-
Suklaamakeislajitelma Galler Easter Eggs Generous Pack
LoppuunmyytySuklaakonvehdit Galler Small Easter Eggs Bag (Crunchy Milk), 112 g
LoppuunmyytySuklaakonvehdit Galler Small Easter Eggs Bag (Dark Pistachio), 112 g
LoppuunmyytyMaitosuklaa Laurence An Easter Tale, 80 g
LoppuunmyytyPääsiäisvohvelit Laurence, 4 x 15 g
Loppuunmyyty-
uusi
Suklaamakeiset juhlapakkauksessa Christmas Rawetes, 15 kpl.
LoppuunmyytyMaitosuklaa Laurence Christmas Story, 80 g
LoppuunmyytyMaitosuklaa kanelilla Laurence A Christmas Story The Magical Tree, 80 g
Loppuunmyyty-
Vegan
Kuuma suklaa Whittard of Chelsea Luxury, 350 g
Loppuunmyyty-
Vegan
Kuuma suklaa Whittard of Chelsea Mint, 350 g
Loppuunmyyty-
Vegan
Kuuma suklaa Whittard of Chelsea Rocky Road, 350 g
Loppuunmyyty-
Vegan
Kuuma suklaa Whittard of Chelsea 70% Cocoa, 300 g
Loppuunmyyty-
Vegan
Kuuma suklaa Whittard of Chelsea Peanut Butter, 350 g
LoppuunmyytyKaakao Whittard of Chelsea Luxury, 140 g
LoppuunmyytyKuuma suklaa kahviin Zuma Original Hot Chocolate, 2 kg
LoppuunmyytyKuuma suklaa Zuma Dark Hot Chocolate, 2 kg
Loppuunmyyty-
uusi
Maitosuklaiset voivohvelirullat pistaasikermalla Laurence Pouraki Pistachio, 4 x 30 g
Loppuunmyyty-
uusi
Minikokoiset suklaapatukat ja -levyt juhlapakkauksessa Christmas Ball, 15 kpl.
Loppuunmyyty-
uusi
Valkosuklaa pistaasipähkinöillä ja mansikoilla Laurence, 80 g
LoppuunmyytyKookospatukka Vital Buche Coco Milk Nature, 80 g
LoppuunmyytyKookospatukka Vital Buche Coco Dark Nature, 80 g
LoppuunmyytyMinipiiraat Laurence Royal Cookies, 195 g
Suklaalla on harmahtava väri – tarkoittaako se sitä, että suklaa on pilaantunut?
Laatusuklaa on erittäin herkkä lämpötilan muutoksille. Kun 18°C tai korkeampi lämpötila saavutetaan, alkaa suklaa sulamaan ja tämä aiheuttaa kaakaovoin kristallien muodostumisen. Tämän luonnollisen prosessin takia suklaa kattautuu harmaanväristen jäännösten alle, siitä huolimatta sen laatua pidetään silti hyvänä ja se ei vaikuta suklaan makuun. Mitä suuremmat lämpötilan muutokset on, sitä todennäköisemmin suklaa muuttaa väriään.Tämä on erittäin näkyvää kesällä, kun ilmastointiulaitteet on päällä sisätiloissa tai kun suklaata säilytetään jääkaapissa sulamisen estämiseksi ja sitten otetaan huoneenlämpöön.
Oliko tämä kommentti hyödyllinen?Lue lisää Näytä vähemmänMikä ero on tumman suklaan, maitosuklaan ja valkosuklaan ainesosilla?
Tumma suklaa (ilman mitään lisäaineita) on tehty kaakaomassasta, kaakaovoista, sokerista ja emulgointiaineista. Rasvaton maitojauhe ja maitorasva lisätään maitosuklaaseen. Samalla taas valkosuklaassa ei ole lainkaan kaakaota. Se on valmistettu sokerista, kaakaovoista, rasvattomasta maitojaueesta ja emulgointiaineesta.
Oliko tämä kommentti hyödyllinen?Lue lisää Näytä vähemmänMikä tekee Galler suklaasta erikoisen?
Galler suklaata on valmistettu vuodesta 1976 saakka ja se tiedetään Belgian parhaimpana suklaana. Tämän suklaan menestys Belgiassa ja ympäri maailmaa tulee sen laadukkaista aineksista, eksklusiivisista resepteistä ja vastuullisesta liiketoimintamallista. Kaikki Galler suklaan ainekset on ostettu Reilun kaupan standardien mukaan - kilpailukykyisellä hinnalla ja niiltä kaakaotiloilta, jotka arvostavat ihmisoikeuksia. Galler suklaa reseptit erottuvat joukosta poikkeuksellisilla yhdistelmillä, ne eivät sisällä palmuöljyä, ja sokerin määrä on viety minimiin, mitä tarvitsee koostumuksen ylläpitoon. Valikoima on huolellisesti valittu ja on jo löytänyt tiensä asiakkaiden sydämmiin. Jokapäiväiseksi jälkiruoaksi - suklaapatukat erilaisilla täytteillä ( pistaasit, pähkinät, yms.), kolleegojen kanssa kahvitauolle . suklaalevyt (75 - 85% tummaa suklaata, lime ja tumma suklaa tai yhdistelmät vadelmasta ja valkosuklaasta). Syntymäpäiviin, jouluun, ystävänpäivään tai muuten vain lahjaksi ilman mitään erikoista tapahtumaa - kaikkien aikojen lempi Galler-kokoelmat. Me ollaan huomattu Galler suklaiden ainutlaatuinen ominaisuus - asiakkaat tulevat aina takaisin ostamaan sitä uudelleen...
Oliko tämä kommentti hyödyllinen?Lue lisää Näytä vähemmänMiten määritellä onko suklaa hyvälaatuista?
Laadukkaalla suklaalla on aina vähän kiiltoa. Ertyisesti mikä koskee tummaa suklaata. Mitä himmeämpi suklaa on, sitä enemmän sokeria siinä on. Toinen tapa määritellä laadukas suklaa sitä maistamatta, on murtaa siitä palanen pois. Jos ostit tai sait lahjaksi laadukasta suklaata, sen pitäisi murtua isoiksi paloiksi eikä mureta melkein ollenkaan. Toinen laatusuklaan ominaisuus on liukoisuus. Sisältämien luonnollisten öljyen ansiosta suklaa sulaa käsissä nopeasti, mutta suussa siitä tulee viskoosisempaa ja jättää rikkaat pitkäänkestävät jälkimaut.Sinun ei pitäisi tuntea paljon makeutta tai katkeruutta suklaata maistaessa. Näiden makujen pitäisi olla tasapoinosia yhdessä. Mikä tulee tummaan suklaasee - sen laadun voi määritellä katkeruuden, makeuden ja hennon hedelmäisyyden sekoituksena suuhun laittaessa.
Oliko tämä kommentti hyödyllinen?Lue lisää Näytä vähemmänOlemme päivittäneet evästekäytäntömmeAsetusAsetusYou can select which cookies you agree to use. Some of them are essential and cannot be turned off.