustaa kahvia, valitse Nespresso kone ilman maitojärjestelmää – se säästää tilaa. Jos kuitenkin aina välillä haluaisit maitopohjaisen juoman, valitse Nespresso kone maitojärjestelmällä.

Toisaalta taas, jos kahvivalikoiman suuruus ja mahdollisten reseptien määrä on tärkeää, tai jos tykkäät lisätä sokeria, karamellia, suklaata tai muita lisukkeita kahviisi, niin NESCAFÉ® Dolce Gusto® järjestelmä on parempi valinta.

Jos olet silti vielä epävarma siitä, mikä kapselijärjestelmä sopii parhaiten sinulle, tai mikä kahvikone sinun tulisi ostaa, ota yhteyttä KahviKaverin asiantuntijoihin – he auttavat mielellään valitsemaan juuri sinulle oikean kapselikahvikoneen!

Lue lisää