11+ vuotta kokemusta | > 1 milj. iloista asiakasta | Asiakasarvio 9.29/10

Kahvikone Siemens “TI9573X9RW”

 • vau
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Määrä

Pidennä takuuaikaa 2 vuodella (+ 299.85 €) Sen lisäksi saat PRO SERVICE takuun.

1999.00 
 • Toimitus 1-5 työpäivää

Tuotekuvaus

Tämä huippuluokan täysatomaattinen Siemens “EQ9 Plus Connect s700” kahdella integroitulla kahvimyllyllä kutsuu sinua löytämään nauttimaan barista-laadun kahvijuomia kotonasi. Innovatiivisten teknologioiden ansiosta nautit erinomaista kahvin valmistusprosessia ja barista-tapaisia kahvijuomia. Tutki ja nauti monipuolista ja rikasta kahvimaailmaa helposti kotona.

LOPUTON KAHVIVALIKOIMA

Valitse resepteistä suosituimpia kahvijuomia, jotka voi valmistaa yhdellä kosketuksella: ristrettosta, espressosta, latte macchiatoon, flat white’iin, cappuccinoon tai kahvikannulliseen saakka. Sovelluksesta löydät lisäksi 17 kahvijuomaa ja voit valmistaa ne suoraan älypuhelimeltasi.

KAKSI ERINÄISTÄ MYLLYÄ KAHDELLA ERINÄISELLÄ ASTIALLA

Tästä lähtien ei tarvitse odottaa, että kahvipavut loppuvat kesken jotta voisit nauttia eri makua. DualBean järjestelmä antaa sinun käyttää kahta papuastiaa erilaisia papuja varten. Erinäiset myllyt takaavat puhtaan maun ja aroomin.

“BARISTA MODE” – FUNKTIO KUNNON KAHVIGURMAANEILLE

“Barista Mode”- funktio antaa sinun valita toivottu vahvuus, koko, lämpö, kahvi/maito suhde ja jopa jauhatusnopeus jokaiselle kahvijuomalle, mitä haluat valmistaa. Parhaan laadun kahvin nauttiminen kotona ei ole koskaan ollut helpompaa.

“HOME CONNECT” SOVELLUS

Tutustu kahvimaailmaan käyttämällä Home Connect sovellusta. Valmista kahvijuomia suoraan älypuhelimeltasi. Löydä 17 uutta kahvijuomaa käyttämällä coffeeWorld ominaisuutta. Löydät myös monta muuta reseptiä jotka sisältävät kahvia (kuten Crème brûlée). The Coffee Playlist ominaisuus antaa sinun valita monta juomaa peräkkäin ja valmistaa juoma juoman jälkeen automaattisesti. Sovelluksessa on paljon hyödyllistä tietoa kahvista ja käyttöoppaan kahvikoneelle. Huolto-ohjelmien aikana pystyt seuraamaan koko prosessia puhelimeltasi ja saat ilmoituksen, kun sinun pitää tulla koneen luokse. Joidenkin ongelmien tapauksessa saat heti etäkonsultaation.

ONE TOUCH DOUBLE CUP – FUNKTIO

Valmista kaksi annosta latte macchiatoa tai kaksi annosta cappuccinoa yhdellä kerralla!

10 KÄYTTÄJÄPROFIILIA

10 käyttäjää voivat ohjelmoida ja tallentaa omat asetukset eri kahvijuomille.

ITSEPUHDISTUVA MAITOJÄRJESTELMÄ

Tässä kahvinkeittimessä on erittäin kätevä maitojärjestelmä. Integroitu maitosäiliö voidaan kätevästi säilyttää jääkaapissa (kun sitä ei käytetä). Ainutlaatuinen automaattinen maitojärjestelmän huuhteluohjelma autoMilk Clean huuhtelee maitojärjestelmän tehokkaasti jokaisen valmistetun maitopohjaisen juoman jälkeen. Siksi sitä ei enää tarvitse tehdä manuaalisesti joka päivä.

HILJAINEN JA PITKÄIKÄINEN KERAAMINEN MYLLY

Poikkeuksellisen hiljainen mylly on valmistettu korkealaatuisesta keramiikasta ja tuottaa paljon vähemmän melua jauhettaessa papuja verrattuna muihin markkinoilla oleviin koneisiin.

19 BARIN PAINE

Kahvia valmistettaessa tämä kahvikone käyttää suurempaa painetta, joten valmistettu kahvi on aromaattisempaa ja maukkaampaa.

AROMADOUBLE SHOT – TOIMINTO

AromaDouble Shot -toiminnon ansiosta voit nauttia kupin vahvaa kahvia ilman katkeruutta. Kahvisi valmistetaan kahdessa vaiheessa – kaksinkertainen jauhatus ja kaksinkertainen valmistus tarjoavat optimaalisen kahvin maun. Tämä automaattinen prosessi ei tuo juomaan epämiellyttävää katkeruutta.

iAroma-JÄRJESTELMÄ TÄYDELLISELLE KAHVILLE

iAroma-järjestelmä yhdistää eri elementit, mikä saa ne toimimaan yhdessä, jotta kahvilla olisi täydellisin aromi ja maku. Suorituskykyinen, luotettava keraaminen mylly jauhaa kahvipavut tasaiseksi säilyttäen parhaat aromi- ja makuominaisuudet. SensoFlow-älykäs lämmitinjärjestelmä varmistaa optimaalisen ja tasaisen juomalämpötilan. 19 barin paine. Laadukas uutinyksikkö on erittäin nopea ja helppo puhdistaa.

HELPPO HUOLTO

Integroitujen automaattisten huolto-ohjelmien avulla voit nauttia kahvista vaivattomasti.

Ensimmäiselle kahvikupille

Uusi kahvikone kysyy kahvia! Tässä on joitain kahveja, jotka sopivat hyvin sekä mustien että maitopohjaisten kahvijuomien kanssa.

+ tuote(tta):

Tekniset tiedot

Yleiset ominaisuudet

Tyyppi Automaatti
Valmistaja Siemens
Käyttää Jauhettu kahvi, Kahvipavut
Näyttö Värinäyttö
Maidonvaahdottimen tyyppi Integroitu säiliö
Kahvimyllyn tyyppi Keraaminen
Voimakkuus 1500 W
Vesipumpun paine 19 BAR
Alkuperämaa Slovenia
EAN 4242003832660
Maitosäiliö 14 l
Tallennettavat käyttäjäprofiilit 10
Toinen kahvipavun kapasiteetti 260 g

Hallinta

Valikko kieli Englannin, Espanja, Italia, Kielen, Ranska, Ruotsi, Saksa, Suomalainen, Tanska, Tsekki
Ohjaustyyppi Hipaisupainikkeet
Smart app Kyllä

Kapasiteetit

Vesisäiliö 2.3 l
Papusäiliön koko 260 g
Korkeus-säädettävä kahvisuutin 14 mm

Asetukset

Annoksen mustalle kahville 2
Annoksen säätö maitokahville 2
Ohjelmoitava veden lämpötila Kyllä
Säädettävä jauhatuskarkeus (tasot) 6
Annoskoko Ohjelmoitava
Kupin valaistus Kyllä
Kahvin vahvuus (tasot) 15
Kahvin lämpötila (tasot) 3

Huolto-ohjelmat

Kalkinpoisto-ohjelma Kyllä
Maitojärjestelmän puhdistusohjelma Kyllä
Puhdistusohjelma Kyllä
Automaattinen huuhtelu Kyllä

Mitat ja paino

Syvyys 47 cm
Korkeus 39.2 cm
Leveys 31.6 cm
Paino 12.7 kg

Reseptimäärä

Muut Kuuma maito, Kuuma vesi, Maitovaahto
Kahvi Americano, Cappuccino, Cortado, Espresso, Espresso Macchiato, Flat white, Kahvikannu, Latte, Latte Macchiato, Musta kahvi, Musta kahvi XL, Ristretto, Tuplaespresso

Pakkaus sisältää

Pakkaus sisältää (*Valmistaja pidättää oikeuden muuttaa settiin kuuluvia tuotteita ilman ennakkoilmoitusta*), Kahvilusikka, Maitosäiliö, Vedenkovuuden mittausliuska, Vedensuodatin

Kahvikoneen huoltoon

Kunnollinen huolto ja puhdistus takaa kahvikoneen tasaisen ja kestävän käyttöiän. Tarvitset näitä huolto- ja puhdistustuotteita pitämään kahvikonetta puhtaana.

+ tuote(tta):

Kahvikoneen tarvikkeet

Näiden kahvinkone tarvikkeiden avulla kahvin valmistusprosessi on entistä kätevämpi ja miellyttävämpi, ja valmistettu kahvi on varmasti maukkaampaa.

+ tuote(tta):

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
4.83
6 arvostelu(a)
83%
16%
0%
0%
0%
 • 9 heinäkuun, 2021

  Laite on erinomainen. Maitosäiliön käyttö on helppoa, varsinkin kun puhtaanapidosta ei tarvitse huolehtia. 2 aikuisen taloudessa jossa molemmat tykkä eri maukuisista kahvipavuista tuplasäiliö on mahtavaa. Mikä tulee kahvikaverit porukkaan: tilattiin laitteen lauantaiaamuna ja tiistaina keitettiin jo iltapäiväkahvit sillä.

 • 12 huhtikuun, 2021

  Kone on hintansa arvoinen laite. Valmistaa todella hyvää kahvia ja on perehtymisen jälkeen helppokäyttöinen. Wifi-yhteys on hankala saada toimimaan, tai se ei alkanut toimimaan mutta jonkun ajan kuluttua se meni kuin itsestään. Sen jälkeen ei ole ollut pienintäkään ongelmaa. Kone ohjaa pesuihin ja varoittaa kaikesta tarpeellisesta. On loistava kone.

 • 9 huhtikuun, 2021

  Kone on kallis, mutta tulee sillä hyvä kahvi. Töissä kun joutuu juomaan normikeittimellä tehtyä, niin on aika kuraa. Kaksi säiliötä on kätevä, joskaan ei välttämätön. Auttaa, kun haluaa esim. pannun normaalia kahvia vieraille.

  Puhdistus on helpohkoa ja pesuohjelmat ajavat asiansa. Kaiken kaikkiaan loistava keitin, mutta pitää se tähän hintaan ollakin.

 • 31 maaliskuun, 2021

  Hyvä kahvikone, mutta puhtaanapito vaatii perehtymistä ja säännöllisyyttä. Kahden eri kahvipavun mahdollisuus kiva.

Arvostele tuote

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi