left-image right-image
Aikaa ystävänpäivään:
 • 00

  Päivä

 • 00

  Tunti

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

Osoita rakkautta ystävänpäiväkahvillamme nimeltä
"Be My Valentine ..."
bottom-image
Ystävänpäivänä
1+1 PARALLEL kahvipavut 1 kg. Löydät ne täältä.

Kahvikone WMF ”1500 S Classic”

 • PRO
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Voit maksaa tämän kahvikoneen Klarna laskulla 30 päivässä ilman korkoja ja kuluja. Voit myös valita maksun 3, 6, 12 tai 24 kuukausierässä.
Etkö ole varma, onko tämä kone oikea sinulle? Poikkea myymäläämme saadaksesi ammattimaisen konsultaation.
Jos haluat varmistaa, että tämä malli on tällä hetkellä saatavilla myymälästämme, ota meihin yhteyttä etukäteen.
Ostamalla tämän kahvikoneen olet oikeutettu VIP-jäsenohjelmaan ja alennuskuponkiin, joiden yhteisarvo on 50 €.
Liity KAHVIKAVERIN VIP -ohjelman jäseneksi ja saat jopa 5 x 10 € lahjakortit käytettäväksi tulevia ostoksia varten KAHVIKAVERIN verkkokaupassa tai myymälässä. Saat lisätietoja henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi kautta, kun olet suorittanut ostoksesi. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä.
Pyydä tarjous
Kahvikone WMF ”1500 S Classic”
Kahvikone WMF ”1500 S Classic”
Varastossa
1.00 

Tekniset tiedot

icon
Kaakojauhe (valinnainen), Maitojauhe (valinnainen), Tuore maito
icon
Alkuperämaa Saksa
icon
4 l Vesisäiliö
icon
Mitat 325x675x590mm

Tuotekuvaus

WMF ”1500 S Classic” tilaa säästävällä muotoilulla, erinomaisella luotettavuudella ja monipuolisilla korkealaatuisilla kahviresepteillä, on ihanteellinen keskikoisille yrityksille, jotka haluavat kohdella henkilöstöään pienellä ylimääräisellä hemmottelulla taukojen aikana. Kahdenmyllyn vaihtoehdolla voit tarjota asiakkaillesi tai henkilökunnallesi kahta erilaista tuoretta jauhettua kahvipapua. Valittavien maitojärjestelmien valikoiman avulla voit joustavasti luoda oman ihanteellisen kokoonpanosi. WMF ”1500 S Classic” suositellaan paikkoihin, joissa päivittäinen vaatimus on keskimäärin 180 kuppia. Se herättää huomiota myös värikosketusnäytöllä ja vetoaa jokaiseen makuun ammattimaisella kahvireseptivalikoimalla. Mikä parasta, sitä ei voisi olla yksinkertaisempi käyttää.

LUOTU 180 KUPILLISTA VARTEN PÄIVÄSSÄ

WMF ”1500 S Classic” -konetta suositellaan paikkoihin, joissa keskimääräinen vaatimus on 180 kuppia päivässä. Se pystyy nopeasti tyydyttämään asiakkaitasi ja tuottaa monenlaisia ​​premium-kahvijuomia napin painalluksella.

8″ VÄRIKOSKETUSNÄYTTÖ

Kosketusnäytöllä on selkeä valikkorakenne, joka helpottaa navigointia, kun taas automaattiset viestit tarjoavat hyödyllistä tietoa nykyisestä toimintatilasta. Voit myös käyttää näyttöä selataksesi animoitua digitaalista käyttöohjetta. Painikkeen asettelu ja värimaailma voidaan mukauttaa tarpeidesi mukaan, mikä tekee siitä sopivan sekä palvelluille että itsepalveluympäristöille. Voit jopa ladata ja lisätä omia juomakuvia, taustoja tai näppäimistöasetteluja.

AMMATTIMAINEN UUTINYKSIKKÖ

Valmistettu Saksassa kestävästä, korkean teknologian polymeeristä, joka takaa suorituskyvyn ja luotettavuuden monien palvelusvuosien ajan, ammattimaisella uutinyksiköllä on 15 g: n kapasiteetti ja se voidaan irrottaa puhdistamisen ja huollon helpottamiseksi.

JOPA 2 KAHVIMYLLYÄ

Tarjotaksesi asiakkaille laajaa valikoimaa premium-kahvia, voit käyttää kahta myllyä ja luoda erilaisia reseptejä. Vakaa, nopea ja erittäin hiljainen, tämä kestävät, laadukkaat myllyt ovat elektronisesti ohjatut ja hienosäädetyt.

MAITOJÄRJESTELMÄT

WMF ”1500 S Classic” sisältää kaksi WMF-maitojärjestelmää. Basic Milk valmistaa klassisia kahveja, joissa on kuumaa maitoa ja kuumaa maitovaahtoa, kuten cappuccinoa, latte macchiatoa ja lattea. Easy Milkin avulla pääset myös kylmän maitosekoitettujen juomien markkinoille jakelemaan kylmää sekä kuumaa maitoa tai maitovaahtoa.

CHOC MIXER

Suunniteltu tarjoamaan herkullisia kaakaojuomia pienellä vaivalla, Choc Mixer takaa helpon käsittelyn ja huollon. Se on asennettu etupaneelin taakse ja sen irrottaminen on helppoa suuttimeen sijoitetulla kahvalla.

WMF COFFEECONNECT

Keräämällä, analysoimalla ja prosessoimalla koneesi dataa tai lähettämällä tietoja sille, WMF CoffeeConnect antaa sinulle mahdollisuuden optimoida prosesseja, vähentää huoltokuluja ja lisätä liikevaihtoa.

WMF LISÄVARUSTEET

WMF lisävarusteet ovat luotu juomien laadun optimoimiseksi ja sekä palvellun että itsepalveltujen alueiden työmäärän vähentämiseksi. WMF ”1500 S Classic” lisävarusteiden valikoima sisältää kiehtovia kuppiritilöitä ja jääkaappeja, Cup&Cool yksiköiden yhdistelmät ja kolikoiden tai korttien lukijat.

Lisätietojen saamiseksi katso luetteloa.

Lataa tuotteen ESITE
Lataa esite

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arvostelut

0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvikone WMF ”1500 S Classic””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi