TOP TARJOUS
TOP TARJOUS
TOP TARJOUS

Espressokone Sanremo ”Roma TCS”, 2-ryhmää

  • PRO
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Voit maksaa tämän kahvikoneen Klarna laskulla 30 päivässä ilman korkoja ja kuluja. Voit myös valita maksun 3, 6, 12 tai 24 kuukausierässä.
Ostamalla tämän kahvikoneen olet oikeutettu VIP-jäsenohjelmaan ja alennuskuponkiin, joiden yhteisarvo on 50 €.
Liity KAHVIKAVERIN VIP -ohjelman jäseneksi ja saat jopa 5 x 10€ lahjakorttia tulevia ostoksia varten KAHVIKAVERIN verkkokaupassa. Saat lisätietoja henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi kautta, kun olet suorittanut ostoksesi. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä.
Tämä tuote on loppunut varastosta, mutta voit ottaa yhteyttä selvittääksesi, milloin se on taas saatavilla, tai saadaksesi tarjous samantapaisesta tuotteesta.

Tekniset tiedot

icon
Jauhettu kahvi, Kahvinapit
icon
Alkuperämaa Italia

Tuotekuvaus

Eleganssi korostuu terävissä linjoissa, uusi tehokas teknologia, TCS-järjestelmä, takaa jatkuvan ja vakaan lämmön, Bluetooth-järjestelmä hallittavaksi myös etäältä – kaikki tämä ja enemmän Sanremo ”Roma TCS” koneessa.

Linjakkuuden tulos, joka kiehtoo silmää täydellisesti toteutetussa projektissa – eli ”Roma”. Taustavalaistut yksityiskohdat täydentävät ja parantavat sen muotoilua, tekemällä ”Roma” koneesta todellinen design kappaleen.

Tukevan koneen linjojen sekä geometrian ohella sen tuki ja vahvuus ovat TCS (Temperature Control System) -tekniikassa. Tämä huipputeknologia koostuu kullekin panimoryhmälle tarkoitetusta boilerista ja elektronisesta ohjausjärjestelmästä, jonka herkkyys on ± 0,5 ° C. Tämä takaa tarkkuuden ja stabiilisuuden erittäin korkeissa lämpötiloissa. Vakiolämpötila varmistetaan siis kaikissa käyttöolosuhteissa: täydellisimmän intensiteetin luonti, hyödyntämällä täysin kaikkia koneen potentiaaleja, kuten veden annostelulämpötilaa (joka voidaan säätää erikseen jokaiselle ryhmälle) ja alemman aktiivisuuden aikana, jolloin käyttämättömät ryhmät voidaan deaktivoida yksitellen ja saada näin aikaan merkittävää energian säästöä.

2-ryhmäläisten tekniset ominaisuudet:

– 2 höyrysauvaa.
– 1 vesihana.
– 1 yhden kupin suodatin.
– 2 kahden kupin suodatinta.

Tekniset ominaisuudet:

– Ohjauspaneelin LED-valaistus.
– Kaksiosainen painemittari, joka mahdollistaa sekä boilerin paineen että ryhmän paineen tarkkailun ja hallinnan samanaikaisesti.
– Säädettävä kupinlämmittimen lämpötila.

Värit: musta, musta/valkoinen.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Espressokone Sanremo ”Roma TCS”, 2-ryhmää”

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi