VIIKON TARJOUS

Espressokone Elektra ”Belle Epoque Q1C” kolmen ryhmän

  • PRO
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Voit maksaa tämän kahvikoneen Klarna laskulla 30 päivässä ilman korkoja ja kuluja. Voit myös valita maksun 3, 6, 12 tai 24 kuukausierässä.
Ostamalla tämän kahvikoneen olet oikeutettu VIP-jäsenohjelmaan ja alennuskuponkiin, joiden yhteisarvo on 50 €.
Liity KAHVIKAVERIN VIP -ohjelman jäseneksi ja saat jopa 5 x 10€ lahjakorttia tulevia ostoksia varten KAHVIKAVERIN verkkokaupassa. Saat lisätietoja henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi kautta, kun olet suorittanut ostoksesi. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä.

Tekniset tiedot

Tuotekuvaus

Elektra “Belle Epoque” on charmikas espressokone trendikkäällä retro-designilla. Kahvikoneen laitteiston osat valmistetaan nykypäivän korkeimpien laatustandardien mukaan. Kone on valmistettu korkealaatuisesta messingistä ja voit valita joko kauniin kuparisen tai tyylikkään kromatun pinnoitteen. Ainutlaatuinen ja upea kestävä kahvikone, joka valmistaa erittäin korkealaatuista espressoa.

Rungon tukeva tukikehikko suojaa konetta vaurioilta. Voit valita viidestä painikkeesta haluamasi määrän kahvia valmistamallesi juomalle. Kahvikoneen kyljessä on pieni pyöreä ikkuna, jonka kautta voit helposti tarkastaa vesisäiliön veden määrän.

KÄYTÄNNÖLLINEN VAAHDOTUSJÄRJESTELMÄ

Belle Epoque on varustettu ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla höyry- ja vesiputkilla. Voit siis valmistaa helposti täydellistä pehmeää ja kuohkeaa maitovaahtoa maitokahvijuomia varten tai valuttaa koneesta kuumaa vettä hauduttaaksesi teetä.

KÄYTÄNNÖLLINEN KAHVIKUPPIEN SÄILYTYS

Säilytä kahvikupit kätevästi kahvikoneen yläosaan integroituun lokeroon, joka on Elektran patentoima uusi innovaatio. Näin kahvikupit ovat kauniisti esillä ja aina valmiina käytettäviksi!

SUUREMPI JA TEHOKKAAMPI BOILERI

Laadukas ja patentoitu Elektra-boileri on suunniteltu tuottamaan runsaasti höyryä, jotta voisit valmistaa helposti korkealaatuista maitovaahtoa.

Kolmen ryhmän mallit:

1. Belle Epoque ”Q1”
Tyyppi: automaattinen kahvinkeitin.
Materiaali: kupari ja messinki.

2. Belle Epoque ”Q1C”
Tyyppi: automaattinen kahvinkeitin.
Materiaali: kromi.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Espressokone Elektra ”Belle Epoque Q1C” kolmen ryhmän”

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi