Parallel kahvipavut -50%! Tutustu

Kapselikahvikoneet

Hinta
Valmistaja
Kahvityyppi
Alkuperä kahvialue
Paahtotaso
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Käyttettävä kahvi
Reseptimäärä
Kapselit sopivat laitteelle
Maidonvaahdottimen tyyppi
Lajit
Tarjoukset
Tarjoukset
Suodattaa  
Lajittele
Suodattaa  

Näytetään 1-24 tulosta 60 tuloksesta

Alati kiireessä, mutta kiintynyt herkulliseen kahviin?
Kapselikoneet valmistavat helposti hetkessä maustetun kahvin – laitat vain kahvikapselin kahvikoneeseen valitsemasi kahvityypin mukaan, painat nappia ja nautit valmiista kahvistasi. Kahvikapselit ovat pieniä sinetöityjä muovisia kapseleita alumiinisella kannella. On hyvä huomata että nämä kapselit eroavat tyynyistä ja napeista. Yksi tärkeimmistä eroavaisuuksista on kapselien käyttö korkeapaine-kapselikahvikoneella. Yleensä nämä kapselit muodostavat suljetun tai avoimen prosessin. Avoin järjestelmä sallii kahvikoneen käyttävän muita kapselituotteita, sillä suurin osa valmistajien kapseleista ovat yhteensopivia kahvikoneen operaatioihin ja closep-cup kapselit sopeutuvat vain Nespresso-kahvikoneisiin. Nämä kahvikapselit ovat sekoitus sopiva määrä kahvia kertakäyttöisessä pakkauksessa, jotta saadaan optimaalinen vahvuus ei vain perinteiselle mustalle kahville vaan myös täydellisille vaahtokupeille: cappuccino ja latte. Yksi kahvikapseli on suunniteltu tekemään yksi kuppi kahvia. Kapseli laitetaan kapselikahvikoneen sisään ja painetaan nappia, kapseli rikkoutuu lävitse ja se saa painetta kuumalta vedeltä. Sen jälkeen, sinun täytyy vain heittää pois käytetty kapseli eikä sinun tarvitse puhdistaa mitään, kätevää ja helppoa sekä maistuvaa. Kapselikahvikone on kätevän pienikokoinen, jonka voit ottaa myös matkalle mukaan. Kapselien tarjonnan runsauden takia voit nauttia missä vain ja voit löytää myös tee ja kaakao kapseleita tietyiltä valmistajilta. Meidän valikoimastamme suosittelemme käyttämään laadukkaita ja hyväksikoettuja kapselikahvikone järjestelmiä: NESCAFÉ® Dolce Gusto®, Nespresso ja ILLY.

Kumpi on parempi – kapseli- vai täysiautomaattinen kahvikone?

Me sanotaan aina - paras on se, mikä vastaa tarpeitasi.…
Lue lisää

Me sanotaan aina - paras on se, mikä vastaa tarpeitasi. Kapselikonet ovat lõytäneet tien asiakkaiden sydämmiin niiden erttäin helpon käytön ja huollon ansiosta. Erilaisia juomia voi valmistaa joka kerta ja kone itse vie hyvin vähän tilaa. Niitä ei suosita ainoastaan kotona, mutta maatilolla, matkoilla ja pienissä toimistoissa.

Täysiautomaattinen kahvikone tekee aina kahvin vastajauhetuista kahvipavuista, on voimakkaampi ja sillä on enemmän toimintoja. Valintaan voi myös vaikuttaa se, että yhden kahvin hinta on halvempi ja juoma- ja toimintovalikoima on isompi.

Oliko tästä apua?
Näytä vähemmän

Käytetäänkö kapseleissa pikakahvia ja maitojauhetta?

Meidän valikoimassa olevissa tuottessa ei käytetä pikakahvia kapseleissa, mitkä on…
Lue lisää

Meidän valikoimassa olevissa tuottessa ei käytetä pikakahvia kapseleissa, mitkä on mustan kahvin valmistamista varten. Maitopohjaisissa juomissa taas saattaa olla pikakahvia, riippuen valmistajasta ja juomasta.

Oliko tästä apua?
Näytä vähemmän

Onko vain ydentapaiset kahvikapselit sopivia minun kapselikoneeseen?

Kahvikapseleita ostaessa voit valita eri tuottajien erilaisia kahvikapseleita. On tärkeää…
Lue lisää

Kahvikapseleita ostaessa voit valita eri tuottajien erilaisia kahvikapseleita. On tärkeää kiinnittää huomiota niiden muotoon. Kahvikapseleiden paketointi minkälaisessa kahvikoneessa (Nespresso vai Dolce Gusto) niitä pitäisi käyttää. Tämän tiedon lõydät myös tuotteen tutustuksen vierestä verkkokaupassamme. Jos valintasi epäyttää, voit aina kysyä myymäläapulaiselta ja ostaa tuote, mitä tarvitset.

Oliko tästä apua?
Näytä vähemmän

Miten valita kapselikone?

Kapsilikoneet erottuu niihin integroitun kapselijärjestelmän asiosta. Jotkut kapselikoneiden tuottajat keskittyvät…
Lue lisää

Kapsilikoneet erottuu niihin integroitun kapselijärjestelmän asiosta. Jotkut kapselikoneiden tuottajat keskittyvät mustan kahvin laattuun kun taas toiset tekemään niin laajan juomavalikoiman kuin mahdollista. Kahvikonetta valitessa on tärkeää katsoa oikeiden kapseleiden saatavuutta. On ollut tapauksia kun asiakkaat ostaa harvinaisemman kapselikoneen ja eivät löydä sitten oikeita kapselita paikallisista kaupoista. Juuri nyt me tarjotaan kahdentapaisia kapselikoneita:

Dolce Gusto kahvikoneet. Asiakkaille jotka haluaisivat laajaa makuvalikoimaa ja eksperimenttejä. Tämäntapaisen laitteen ostamisen jälkeen, pystyt valmistamaan mustaa kahvia, sen lisäksi maitokahveja tai jopa kaakaota. Näitä koneita suositellaan erityisesti kun tykätään maitokahveista, mutta ei ole tarpeeksi tilaa lähesyydessä pitääkseen maito viileänä.

Nespresso kavikoneet. Jos mieluiten juot espressoa ja mustaa kahvia (enintään 120-140 ml), niin tämä vaitoehto on sinua varten. Laaja valikoima kahvikapseleita, laatukahvi ja kahvisekoitukset - maistelemisella ei ole rajoja. Jos kuitenkin tykkäät maitojuomista, pitäisi olla tarkaavainen - jotkut jotkut Nespresso kapselikoneet käyttävät vain tuoretta maitoa (ei maitojauhetta).

Oliko tästä apua?
Näytä vähemmän