left-image right-image
1. päivän tarjous:
 • 00

  Päivä

 • 00

  Tunti

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

-25% CHIATO kapseleista 
Alennuskoodilla: CHIATO
bottom-image
Kahvijoulukalenteri
1+1 CAPRISSIMO ja CAPRISETTE kahvipavut 1 kg! Löydät ne täältä.

Tehosekoitin Blendtec ”Classic 575”

 • 🎁
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Osta tämä keittiölaite ja saat lahjaksi teetä. Tee lisätään automaattisesti.
Saatavilla olevia tuotteita ja lahjoja on rajoitettu määrä. Alennuksia ja kampanjoita ei voi yhdistää. Kampanja pätee ylläpitäjän hyväksymällä listalla oleviin tuotteisiin. Yritys pidättää oikeuden muuttaa kampanjan ehtoja milloin tahansa. Kampanja päättyy 03.01.2023.
Tuote ei ole enään valikoimissamme

Tekniset tiedot

Tuotekuvaus

Blendtecin tehosekoittimet ovat valmistettu Yhdysvalloissa. Se on yksi vahvimmista maailman markkinoilla olevista merkeistä, jonka laitteita käytetään sekä ruokateollisuudessa että muissa yrityksissä kaikkialla Suomessa. Tärkein syy Blendtechin suosioon on laitteiden kestävyys ja tehokas sekoitus.

Tehokkaan moottorin ja laadukkaan kannun ansiosta sinun ei tarvitse käyttää sekoitustikkuja, survinta tai murskainta. Lisäksi kannun pystyy puhdistamaan sekunneissa. Ainutlaatuisten teknologisien ominaisuuksien kuten “Pulse”-järjestelmän, suorakulmaisen kannun, kymmenen kertaa paksumpien terien ja titaaniakselin ansiosta tehosekottimen käyttäminen on paljon nopeampaa. Saavuttaa täydellisen lopputuloksen sekä murskatessa, jauhaessa että sekoittaessa.

Classic 575 tehosekoittimella terveellisen elämäntavan ylläpitäminen on helppoa ja edullista, sillä laite valmistaa maukkaita smoothieita ja täysmehua nopeasti ja helposti. Kun sekoitat hedelmiä ja vihanneksia, kaikki niissä olevat vitamiinit säilyvät, toisin kuin mehupuristinta käyttäessä. Tämä sekoitin sekoittaa helposti myös siemenet, varret ja kuoret. Classic 575 on erittäin monipuolinen – voit valmistaa laitteella kuumaa keittoa, kylmiä jälkiruokia ja tietenkin myös cocktaileja. Laite pystyy jopa jauhamaan täysjyvää ja sekoittamaan taikinaa – kaikki tämä vain 90 sekunnissa. Paina yksinkertaisesti käynnistyspainiketta ja Classic 575 tekee työn puolestasi. Laitteen terien nopeutta pystyy säätelemään helposti sekoittamisen aikana ja syklin loputtua kone sammuu automaattisesti. Kannun ainutlaatuinen muotoilu ja terien erityinen muoto takaavat aina parhaimman lopputuloksen.

Sekoittimen pystyy puhdistamaan muutamassa sekunnissa. Laitteessa ei ole monimutkaisia kytkimiä tai painikkeita, vaan sulavalinjainen muoto ja helppokäyttöinen litteä ohjauspaneeli. Kannunkin puhdistaminen on helppoa – kaada vain lämmintä vettä ja puhdistusainetta kannuun, paina muutaman sekunnin ajan “clean”-painiketta ja huuhtele kannu, niin tehosekoitin on jälleen käyttövalmis!

VALAISTUT KOSKETUSHERKÄT PAINIKKEET

Viisi nopeuspainiketta, esiohjelmoidut syklit (cocktailit, 60-sekuntia, 90-sekuntia, huuhtelu, “Pulse”) ja automaattinen sammutusjärjestelmä tekevät tehosekoittimen käytöstä erittäin helppoa.

SOPIVAT LAAKERIT

Monet välttävät kuulalaakereilla varustettujen tehosekoittimien hankkimista niiden hinnan vuoksi. Blendtec käyttää erityistä hiilen ja teräksen seoksesta valmistettuja laakereita. Tämä vähentää osien kulumista, melua ja pidentää moottorin käyttöikää.

AUTOMAATTISESTI SÄÄDETTY NOPEUS

Joitakin tuotteita on helpompi sekoittaa hitaammalla nopeudella. Blendtecin tehosekoitin valitsee ja säätää huolellisesti sopivimman nopeuden.

YKSIOSAISET TERÄT – MONET EDUT

Patentoidut Blendtecin pystysuorat, siiven muotoiset terät ovat luotu mahdollisimman tehokkaiksi. Näiden yksiosaisien terien ansiosta kaikki ainesosat pilkkoutuvat ja sekoittuvat erittäin helposti.

TURVALLISUUS ON TÄRKEÄÄ

Blendtecille on myönnetty arvostettu ETC-turvallisuussertifikaatti. Tämä tarkoittaa sitä, että laite vastaa kansainvälisiä turvallisuusstandardeja.

PUHU KANSSANI

LED-näyttö ilmoittaa, milloin laitteen toiminta päättyy. Vaikka käyttäisit Blendteciä kymmenettä, sadatta tai tuhannetta kertaa, voit olla aina tyytyväinen oikealaisen laadukkaan tehosekoittimen hankintaan.

KAIKKI OSAT TÄYDELLISEN KOKOISIA

Kaikki pienimmätkin Blendtecin osat on huolellisesti suunniteltu ja kaikki osat ovat läpäisseet Blendtecin insinöörien tarkastuksen.

KESTÄVYYS

Ainutlaatuinen kumimatto pitää tehosekoitinta paikoillaan millä tahansa pinnalla. Matto myös varmistaa, ettei ulos tuleva ilma sekoitu sisään tulevaan ilmaan.

KAIKKI OSAT PAIKOILLAAN

Jokaisessa Blendtecin kannussa on neliömäinen pohja. Pakkaus sisältää FourSide-kannun (1,8 l). Lisäksi voit ostaa laitteeseen myös WildSide-kannun (2,4l) ja Twister-kannun (0,5 l). Twister on suunniteltu pienille määrille ja mahdollisimman pehmeän koostumuksen aikaansaamiseksi.

Kaikki Blendtecin kannut sopivat täydellisesti kaikkiin Blendtecin tehosekoittimiin. Valitse itsellesi sopiva kannu!

OMINAISUUDET:

– Kaupallinen 1560 W laatu ja kolmen hevosvoiman moottori.
– 32 000 kierrosta minuutissa.
– Kuvakkeet ovat valaistuja ja helposti ymmärrettäviä.
– Monipuolinen tehosekoitin jäänmurskaus-toiminnolla, jota voi käyttää myös sekoittamiseen, paloittelemiseen, murskaamiseen ja lämmittämiseen.
– Paketti sisältää FourSide-kannun (1,8 l). Kannu on valmistettu tritonpolyesterista ja sisältää siiven muotoiset terät. Lisäksi laitteen mukana tulee turvallinen kansi, käyttöohje ja keittokirja 230 reseptillä.
– Esiohjelmoidut profiilit.
– Kahden vuoden korjaustakuu. Takuu alkaa tuotteen ostopäivästä. Kahdeksan vuoden takuu on ainoastaan kotikäytössä. Oikeushenkilöille ja yrityksille yhden vuoden takuu. FourSide-kannulla (1,8 l) kahden vuoden takuu.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Tehosekoitin Blendtec ”Classic 575””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi