TOP TARJOUS
TOP TARJOUS
TOP TARJOUS

Ammattilaiskapselikahvikone Cino ”Maia”

  • PRO
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Tämä tuote on loppunut varastosta, mutta voit ottaa yhteyttä selvittääksesi, milloin se on taas saatavilla, tai saadaksesi tarjous samantapaisesta tuotteesta.

Tekniset tiedot

icon
Kahvikapselit
icon
Alkuperämaa Kiina
icon
2.7 l Vesisäiliö
icon
Vesipumpun paine - 20 bar
icon
Näyttö - värinäyttö

Tuotekuvaus

Cino ”Maia” kapselikone on innovatiivinen ammattikäyttöön tarkoitettujen kahvinkeittimien joukossa. Laite käyttää Nespresso®-kahvikapseleita herkullisen kahvin valmistamiseen nopeasti ja helposti.

YKSINKERTAINEN, MUKAVA JA NOPEA

Kahvikonetta käytetään painikkeilla, ja tarvittavat tiedot meneillään olevista toiminnoista näkyvät värikkäässä LED-näytössä. Kahvijuomien valmistamisessa on mahdollisuus valita kahdesta kuppikoosta. Valmistaessasi juoman, sinun on lisättävä kapseli kapselinpidikkeeseen, valita kahvi ja painaa valmistuspainiketta.

Kahvikoneessa on myös höyrysauva, jonka avulla voit helposti valmistaa maitoa maitokahveihin. Lisäksi saat kuuman veden teetä varten koneesta.

HELPPO HUOLENPITO

Käytetyt kahvikapselit pudotetaan automaattisesti säiliöön. Kahvin valmistaminen kapseleista varmistaa, että ympäristösi säilyy siistinä eikä kahvinkeitin ei itse tarvitse lisähuoltoa. Käytettyjen kahvikapseleiden säilytysastiat ovat helposti irrotettavissa ja ne soveltuvat jopa 30 kapselille.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Ammattilaiskapselikahvikone Cino ”Maia””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi