TOP-kahvitarjous

Kahvikone Schaerer Coffee Club

Tuote ei ole enään valikoimissamme
Ostamalla tämän kahvikoneen olet oikeutettu VIP-jäsenohjelmaan ja alennuskuponkiin, joiden yhteisarvo on 50 €.
Liity KAHVIKAVERIN VIP -ohjelman jäseneksi ja saat jopa 5 x 10 € lahjakortit käytettäväksi tulevia ostoksia varten KAHVIKAVERIN verkkokaupassa tai myymälässä. Saat lisätietoja henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi kautta, kun olet suorittanut ostoksesi. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä.
Kahvikone Schaerer Coffee Club
Kahvikone Schaerer Coffee Club
Varastossa
4999.00 

Tälle mallille sopivat huoltotuotteet

Puhdistusaineet
Puhdistusaineet

Tekniset tiedot

icon
Kahvipavut
icon
Alkuperämaa Sveitsi
icon
4.5 l Vesisäiliö
icon
30 Porosäiliö (annokset)
icon
Mitat 325x501x570mm
icon
Korkeus-säädettävä kahvisuutin - 175 mm
icon
Näyttö - värinäyttö
icon
Annoksen mustalle kahville - 2

Reseptimäärä

Musta kahvi
Musta kahvi
Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Caffè crema
Caffè crema

Schaerer Coffee Club tuotekuvaus

Pieni mutta tehokas Schaerer “Coffee Club” kehitettiin valmistamaan kahvijuomia, jotka maistuvat ja näyttävät baristan mestariteoksilta! Kahvikone Schaerer “Coffee Club” mahdollistaa kahvinjuoman valmistamisen omien tarpeidesi mukaan, joten joka päivä vieraasi nauttivat täydellisistä mauista, niin kuin heidän kuuluukin!

Schaerer “Coffee Club” avaa oven ammatilliseen kahvin valmistukseen. Älykäs tekniikka, yksinkertainen ohjaus ja monipuolisuus ovat vain joitakin tämän koneen etuja, mikä tekee siitä todella nautinnollisen käyttää.

Vain 50 cm korkeana, tämä ei vie paljon tilaa ja tulee korvaamattomaksi kahvinvalmistusvälineeksi toimistossa, ravintolassa tai kahvilassa. Kosketusnäytöllistä konetta on helppo hallita. Pyyhkäise pystysuorasti avaamalla kaikkien tallennettujen kahvijuomien reseptivalikko. Valittuasi juoman, näet näytöllä animoidun valmistusprosessin.

ENEMMÄN HYÖTYJÄ!

Pieni kupillinen vahvaa kahvia tai ehkä iso mukillinen vähemmän intensiivista kahvia? Jokainen käyttäjä pystyy valitsemaan kahvinjuomansa määrän ja intensiteetin. Kahvikoneessa maitojauhejärjestelmää maitotuotteille. CoffeeMYsation-sovelluksella voit ohjata konetta älypuhelimen avulla. Tuot vain juoman reseptin sovellukseen ja annat sille käskyn valmistua. Muutaman hetken kuluttua voit nauttia kupillisen kahvia jonka haluat juoda yhä uudelleen, muista säästää resepti tulevaisuuden varalle!

Kahvikone voi valmistaa jopa 80 kupillista kahvia päivässä, joten se sopii erinomaisesti pienille kahviloille, hotelleille tai toimistoille.

YKSINKERTAINEN HUOLTO

Uusi “Coffee Club” -puhdistusohjelma mahdollistaa koneen puhdistuksen entistä nopeammin. Jokapäiväinen huuhtelu käyttää innovatiivista “CleanIT” -toimintoa.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Schaerer Coffee Club arvostelut

0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvikone Schaerer Coffee Club”

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi