C. Liégeois Magnifico kahvit -40% Tutustu

Kahvikone De’Longhi “Primadonna Soul ECAM 610.75.MB”

  • uusi
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Määrä

Pidennä takuuaikaa 2 vuodella (+ 209.85 €) Sen lisäksi saat PRO SERVICE takuun.

1499.00  1399.00 
  • Toimitus 1-5 työpäivää

Tuotekuvaus

Täysautomaattinen kahvikone De’Longhi “PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB” on suunniteltu todellisille kahvin ystäville. Valmistaa jopa 21 erilaista juomaa napin painalluksella! Uusi Bean Adapt -teknologia auttaa paljastamaan erilaisia ​​makuja ja aromeja kahvissa: se on luultavasti ainoa täysautomaattinen kahvikone, joka mukauttaa kahvin valmistusprosessin automaattisesti pavun paahtotason mukaan. Erilaisten reseptien ja täydellisen kahvinvalmistusprosessin lisäksi kone on erittäin miellyttävä käyttää sen leveän, värikkään ja kosketusherkän näytön ansiosta. Älyteknologiasta pitävät voivat valmistaa kahvin suoraan älylaitteestaan.

LAAJA JUOMAVALIKOIMA: JOPA 21 RESEPTIÄ!

Kahvikone valmistaa kaikki juomat yhdellä kosketuksella: klassisesta espressosta, cappuccinosta ja latte macchiatosta trendikkäisiin flat white, cortado- ja americano-resepteihin (valitse 21:stä valmiiksi ohjelmoidusta reseptistä). Uusia toimintoja: napin painalluksella voit valmistaa koko kahvipannun (astia sisältyy pakkaukseen!) tai valmistaa kahvijuoman suosikkimatkamukiisi (valitse Travel Mug -toiminto). Brew Over Ice -toiminnon avulla voit helposti valmistaa erittäin suosittua jääkahvia.

BEAN ADAPT -TEKNOLOGIAN AVULLA SAAT PAVUISTA ENEMMÄN IRTI

Kahvin maku piiloutuu kahvipavuihin. Erilaisia paahdettuja papuja on jauhettava ja uutettava eri tavoin, jotta saadaan esiin kahvin koko aromi- ja makupaletti. Uusin De’Longhi Bean Adapt -tekniikka huolehtii siitä: sinun tarvitsee vain kytkeä kahvikone älylaitteeseen ja asettaa pavun paahtotaso De’Longhi Coffee Link -sovelluksen kautta. Kahvikone asettaa automaattisesti karkeusasteen, jauhettavan kahvin määrän ja uuttamislämpötilan. Tällä tavalla valmistettu kahvi paljastaa täydellisesti pavuissa olevat maut ja aromit.

5 KÄYTTÄJÄPROFIILIA

Jopa viisi käyttäjää voi luoda ja tallentaa omat juomat. Säädä ja tallenna haluttu vahvuus sekä maidon ja kahvin määrä.

HALLINTA SOVELLUKSEN AVULLA

Kahvikonetta voidaan ohjata myös De’Longhi “Coffee Link” -sovelluksella. Luo juomia ja säädä niiden asetuksia suoraan älylaitteestasi. Sovellus tarjoaa käyttäjälle myös vinkkejä ja ehdotuksia kahvinkoneen ylläpidosta.

ÄLYKÄS KOSKETUSNÄYTTÖ

Intuitiivisen ja värillisen kosketusnäytön (4,3″) ansiosta kahvinkeittimen käyytäminen on ilo. Näytöltä voit helposti valita kaikki kahvijuomat ja myös mukauttaa ja tallentaa suosikkireseptien asetukset. Kaikki saatavana yksinkertaisella kosketuksella! Kahvikone on erittäin älykäs – se muistaa useimmin valmistetut juomat ja näyttää ne suoraan päänäytöllä.

19 BAARIN PAINE

Tämä kahvikone käyttää 19 baarin painetta kahvijuomien valmistamiseen, joten valmistettu kahvi sisältää enemmän makua ja täyteläisyyttä.

AUTOMAATTINEN MAITOJÄRJESTELMÄ “LATTECREMA”

Erillisen maidonvalmistusjärjestelmän ansiosta kahvikone on aina valmis tekemään täydellisen maitovaahdon. Integroidun maitosäiliön kytkimen avulla voit valita maidon koostumuksen. “Clean” -toiminto varmistaa maitojärjestelmän helpon puhdistamisen. Kun maitosäiliö ei ole käytössä, säilytä sitä mukavasti jääkaapissa. Kaikki osat ovat konepestäviä.

KAKSISEINÄINEN MAITOSÄILIÖ

Yksi täydellisen maitovaahdon salaisuuksista on kylmä maito. Uudessa kaksiseinäisessä maitokanisterissa maito pysyy kylmänä kauemmin.

YKSINKERTAINEN HUOLTO

Automaattinen kalkinpoisto-ohjelma, mahdollisuus käyttää vesisuodatinta, kahvisuuttimien ja maitojärjestelmän huuhteluohjelmat sekä irrotettava uutinsyksikkö takaavat täydellisen hygienian.

NYKYAIKAINEN MUOTOILU

Kahvikone näyttää erittäin tyylikkäältä. Monipuolisen ja modernin muotoilunsa ansiosta se sopii täydellisesti erilaisiin keittiötyyleihin.

Ensimmäiselle kahvikupille

Uusi kahvikone kysyy kahvia! Tässä on joitain kahveja, jotka sopivat hyvin sekä mustien että maitopohjaisten kahvijuomien kanssa.

+ tuote(tta):

Tekniset tiedot

Yleiset ominaisuudet

Tyyppi Automaatti
Valmistaja De'Longhi
Takuu 24 kuukautta
Käyttää Jauhettu kahvi, Kahvipavut
Näyttö Värinäyttö
Maidonvaahdottimen tyyppi Integroitu säiliö
Kahvimyllyn tyyppi Teräs
Saako koneesta kuumaa vettä? Kyllä
Valmistaako kuumaa maitoa? Kyllä
Voimakkuus 1450 W
Vesipumpun paine 19 BAR
Alkuperämaa Italia
EAN 8004399334885
Maitosäiliö 0.5 l
Tallennettavat käyttäjäprofiilit 5

Hallinta

Valikko kieli Englannin, Espanja, Italia, Ranska, Saksa, Tsekki, Turkki, Venäjän
Ohjaustyyppi Hipaisupainikkeet
Smart app Kyllä

Kapasiteetit

Vesisäiliö 2.2 l
Papusäiliön koko 500 g
Korkeus-säädettävä kahvisuutin 142 mm
Porosäiliö (annokset) 14

Asetukset

Annoksen mustalle kahville 2
Annoksen säätö maitokahville 1
Säädettävä annos/kuppi koko Kyllä
Säädettävä kahvin vahvuus Kyllä
Säädettävä jauhatuskarkeus (tasot) 13
Annoskoko Ohjelmoitava
Kahvin vahvuus (tasot) 5
Kahvin lämpötila (tasot) 4

Huolto-ohjelmat

Kalkinpoisto-ohjelma Kyllä
Maitojärjestelmän puhdistusohjelma Kyllä
Puhdistusohjelma Kyllä
Automaattinen huuhtelu Kyllä

Mitat ja paino

Syvyys 48.5 cm
Korkeus 39 cm
Leveys 26.2 cm
Paino 11.47 kg

Reseptimäärä

Muut Kuuma maito, Kuuma vesi, Kuuma vesi mustalla teelle, Kuuma vesi oolong-teelle, Kuuma vesi valkoiselle teelle, Kuuma vesi vihreällä teelle, Maitovaahto
Kahvi Americano, Caffè latte, Cappuccino, Cappuccino doppio, Cappuccino mix, Cold brew, Cortado, Espresso, Espresso Macchiato, Flat white, Kahvikannu, Latte Macchiato, Long black, Musta kahvi, Tuplaespresso

Pakkaus sisältää

Pakkaus sisältää Kahvikannu, Kahvilusikka, Kalkinpoistoneste, Kuumavesisuutin, Maitosäiliö, Puhdistusharja, Vedenkovuuden mittausliuska, Vedensuodatin

Kahvikoneen huoltoon

Kunnollinen huolto ja puhdistus takaa kahvikoneen tasaisen ja kestävän käyttöiän. Tarvitset näitä huolto- ja puhdistustuotteita pitämään kahvikonetta puhtaana.

+ tuote(tta):

Kahvikoneen tarvikkeet

Näiden kahvinkone tarvikkeiden avulla kahvin valmistusprosessi on entistä kätevämpi ja miellyttävämpi, ja valmistettu kahvi on varmasti maukkaampaa.

+ tuote(tta):

Usein kysytyt kysymykset

Voinko ostaa maitosäiliön erikseen tätä kahvikonetta varten ja pystyykö tätä konetta hallitsemaan "Apple" laitteen kautta?

Voit tehdä maitosäiliölle erikoistilauksen puhelimitse (+358 4050217 000) tai sähköpostitse (moi@kahvikaveri.fi). Tämä kahvikone on yhteensopiva “Apple” laitteiden kanssa.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 0 0
Onko tämän kahvikoneen kokonaisessa setissä mukana kahvikannu?

Setissä on mukana vain maitosäiliö – muut kannut tai pannut pitää ostaa erikseen.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 0 0

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
4.00
1 arvostelu(a)
0%
100%
0%
0%
0%
  • 27 helmikuun, 2021

    Hyvä laite, mutta isoääninen. Hiljaisempi versio olisi saanut täydet pisteet.

Arvostele tuote

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi