VIIKON TARJOUS

Vedenkeitin Fellow ”Stagg EKG Electric Matte Black”

Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Määrä
165.00 

Toimitus arviolta 1-4 työpäivää * 88% tilauksista toimitetaan 3 työpäivän sisällä.

Tekniset tiedot

Tuotekuvaus

Uusi elektroninen Fellow ”Stagg EKG” vedenkeitin heille, jotka haluavat valmistaa kahvinsa manuaalisesti. Minimalistinen ja elegantti muotoilu. Valmistettu mattamustalla värillä viimeistellystä ruostumattomasta teräksestä. Vedenkeittimessä on painotettu kahva, joka mahdollistaa keittimen pysymisen tasapainossa kaadettaessa. Hanhen kaulan muotoinen kaatonokka takaa tarkan ja kontrolloidun kaatamisen.

Kahvin valmistaminen Chemexillä, Hario ”V60”:llä tai millä vain vastaavalla manuaalisella suodatinkeittimellä on paljon mielekkäämpää ja helpompaa.

NUPPI

Helppokäyttöisellä ja simppelillä nupilla voit valita haluamasi lämpötilan vedelle aina 57 asteesta 100 asteeseen.

LCD-NÄYTTÖ

Hillitty, musta LCD-näyttö näyttää asetetun lämpötilan sekä tämän hetkisen lämpötilan. Valaistusta näytöstä voit seurata lämmitysprosessin etenemistä.

PYSÄYTYSTOIMINTO

Kun takana oleva kytkin on ”HOLD”-tilassa, vedenkeitin pitää lämpötilan samana, fahrenheit/celsius, 60 minuuttia. Jos kytkin ei ole ”HOLD”-tilassa, vedenkeitin menee lepotilaan halutun lämpötilan saavuttamisen jälkeen.

UUTTOAJASTIN

Kun vesi on lämmennyt haluamaasi lämpötilaan, käytä ”Stagg EKG” sisäänrakennettua Brew-ajastinta uuttoajan määrittämiseen

AUTOMAATTINEN SAMMUTUS

Kun vedenkeitintä ei ole käytetty 15 minuuttiin, siirtyy se automaattisesti lepotilaan

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
4.89
9 arvostelu(a)
88%
11%
0%
0%
0%
 • 12 marraskuun, 2021

  Really nice kettle and very easy to get a good pour from!

  Onko tämä vastaus hyödyllinen?
 • 3 heinäkuun, 2021

  Really good at doing what it’s doing, but remember to only use it when filled to the inner max line if you want it to be super exact. It’ll turn of the heating element before reaching the set temperature, calculated from the max amount of water when to do so. So if you’re using it half filled it may overshoot by 1-3 degrees

  Onko tämä vastaus hyödyllinen?
 • 11 kesäkuun, 2021

  Beautiful kettle with convenient spillage. Temperature control works as expected. The kettle is a bit pricy, but still highly recommended.

  Onko tämä vastaus hyödyllinen?
 • 1 tammikuun, 2021

  Ei piippaa.

  Laadukkaan tuntuinen ja helppokäyttöinen. Tätä ei tarvitse ulkonäkönsä takia piilottaa kaappiin käytön jälkeen!

  Tekee tehtävänsä, mutta en suosittelisi välttämättä kodin ainoaksi vedenkeittimeksi: Nokkansa ansiosta kaataminen on hidasta puuhaa (niin kuin tällä pitääkin), joten jos haluaa vain keitellä ja kaadella nopeasti, niin suosittelen katselelmaan jotain lyhytnokkaisempaa vaihtoehtoa tämän rinnalle.

  Hinta oli ainoa asia, joka kuitenkin pisti hieman harkitsemaan ostopäätöstä kahteen kertaan. Suosittelen tätä kuitenkin, jos kaipaa vielä ”sitä jotain” kahvihetkiinsä!

  Onko tämä vastaus hyödyllinen?

Arvostele tuote

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi