TOP-kahvitarjous

Kahvikone NESCAFÉ® Dolce Gusto® EDG 355.B1 De’Longhilta

Tuote ei ole enään valikoimissamme
Missä tuotteeseen voi tutustua?
Ruusulankatu 8, Helsinki
Ei
Kahvikone NESCAFÉ® Dolce Gusto® EDG 355.B1 De’Longhilta
Kahvikone NESCAFÉ® Dolce Gusto® EDG 355.B1 De’Longhilta
Varastossa
89.00 

Tekniset tiedot

icon
Kahvikapselit
icon
Alkuperämaa Kiina
icon
1 l Vesisäiliö
icon
Mitat 176x371x215mm
icon
Vesipumpun paine - 15 bar
icon
Näyttö - ei näyttöä
icon
Annoksen mustalle kahville - 1

De'Longhi EDG 355.B1 tuotekuvaus

Valmista kupillinen suosikki kahviasi erittäin helposti!

NESCAFÉ® Dolce Gusto® “EDG355”, jossa on intuitiivinen LED-käyttöliittymä ja pyörivä ohjauspyörä juoman määrän säätämiseen, helpottavat erilaisten kahvinjuomien valmistamista – lisäät vain haluamasi NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kapselin. Tässä tyylikkäässä design-kahvinkeittimessä on kolme värikästä takakantta, joiden avulla voit muokata kahvinkeitintä sisustukseesi sopivaksi.

AROMAATTINEN KAHVI, PAKSULLA JA KERMAISELLA VAAHDOLLA

Korkea 15 bar paine takaa, että suosikki kahvistasi tulee erittäin aromaattista, päällystettynä paksulla ja kermaisella vaahdolla.

NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® KAPSELI JÄRJESTELMÄ

Erittäin helppokäyttöinen kapselijärjestelmä mahdollistaa erilaisten kahvinjuomien valmistuksen ilman vaivaa – Espressosta karamelli Latte Macchiattoon tai kaakaohon. Uusi kapselin pidike estää vuotamisen juoman valmistuksen aikana. Kapselinpidin on astianpesukone pestävä.

SÄÄDETTÄVÄ KUPIN PIDIKE

Säädettävä kuppiteline mahdollistaa erikokoisten kahvikuppien käytön – pienistä Espressokupista Latte Macchiatto lasiin.

Usein kysytyt kysymykset

Kun laitoin koneen tänään päälle oranssi valo syttyi palamaan. Tarkoittaako tämä, että kone tarvitsee kalkinpoistoa? Mitä kalkinpoistoainetta minun tulisi käyttää?

Kyllä, oranssi valo kertoo että on aika tehdä koneelle kalkinpoisto. Voit tehdä sen seuraamalla näitä askeleita: 1. Laita kahvikone päälle; 2. Kaada kalkinpoistoneste vesisäiliöön ja ja sekoita veteen käyttämällä pakkauksessa näkyvää suhdetta, sinulla pitäisi olla lopulata noin 0,6 l nestettä; 3. Liikuta vipua niin, että se osoittaa kuuman veden valmistuksen suuntaan ja pitele noin 10 sekunttia, sitten vapauda se. Kahvikoneen nappi alkaa vilkkumaan; 4. Liikuta vipua taas niin, että se osoittaa kuuman veden valmituksen suuntaan. Seuraavan parin minuutin aikana osa veden ja kalkinpoistonesteen sekoituksesta päästetään vapaaksi. Kun se on tehty, vipu menee automaattisesti takaisin alkuperäiseen asentoon; 5. Liikuta vipua niin, että se osoittaa kylmän veden suuntaan. Seuraavan parin minuutin ajan, kahvikone vapauttaa loput vedet ja kalkinpoistoaineen sekoituksesta. Kun se on tehty, vipu palaa automaattisesti takaisin alkuperäiseen asentoon; 6. Pese vesisäiliö ja täytä se puhtaalla vedellä. Liikuta vipua niin, että se osoittaa kuuman veden suuntaan. Kahvikone käyttää säiliöstä kaiken veden ja vipu vaputuu automaattisesti alkuperäiseen asentoon; 7. Puhdista kapselinpidike ja kaada vesisäiliöön vettä. Suosittelemme käyttämään tätä universaalista kalkinpoistonestettä (riittää 5 kalkinpoistoon):
https://www.kahvikaveri.fi/p/kalkinpoistoaine-kahvikoneille-ecodescaler-500-ml/

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 0 0

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

De'Longhi EDG 355.B1 arvostelut

0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvikone NESCAFÉ® Dolce Gusto® EDG 355.B1 De’Longhilta”

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi