VIIKON TARJOUS
TOP tarjous
Kuvaus
 • 00

  Päivä

 • 00

  Tunti

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

TOP tarjous

Kahvikone WMF ”9000 S+”

 • PRO
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Voit maksaa tämän kahvikoneen Klarna laskulla 30 päivässä ilman korkoja ja kuluja. Voit myös valita maksun 3, 6, 12 tai 24 kuukausierässä.
Etkö ole varma, onko tämä kone oikea sinulle? Poikkea myymäläämme saadaksesi ammattimaisen konsultaation.
Jos haluat varmistaa, että tämä malli on tällä hetkellä saatavilla myymälästämme, ota meihin yhteyttä etukäteen.
Ostamalla tämän kahvikoneen olet oikeutettu VIP-jäsenohjelmaan ja alennuskuponkiin, joiden yhteisarvo on 50 €.
Liity KAHVIKAVERIN VIP -ohjelman jäseneksi ja saat jopa 5 x 10 € lahjakortit käytettäväksi tulevia ostoksia varten KAHVIKAVERIN verkkokaupassa tai myymälässä. Saat lisätietoja henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi kautta, kun olet suorittanut ostoksesi. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä.
Pyydä tarjous
Kahvikone WMF ”9000 S+”
Kahvikone WMF ”9000 S+”
Varastossa
1.00 

Tekniset tiedot

icon
Kaakojauhe (valinnainen), Maitojauhe (valinnainen), Tuore maito
icon
Alkuperämaa Saksa
icon
Mitat 390x744x598mm

Video

Tuotekuvaus

Suunniteltu ilahduttamaan vaativia kahviharrastajia, WMF ”9000 S +” lupaa huippuluokan suorituskyvyn paikoissa, joissa tarvitaan mielikuvituksellista gourmet-kahvijuomien valikoimaa ja nopeaa palvelua. Siinä on jopa neljä säiliötä, manuaalinen lisäosa ja jopa neljä myllyä. Voit sekoittaa erityyppisiä papuja eri määriä luodaksesi omat reseptisi, jotka tekevät vaikutuksen kahvin ystäville. Vaihtoehtoisesti yksi tai kaksi suppiloa voidaan omistaa suklaajauheelle tai muille täytteille tarjtoteksesi monia erilaisia alternatiivisia juomia. Täydentääkseen vertaansa vailla olevaa kahvistandardia, Dynamic Milk -järjestelmä on vakio-osana mukana, ja se valmistaa automaattisesti herkullista kuumaa ja kylmää maitoa ja antaa henkilökunnalle mahdollisuuden luoda eri makuihin tarkoitettuja luovia kuumia ja kylmiä juomia. WMF ”9000 S +” suositellaan paikkoihin, joissa keskimääräinen vaatimus on 350 kuppia päivässä, ja se valmistaa jokaisen juoman omalla ihanteellisella lämpötilalla, mukaan lukien kolme erilaista vaihtoehtoa kuumalle vedelle. Lisäksi kone nostaa tai laskee kuppialustan automaattisesti oikeaan korkeuteen. Sellaisella moiteettomalla huomiolla yksityiskohtiin, voit olla varma, että se valmistaa jokaisen juoman täydellisesti halutulla nopeudella.

KORKEA SUORITUSKYKY – 350 KUPILLISTA PÄIVÄSSÄ

Konetta suositellaan paikkoihin, joissa päivittäinen vaatimus on 350 kupillista, WMF ”9000 S+” valmistaa premiumjuomia nopeasti. Voit olla varma, että jokaista ihmistä palvellaan nopeasti, jopa kiireisissä tilanteissa.

INTUITIIVINEN VALIKKO

WMF ”9000 S+” kutsuu luoksensa heti 10″ värillisellä kosketusnäytöllään. Navigointi on intuitiivinen, käyttämällä tuttuja pyyhköisy ja kosketusvalikkoja, sekä tarjoilluilla että itsepalvelluilla tiloilla.

JOPA 4 KAHVIMYLLYÄ

Suorituskykyiset, elektronisesti ohjatut ruostumattomasta teräksestä valmistetut myllyt on hienosäädetty ja rakennettu vankasti pitkää käyttöikää sekä nopeaa ja hijaista toimintaa varten.

DYNAAMINEN MAITOJÄRJESTELMÄ

WMF Dynamic Milk -järjestelmä mahdollistaa neljällä eri koostumuksella kuuman maitovaahdon ja kolmen kylmän maitovaahdon sekä kuuman ja kylmän maidon täysin automaattisen valmistuksen.

KAHDEN MAIDON RATKAISU

Valinnaisen kahden maidon ratkaisun ansiosta, voit tarjota kahta erilaista maitoa, esim. rasvatonta, soija tai laktoositonta maitoa tavallisen lisäksi. Automaattinen vaihtoventtiili takaa, että eri maidot eivät koske toisiinsa ja juoman valmistamiseen käytetään vain valittua maitoa. 

KESTÄVÄ UUTINYKSIKKÖ

Kestävä, ruostumattomasta teräksestä uutinyksikkö on valmistettu Saksassa kestävistä materjaaleista taaten korkean suorituskyvyn ka maksimaalisen luotettavuuden monien palveluvuosien aikana.

DYNAMIC COFFEE ASSIST TEKNOLOGIA

Tämä älykäs teknologia seuraa jatkuvasti kahvin laadun määrittäviä tekijöitä, mukaan lukien jauhetun kahvin määrä ja jauhatusaste, säätämällä niitä automaattisesti taatakseen täydellisen uuttoajan aina laadukkaalle espressolle.

WMF COFFEECONNECT

Keräämällä, analysoimalla ja prosessoimalla koneesi dataa tai lähettämällä tietoja sille, WMF CoffeeConnect antaa sinulle mahdollisuuden optimoida prosesseja, vähentää huoltokuluja ja lisätä liikevaihtoa.

WMF LISÄVARUSTEET

WMF lisävarusteet ovat luotu juomien laadun optimoimiseksi ja sekä palvellun että itsepalveltujen alueiden työmäärän vähentämiseksi. Lisävarusteiden valikoima sisältää kiehtovia kuppiritilöitä ja jääkaappeja, Cup&Cool yksiköiden yhdistelmät, siirappiaseman, kupin annostelijat, maksulaitteet, siirrettävät kahviasemat ja muuta.

Lisätietojen saamiseksi katso luetteloa.

Lataa tuotteen ESITE
Lataa esite

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvikone WMF ”9000 S+””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi