TOP-kahvitarjous

Kahvikone Rocket Espresso R 60V

Tuote ei ole enään valikoimissamme
Ostamalla tämän kahvikoneen olet oikeutettu VIP-jäsenohjelmaan ja alennuskuponkiin, joiden yhteisarvo on 50 €.
Liity KAHVIKAVERIN VIP -ohjelman jäseneksi ja saat jopa 5 x 10 € lahjakortit käytettäväksi tulevia ostoksia varten KAHVIKAVERIN verkkokaupassa tai myymälässä. Saat lisätietoja henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi kautta, kun olet suorittanut ostoksesi. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä.
Kahvikone Rocket Espresso R 60V
Kahvikone Rocket Espresso R 60V
Varastossa
3799.00  3290.00 

Tälle mallille sopivat huoltotuotteet

Puhdistusaineet
Puhdistusaineet

Tekniset tiedot

icon
Jauhettu kahvi
icon
Alkuperämaa Italia
icon
2.38 l Vesisäiliö
icon
Mitat 31x39x44cm

Rocket Espresso R 60V tuotekuvaus

Espresso kahvikoneella Rocket Espresso R 60V ei ole ainoastaan dual boilerit (ohjataan PID järjestelmällä) ja rotaatiopumppu, mutta myös uniikki Rocket pineen profilointi järjestelmä. Tämä avaa oven uusille mahdollisuuksille uutta monipuolisia kahvimakuja. Kahvikonetta pystyy kätevästi ohjaamaan Rocket kosketusnäytön avulla.

UNIIKKI PROFIILI JÄRJESTELMÄ PAINEEN HALLITSEMISEKSI

Rocket Espresso viisivaiheinen paineprofiilijärjestelmä jakaa kahvin uuttoajan viiteen samanpituseen aikaväliin. Jokaiselle aikavälille voi säätää erilaisen paineen. Tämä antaa sinun “aukaista” paljon lisämakuja.

DUAL ERIKSEEN HALLITUT BOILERIT BOILERIT PID OHJAUKSELLA

Dual itsenäiset boilerit (0.58 l ja 1.8 l), ohjattu PID järjestelmän kautta. Tämä takaa lämpötilan stabiilisuuden ja täydellisen kahvin maun.

KAUPALLINEN ROTAATIOPUMPPU

Kaupallisissa koneissa käytettävä rotaatiopumppu toimii hiljaisesti ja antaa mahdollisuuden käyttää vettä sekä sisäänrakennetusta vesisäiliöstä että yhdistää kahvikone suoraan vesijärjestelmään.

ROCKET NÄYTTÖ

Rocket näyttö antaa sinun tehdä paljon erilaisia muutoksia käyttäen kaukosäädintä kahvikoneen WIFI järjestelmän kautta. Reaaliajan lämpötila, paine ja uuttoaikaa voi seurata.

SHOTTI-AJASTIN

Uuttamisaika on ratkaiseva täydellistä espressoa varten. Sen helpompaa seuraamista varten, tällä koneella on sisäänrakennettu digitaalinen shotti-ajastin.

Kahvimylly Rocket espresso “Faustino” on kompakti versio ammatillisesta kahvimyllystä, joka yhdistää käytännölliset ja kompaktit ominaisuudet.

TYYLIKÄS JA KÄYTÄNNÖLLINEN

Teollisuustyylinen kahvikone näyttää erittäin tyylikkäältä ja siitä tulee huomiota herättävä sisustuksen osa. Käytännöllisyys on myös otettu huomioon: kahvikoneen jalkojen korkeus on säädettävä. Kupit voi kätevästi sijoittaa ja lämmittää kahvikoneen päällä.

Lataa tuotteen ESITE
Lataa esite

Usein kysytyt kysymykset

Missä Rocket Espresso -kahvikoneet valmistetaan?

Nimen “Rocket Espresso” takana seisoo asiantuntijatiimi Milanosta, Italiasta. Yhdessä he valmistavat kotitalous ja kaupallisia espressokoneita.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 0 0
Sopiiko tämä malli kotikäyttöön vai sopiiko se paremmin kahvilakäyttöön?

Vaikka tässä koneessa on kaupallisten Rocket Espresso -laitteiden hienoimpia tekniikoita, tämä malli on osa yrityksen kotivalikoimaa.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 0 0
Mitä eroa tällä mallilla on "R Cinquantotto R58" malliin?

Rocket Espresso “R 60V” sisältää ainutlaatuisen paineen profilointijärjestelmän jopa 5 eri asetuksella. Näin käyttäjät voivat tehdä kokeita kahvinsa kanssa ja avata laajan valikoiman makuja.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 0 0

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Rocket Espresso R 60V arvostelut

0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvikone Rocket Espresso R 60V”

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi