VIIKON TARJOUS

Espressokone Elektra ”Aletta”

  • PRO
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Voit maksaa tämän kahvikoneen Klarna laskulla 30 päivässä ilman korkoja ja kuluja. Voit myös valita maksun 3, 6, 12 tai 24 kuukausierässä.
Ostamalla tämän kahvikoneen olet oikeutettu VIP-jäsenohjelmaan ja alennuskuponkiin, joiden yhteisarvo on 50 €.
Liity KAHVIKAVERIN VIP -ohjelman jäseneksi ja saat jopa 5 x 10€ lahjakorttia tulevia ostoksia varten KAHVIKAVERIN verkkokaupassa. Saat lisätietoja henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi kautta, kun olet suorittanut ostoksesi. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä.
Loppuunmyyty

Tekniset tiedot

Tuotekuvaus

Futuristisesti muotoiltu Elektra “Aletta” on 2-ryhmäinen espressokone, joka soveltuu baareihin, kahviloihin ja ravintoloihin. Kahvikoneen yläosaan on integroitu kupinlämmitysjärjestelmä, jonka ansiosta herkulliset kahvjuomat pysyvät kuumina ja aromaattisina pidempään!

VEDEN PUHDISTUSJÄRJESTELMÄ

Patentoitu vedensuodatin pehmentää vettä automaattisesti, poistamalla kalsium- ja magnesiumsuoloja, klooria ja orgaanisia yhdisteitä.

MAIDON VAAHDOTUSJÄRJESTELMÄ

Patentoidun maitojärjestelmän avulla voit mukauttaa maitovaahdon määrää ja säätää maidon lämpötilaa. Kone puhdistaa maitojärjestelmän automaattisesti jokaisen maitokahvijuoman valmistamisen jälkeen.

HELPPOKÄYTTÖINEN OHJAUSNÄYTTÖ

Kahvikoneen toimintojen asettaminen ei ole koskaan ollut yhtä helppoa! Käyttöjärjestelmästä voit valita kahvikoneen kielen ja muokata helposti jokaisen painikkeen valmistamaa kahvijuomaa ja kahvin määrää. Lisäksi pystyt seuraamaan veden kulutusta ja tallentamaan tärkeitä tietoja kuten koneen käyttöaikaa, päivämääriä ja suoritettuja huoltotoiminepiteitä.

OHJELMOITAVAT JÄRJESTELMÄT

Suunnittele ja aikatauluta huolto-ohjelma niin, ettei sinun koskaan tarvitse odotella. Voit myös vähentää energiankulutusta ja asettaa koneen yötilaan.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Espressokone Elektra ”Aletta””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi