left-image right-image
Aikaa ystävänpäivään:
 • 00

  Päivä

 • 00

  Tunti

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

Osoita rakkautta ystävänpäiväkahvillamme nimeltä
"Be My Valentine ..."
bottom-image
Ystävänpäivänä
1+1 PARALLEL kahvipavut 1 kg. Löydät ne täältä.

Kahvikone WMF ”1500 S+”

 • PRO
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Voit maksaa tämän kahvikoneen Klarna laskulla 30 päivässä ilman korkoja ja kuluja. Voit myös valita maksun 3, 6, 12 tai 24 kuukausierässä.
Etkö ole varma, onko tämä kone oikea sinulle? Poikkea myymäläämme saadaksesi ammattimaisen konsultaation.
Jos haluat varmistaa, että tämä malli on tällä hetkellä saatavilla myymälästämme, ota meihin yhteyttä etukäteen.
Ostamalla tämän kahvikoneen olet oikeutettu VIP-jäsenohjelmaan ja alennuskuponkiin, joiden yhteisarvo on 50 €.
Liity KAHVIKAVERIN VIP -ohjelman jäseneksi ja saat jopa 5 x 10 € lahjakortit käytettäväksi tulevia ostoksia varten KAHVIKAVERIN verkkokaupassa tai myymälässä. Saat lisätietoja henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi kautta, kun olet suorittanut ostoksesi. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä.
Pyydä tarjous
Kahvikone WMF ”1500 S+”
Kahvikone WMF ”1500 S+”
Varastossa
1.00 

Tekniset tiedot

icon
Kaakojauhe (valinnainen), Maitojauhe (valinnainen), Tuore maito
icon
Alkuperämaa Saksa
icon
4.5 l Vesisäiliö
icon
Mitat 325x706x590mm

Video

Tuotekuvaus

Suunniteltu pienille ja keskisuurille kahviyrityksille, jotka toimivat erimuotoisissa ympäristöissä, WMF ”1500 S +” yhdistää vaikuttavan monipuolisuuden ja korkean suorituskyvyn sekä WMF: ltä odotettavan laadun ja luotettavuuden. Suositellaan paikkoihin, joissa keskimääräinen päivittäinen vaatimus on 180 kuppia, ja se herättää huomiota mukautettavalla 10 tuuman värikosketusnäytöllä ja vetoaa jokaiseen makuun ammattimaisella kahvireseptivalinnalla. Kahdella jauhimella voit tarjota kahta erilaista juuri jauhettua kahvipapua. Lisäksi Dynamic Coffee Assist -teknologia tarjoaa laatulupauksen kaikille espressopohjaisille juomille, säätämällä kahvimäärän ja jauhatusasteen automaattisesti, jotta jokainen kuppi maistuu yhtä hyvältä kuin ensimmäinen. Eikä siinä vielä kaikki! WMF: n Fresh Filtered Coffee -teknologian ennennäkemättömän vaihtoehdon ansiosta voit ensimmäistä kertaa tyydyttää sekä suodatinkahviharrastajat että erilaisten kahvijuomien fanit yhdellä pienikokoisella koneella. Lisää meidän kolmen maitojärjestelmän valinta ja mahdollisuus liittää siirappiasema, niin sinulla on tarvittava joustavuus luoda ihanteellinen kokoonpano ja tarjota asiakkaillesi kaikki haluamasi lajikkeet.

LUOTU 180 KUPILLISTA VARTEN PÄIVÄSSÄ

WMF ”1500 S+” -konetta suositellaan paikkoihin, joissa keskimääräinen vaatimus on 180 kuppia päivässä. Se pystyy nopeasti tyydyttämään asiakkaitasi ja tuottaa monenlaisia ​​premium-kahvijuomia napin painalluksella.

INTUITIIVINEN VALIKKO

WMF ”1500 S+” kutsuu luoksensa heti 10″ värillisellä kosketusnäytöllään. Navigointi on intuitiivinen, käyttämällä tuttuja pyyhköisy ja kosketusvalikkoja, sekä tarjoilluilla että itsepalvelluilla tiloilla. 

FRESH FILTERED COFFEE

Innovatiivisella Fresh Filtered Coffee valinnalla pystyt tarjoamaan sekä suodatinkahvia ja lukuisia kahvijuomia yhdestä ainoaasta koneesta, tarjoten maksimaalisen valikoiman minmaalisella ekologisella jalanjäljellä.

AMMATTIMAINEN UUTINYKSIKKÖ

Valmistettu Saksassa kestävästä, korkean teknologian polymeeristä takaa suorituskyvyn ja luotettavuuden monien palvelusvuosien ajan, ammattimaisella uutinyksiköllä on 15 g: n kapasiteetti ja se voidaan poistaa helposti puhdistettavaksi ja huollettavaksi.

JOPA 2 KAHVIMYLLYÄ

Suorituskykyiset, elektronisesti ohjatut ruostumattomasta teräksestä valmistetut myllyt on hienosäädetty ja rakennettu vankasti pitkää käyttöikää sekä nopeaa ja hijaista toimintaa varten.

MAITOJÄRJESTELMÄT

WMF ”1500 S +” sisältää valinnan kolmesta WMF-maitojärjestelmästä. Basic Milk valmistaa klassisia kahveja, joissa on kuumaa maitoa ja kuumaa maitovaahtoa, kuten cappuccinoa, latte macchiatoa ja lattea. Easy Milkin aavulla pääset myös kylmän maitosekoitettujen juomien markkinoille jakelemaan kylmää sekä kuumaa maitoa tai maitovaahtoa. Dynamic Milk -järjestelmä tarjoaa vieläkin enemmän mahdollisuuksia, mikä mahdollistaa neljällä eri koostumuksella kuuman maitovaahdon ja kolmen kylmän maitovaahdon sekä kuuman ja kylmän maidon täysin automaattisen valmistuksen.

CHOC MIXER

Suunniteltu tarjoamaan herkullisia kaakaojuomia pienellä vaivalla, Choc Mixer takaa helpon käsittelyn ja huollonmagneettilukon ansiosta, joka takaa sekotuskulhon oikean asennuksen.

WMF COFFEECONNECT

Keräämällä, analysoimalla ja prosessoimalla koneesi dataa tai lähettämällä tietoja sille, WMF CoffeeConnect antaa sinulle mahdollisuuden optimoida prosesseja, vähentää huoltokuluja ja lisätä liikevaihtoa.

WMF LISÄVARUSTEET

WMF lisävarusteet ovat luotu juomien laadun optimoimiseksi ja sekä palvellun että itsepalveltujen alueiden työmäärän vähentämiseksi. Lisävarusteiden valikoima sisältää kiehtovia kuppiritilöitä ja jääkaappeja, Cup&Cool yksiköiden yhdistelmät, siirappiaseman, maksulaitteet, siirrettävät kahviasemat ja muuta.

Lisätietojen saamiseksi katso luetteloa.

Lataa tuotteen ESITE
Lataa esite

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arvostelut

0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvikone WMF ”1500 S+””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi