VIIKON TARJOUS

NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapselit

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvityyppi
Alkuperä kahvialue
Paahtotaso
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Käyttettävä kahvi
Reseptimäärä
Kapselit sopivat laitteelle
Maidonvaahdottimen tyyppi
Lajit
Ryhmien määrä
Papusäiliön koko
Ohjaustyyppi
Smart app
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Vesijohtoverkko kytkentä
Käyttää
Terän halkaisija
Kahvimyllyn tyyppi
Terien tyyppi
Terien rakenne
Sopii
Ohjelmoitava jauhatusaika
Käyttötarkoitus
Sarja
Sarja
Määrä
Tuotemerkit
Sisäänrakennettu mylly
Annosten määrä
Mutteripannun kapasiteetti
Säilyttää lämmön
Annoksen säätö maitokahville
Annoksen mustalle kahville
Kofeiininpoistomenetelmä
Tilavuus
Käyttäjän luomat reseptit
Suklaa laji
Tyyppi
Tyyppi
Arabica lajike
Juoman resepti
PID lämpötilansäädin
Suklaan tyyppi
Sykliät
Painemittari
Maitojuomat
Annoskoko
Näyttö
Toiminnot
Papusäiliöiden lukumäärä
Vesisäiliö
Kahvikapseli sisältää
Kuuma vesisuutin
Kupinlämmitin
Lisäominaisuudet
Maitosäiliö
Ominaisuus
Prosessi
Tuotteiden määrä paketissa
Tyyppi
Tyyppi
SCA-pisteet
Tarjoukset

Tietoa NESCAFÉ® Dolce Gusto® kahvikapseleista

Kahvi – juoma, joka nykyään liittyy niin vahvasti meidän päivittäisiin nautintoihimme – se tulee eri muodoissa: pavut, jauhettu kahvi, pikakahvijuomat, tyynyt ja tietenkin kapselit. Markkinoilla on lukuisia erilaisia kapseleita, jotka ovat luotu eri kahvikoneille. Huolimatta laajasta valikoimasta, Nescafé Dolce Gusto kapselit, jotka ovat tarkoitettu käytettäväksi samanimisissä koneissa, ovat edelleen yhdet suosituimmista. Niitä tuottaa Nestlé ja ne ovat ainutlaatuisia niiden erittäin laajan makujen valikoiman ansiosta.

Nescafé on tuotemerkki, joka tunnetaan koko maailmassa, sillä on johtava asema pikakahvimarkkinoilla vuodesta 1938 alkaen. Yhtiön tuotteet ovat olleet aina erittäin innovatiiviset ja helppokäyttöiset, mutta valmistaja teki ison askeleen tutustaen faneillensa uutta kahvinvalmistusjärjestelmää: sen nimi oli Dolce Gusto (italiaksi ”makea maku”) ja se käytti kapseleita, jotka olivat luotu yksinomaisesti sitä varten. Nescafé Dolce Gusto kahvikoneet pystyvät valmistamaan laajan valikoiman juomia pelkällä napinapainalluksella, olkoot se sitten espresso, cappuccino, latte macchiato, lungo vai monet muut. Nämä käyttäjäystävälliset laitteet pystyvät valmistamaan makean ystäville myös maukkaan kaakaon.

Miksi Nescafé Dolce Gusto kapselit ovat erityiset?

Nämä kapselit ovat erittäin laadukkaat. Niitä valmistaessa yhtiö harkitsee jokaista yksityiskohtaa:

Ensin, Nescafé Dolce Gusto kapseleiden valmistajat valitsevat huolellisesti eri alueilla eri viljelijöiden kasvattamat kahvipavut: he tekevät tämän pavun makupotentiaaliin perusteella. Sitten eri lajikkeet yhdistetään, jonka tuloksena saadaan täyteläiset, tasapainoiset seokset. Kokeneet paahtajat valitsevat parhaiten sopivan paahtoprofiilin kyseenalaisiin papuihin ja siten tekevät seoksesta entistä paremman.

Eri kapseleissa on erilaisella jauhatuksella kahvia. Espresso ja sen tyyliset juomat tarvitsevat yleensä hienomman jauhatuksen, joka luo kirpeän, täyteläisen maun, joka on ominainen tämän tyylisille juomille. Muille resepteille sopii paremmin karkeampi jauhatus: se tuottaa hienovaraisemman marjaisen mustan kahvin tai lungon. Optimaalinen maku on erottamaton optimaalisesta jauhatuksesta, joten, saavuttaakseen maksimaalinen tarkkuus, Nescafé Dolce Gusto käyttää uusinta laser-teknologia papuja jauhaessa.

Kun kahvi on jauhettu, se kaadetaan erityisiin kapseleihin. Nämä ovat valmistettu ulommasta kuoresta, pienestä pyramidin muotoisesta alumiinipäällysteellä levystä pohjassa, rei’itetystä membraanista ja ylemmästä membraanista. Pyramidilevy takaa tasaisen paineen koko kapselissa, kun taas pehmeä membraani kahvin päällä jakaa veden tasaisesti. Nescafé Dolce Gusto kapselit ovat hermeettisesti suljettu suojatakseen niitä ilman ja kosteuden vaikutuksilta – tämä takaa pitkän tuoreuden ja estää kahvia kadottamasta makuja ja aromeja ajan kuluessa.

Miten valita parhaat kapselit sinulle?

Nescafé Dolce Gusto tarjoaa erittäin laajan valikoiman kapseleita. Tämä saattaa tehdä valinnasta aika hankalan, joten auttaaksemme sinua ollaan listattu jotkut asiat, joihin kiinnittää huomiota valintaa tehdessä.

Tavallinen, pika, maustettu vai maitoinen? Erilaisissa Nescafé Dolce Gusto kapseleissa on erilaiset ainesosat. Suurimmassa osassa kapseleista on vain vastajauhettua kahvia – mikäli siellä siis ei ole mitään lisäaineksia. Tehdäksesi juomastasi kuitenkin erityisemmän, joissakin näistä kapseleista on maustettu kahvi. On tärkeää huomioida, että suurin osa Nescafé kapseleissa käytetyistä makuaineista ovat luonnollisia. Mikäli pidät maitojuomista, saatat ehkä haluta kokeilla kahvi ja maitojauhe kapseleita: maitojauhe voi olla joko erillisessä kapselissa tai sekoitettuna kahviin samassa kapselissa (tässä tapauksessa on käytetty pikakahvia). Käyttämällä erillistä kapselia maitopohjaisten juomien valmistamiseksi, sinun täytyy käyttää niitä peräkkäin. Paketissa on yhteensä 16 kapselia: kahdeksassa on kahvi ja kahdeksassa maitojauhe.

100% arabica tai arabican ja robustan sekoitus? Maailmaa hallitsevat kaksi kahvilajiketta: arabica ja robusta. Arabicalla on lukuisia erilaisia alalajikkeita ja sille ovat ominaisia erilaiset maut. Verrattuna robustaan, se on yleensä hienovaraisempi, pehmeämpi ja hedelmäisemmillä vivahteilla. Robusta toisaalta on intensiivinen, kitkerä ja sille on ominaista viljan maku ja muutenkin kapeampi makumaailma. Mielenkiintoista on, että robusta sisältää myös enemmän kofeiinia.

Loppujen lopuksi espresson, mustan kahvin ja laajemman makujen valikoiman ystävät valitsevat yleensä arabica kahvikapselit, kun taas ne, jotka pitävät täyteläisemmästä ja kitkerämmästä kahvista valitsevat arabican ja robustan sekoituksen.

Espresso, cappuccino, karamelli latte macchiato vai ihan jotain muuta? Resepti, jota varten kyseinen Nescafé Dolce Gusto lajike on luotu, on aina kerrottu pakkauksessa, joten sinun ei tarvitse arvailla. Tarkka suositeltava annoksen koko on myös kerrottu. Mikä tulee kahvikapseleihin, nämä eivät tietenkään ole ainoat tekijät: käytetyn kahvin alkuperämaa, tarkka sekoitus, kahvin määrä ja sen jauhatuskarkeus kaikki ovat erilaisia erilaisissa kapseleissa. Tehdäkseen siitä helpomman, kaikki Nescafé Dolce Gusto kapselit voi jakaa seuraaviin osioihin:

Espresso ja ristretto kapselit ovat tehty pieniä, mutta intensiivisiä juomia varten. Meidän Nescafé Dolce Gusto valikoimasta löytyy Espresso, Espresso Intenso, Doppio Espresso, Ristretto Ardenza ja Ristretto Barista kapseleita.

Lungo kapselit ovat täydellisiä niille, jotka haluavat nauttia kahvista hieman pidempään: valitse joko Grande, Grande Intenso, Lungo, Lungo Colombia tai Grande Mexico.

Maitopohjaiset kapselit tuottavat iloa maitojuomien ystäville. Ollaan jo huomautettu, että joitakin varten täytyy käyttää kahta erillistä kapselia, ne ovat: Cappuccino, Latte Macchiato ja Latte Macchiato Caramel. Muut maitopohjaiset kapselit sisältävät maitojauheen ja pikakahvin sekoitusta, joten jos haluat mieluummin käyttää vain yhtä kapselia kokeile Café Au Lait, Cortado, Flat White, Almond Flat White, Coconut Flat White ja Oat Flat White kapseleita.

Kapselit muiden juomien valmistamiseksi ovat myös osaa Nescafé Dolce Gusto valikoimasta. Kokeile kuumaa Chococinoa tai nauti kupillinen Nesquick kaakaota!

Mikä antaa kahvillesi maun? Nescafé Dolce Gusto saa kahvinsa kaikkialta maailmasta, joten tietämys eri alueiden kahvin makuominaisuuksista voi auttaa kahvin valinnassa. Etelä-Amerikan kahvit ovat yleensä suklaan, pähkinöiden ja karamellin makuvivahteilla, joten perinteisten makujen ystävien kannattaisi valita Brasilian tai Kolumbian kahveja. Mikäli etsit jotain hieman eksoottisempaa, kannattaa valita kahvi Keski-Amerikasta. Hedelmäisten, virkistävien makujen ystäville on varmasti mieleiset Afrikan kahvit, samalla kuin mausteiden ystävät arvostaisivat Kaakkois-Aasian kahveja.

Paahtoaste on myös tärkeä. Mikäli tykkäät hienovaraisista mauista, valitse keskipaahtoisella kahvilla kapselit. Täyteläisempää kahvia, kitkeryyttä ja yleisesti intensiivisempiä makuja varten voisit harkita tummempipaahtoisia kahveja. Huomioi myös pakkaukseen merkitty intensiivisyys.

Kofeiinittomat juomat. Et tykkää kahvista? Ei hätää: Nescafé Dolce Gustol:lla on jotain sinulle myös! Kokeile Chococino suklaakapseleita tai Nesquik kaakaokapseleita. Chococino on erittäin hemmotteleva suklaajuoma, joka on valmistettu kahdella kapselilla. Yhdessä niistä on suklaajauhe ja toisessa on maukas täysmaito. Toisaalta, Nesquick – makea kaakao silkkisellä maitovaahdolla tarvitsee vain yhden kapselin, jotta sinä (tai lapsesi) pääsisi nauttimaan sitä.

Luomukahvi. Ne, jotka arvostavat luomutuotteita, arvostavat varmasti myös luomu Nescafé Dolce Gusto kapseleita: niissä on kestävyystietoisilta tiloilta peräisin oleva kahvi, johon ei ole käytetty kemikaalisia lannoitteita ja luonnonsuojeluun on erityisesti panostettu. Nescafé Dolce Gusto ”Grande Mexico Organic” on valmistettu luomu arabica ja robusta kahvien seoksesta, jotka ovat kasvatettu Meksikossa Chiapassa, Soconusco alueella, missä kahvikirsikat, mehevien metsien ympyröimänä, saavat tarpeeksi aikaa kypsyä lumoavassa auringonpaisteessa. Ja sitten on Nescafé Dolce Gusto ”Lungo Colombia”, joka on valmistettu Kolumbiassa kasvatetuista luomu arabica kahvipavuista, pitäen kiinni ainutlaatuisista paikallisista perinteistä.

Parhaat Nescafé Dolce Gusto tarjoukset. Jotta pääsisit nauttimaan suosikkejasi, milloin tahansa haluat, KahviKaveri tarjoaa erilaisia alennuksia ja mahtavia tarjouksia. Selaa  Nescafé Dolce Gusto kapseleiden tarjouksia ja voit löytää Dolce Gusto kapseleita edulliseen hintaan. Meillä on myös jotain erikoista perheille tai niille, jotka pelkäävät, että lempikahvi pääsee loppumaan kesken: he varmasti tykästyvät kapselisetteihin. Nescafé Dolce Gusto kapselisetit ovat erinomainen tapa säästämiseksi!

Meidän trendikkäimmät, parhailla arvioilla kahvit. Mikäli sinulla on hankaluuksia valita, voit aina luottaa kahvin ystävien yhteisöösi: käytä järjestelyä nähdäksesi, mitkä kapselit ovat parhaillaan suosituimpia ja parhailla arvioilla.

Nauti kahvistasi enemmän erilaisilla lisävarusteilla ja lisukkeilla

KahviKaverin tuotevalikoimaan kuuluvat myös erilaiset kätevät lisävarusteet, kuten kapselitelineet. Kapselitelineet ovat erinomainen työkalu kapseleiden järjestelyyn: näillä telineillä kapselit eivät ole ainoastaan hyvin näkyvillä ja saatavilla, mutta ne säästävät myös työtasolla tilaa. Sanomattakaan, että näin järjestellyt kapselit näyttävät kauniilta ja voivat muuttua ainutlaatuiseksi sisustusesineeksi!

Ne, jotka tykkäävät lisätä juomiinsa ekstramakua, ovat tervetulleita tutustumaan meidän siirappeihimme. Käytä niitä antaaksesi lisämakua espressoihin, mustaan kahviin ja maitojuomiin, luoden samalla ainutlaatuisia juomia!

Yhteenvetona…

Sinulla on nyt kaikki tärkein tieto Nescafé Dolce Gusto kapseleista! Älä unohda, että meidän valikoimaamme kuuluu laaja valikoima Dolce Gusto koneille sopivia kapseleita, jotka ovat muiden tunnettujen valmistajien tuottamia. Mikäli sinulla on kuitenkin hankaluuksia valita, ota yhteyttä KahviKaverin asiakaspalvelijoihin: he ovat aina valmiita auttamaan!

Lue lisää