Café Liégeois “Venezia Corsato” kahvipavut -40%

Kahvikone Siemens “TE653M11RW”

Tekniset tuotetiedot Tuotekuvaus
Saat 1 kg Caprissimo Espressoa lahjana kun hankit kahvikoneen. Lahja lisätään tilaukselle automaattisesti. Kampanjoita ja alennuksia ei voi yhdistellä. Rajoitettu erä. Kampanja voimassa 31.08.2020 asti.

Reseptimäärä

Café au lait Caffè crema Espresso Macchiato
799.00
Säästä 300.00  1099.00 
  • Toimitus 1-5 työpäivässä

Suosittelemme lisäämään myös nämä

Yhteensä: 353.98

Säästä

Tekniset tuotetiedot

Weight9.9 kg
Dimensions46.5 × 28 × 38.5 cm
TyyppiAutomaatti
ValmistajaSiemens
KäyttääJauhettu kahvi
Näyttö
Valikko kieliEspanja, Ruotsi, Suomalainen, Tanska, Venäjän
Vesisäiliö1.7 l
Papusäiliön koko300 g
Maidonvaahdottimen tyyppi
Kahvimyllyn tyyppiKeraaminen
Annoksen mustalle kahville2
Annoksen säätö maitokahville2
Säädettävä annos/kuppi kokoKyllä
Saako koneesta kuumaa vettä?
Valmistaako kuumaa maitoa?
Säädettävä kahvin vahvuusKyllä
Käyttäjän luomat reseptit2
Korkeus-säädettävä kahvisuutin14 mm
Ohjelmoitava veden lämpötilaKyllä
Kalkinpoisto-ohjelma
Maitojärjestelmän puhdistusohjelmaKyllä
Automaattinen huuhtelu
Voimakkuus1500 W
Vesipumpun paine15 BAR
Syvyys46.5 cm
Korkeus38.5 cm
Leveys28 cm
AlkuperämaaSlovenia
EAN4242003862070
Paino9.9 kg
Lue lisää
Näytä vähemmän

Tuotekuvaus

Siemens “s300” on elegantti, moderni ja älykäs kahvikone mallisto, joka on suunniteltu tarjoamaan herkullista kahvia kotonasi joka päivä.

Kahvikoneella voit valmistaa kaksi kupillista mustaa kahvia tai Espressoa yhdellä kerralla. Ja kaikki tämä – yhdellä napin painalluksella! LCD-näyttö ja kätevä ohjauspaneelin asettelu, valaistulla painikkeella, auttavat h sinua valitsemaan helposti suosikkijuomasi tai luomaan uuden juoma-reseptin yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Jotta kone olisi mahdollisimman yksinkertainen, voit valita haluamasi valikkokielen.

Älykäs “SensoFlow” lämmitysjärjestelmä, lämmittää veden haluttuun lämpötilaan hetkessä. Korkealaatuinen, säädettävä keraaminen mylly säilyttää sekä kahvipapujen maun että aromin jauhatuksen aikana. Mylly on säädettävissä, joten voit jauhaa kahvipapusi yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Niille, jotka haluavat käyttää jauhettua kahvia, on erityinen lokerikko kahvia varten.

VAHVA KAHVIA ILMAN KITKERYYTTÄ

“AromaDouble Shot” -toiminnon ansiosta voit nauttia kuppisi vahvaa kahvia ilman kitkeryyttä. Kahvi valmistetaan kahdesti – kaksinkertainen jauhatus ja kaksinkertainen kahvin uutto tuottavat optimaalisen maun kahvillesi. Tämä automaattinen prosessi takaa kahvisi ilman epämiellyttävää kitkeryyttä maussa.

ENEMMÄN TOIMINTOJA!

Kahvisuutin on säädettävissä jopa 14 cm asti, joten jopa korkea Latte Macchiato -lasi mahtuu sen alle. Kätevä maitoletku mahdollistaa maitopohjaisten kahvijuomien valmistamisen suoraan erityisestä maidon säilytysastiasta (mukana!) tai suoraan maitotölkistä.

YKSINKERTAINEN HUOLTO

Kahvinkone huuhtelee automaattisesti koko kahvinvalmistusjärjestelmän jokaisen valmistetun kahvin jälkeen ja aina, kun kone kytketään päälle tai pois päältä. 

Kun olet valmistanut maitokahvin, aja koko maitojärjestelmän huuhtelu yhdellä painalluksella. Puhdas hygienia ei vaadi paljon vaivaa!

Lue lisää
Näytä vähemmän

Kysymykset ja keskustelu

Arviot (0)
Onko sinulla kokemuksia tästä tuotteesta? Jätä arvostelu