1+1

Specialty-kahvipavut Black Crow White Pigeon Guatemala La Hermosa, 250 g

  • Uusi pakkaus
Määrä
-30%
10.90  7.63 
Tuotetta on keskusvarastossa (ostettavissa verkkokaupasta).
Visa maestro mastercard mobilepay klarna

Toimitus arviolta 1-4 arkipäivää *89% tilauksista toimitetaan perille kolmessa arkipäivässä

Etkö ole varma sopiiko tämä kahvi sinulle? Poikkea myymäläämme ja kokeile itse!
Myymälässämme on aina jopa 8 erilaista kahvia kokeiltavaksi. Jos haluat olla varma, että oikea kahvi on tällä hetkellä saatavilla, ota meihin yhteyttä.
Missä tuotteeseen voi tutustua?
Ruusulankatu 8, Helsinki
Kyllä
Specialty-kahvipavut Black Crow White Pigeon Guatemala La Hermosa, 250 g
Specialty-kahvipavut Black Crow White Pigeon Guatemala La Hermosa, 250 g
Varastossa
-30%
10.90  7.63 

Tekniset tiedot

Tuotekuvaus

“BLACK CROW WHITE PIGEON”. TARINOITA ERITYISLAATUISISTA KAHVEISTA.

Luku 7

White Pigeon kertoo:

Ilmassa leijuu makea, hedelmäinen tuoksu, joka tuo mieleen kypsät aprikoosit. Samalla mukaan hiipii maitosuklaan ja karamellin vivahteita, ja kahvikuppi hakeutuu takaisin huulille kuin itsekseen… 

Tämä uskomattoman aromikas kahvi on peräisin La Hermosan tilalta Guatemalasta: jos liitelisit tämän tilan yllä, voisit nähdä kahviviljelmistään erinomaista huolta pitävän Max Pérezin ahkeroivan töidensä parissa. Tätä kahviviljemää ympäröivät suurenmoiset tulivuoret ja ainutlaatuinen vuoristoilmasto. Maaperä on ravinteikasta ja mineraalipitoista. Täällä tuotetaan kahvia, joka on maultaan aivan poikkeuksellista. Juuri tällaisesta tilasta Max haaveili lapsena juostessaan kahviviljelmillä, jotka ulottuvat aivan hänen lapsuudenkotinsa liepeille.

White Pigeon

Tietoa tästä kahvista: 

Alkuperämaa | Guatemala

Alue | Acatenango

Tuottaja | La Hermosan tila

Korkeus merenpinnasta | 1600–1800 m

Arabica-lajike | Caturra, Catuai, Pache

Prosessointimenetelmä | Pesu

Paahtoprofiili | Keskipaahto

SCA-pisteet | 84 pistettä 100:sta

Makumaailma | Aprikoosi, maitosuklaa, karamelli

Suositellut valmistusmenetelmät: kaikki valmistusmenetelmät, mukaan lukien espresso.

Ainesosat: paahdetut kahvipavut.

Säilytys: säilytä pakkaus suljettuna pimeässä, kuivassa ja viileässä paikassa.

*****

“Black Crow White Pigeon” – tarinoita erityislaatuisista kahveista. Näiden tarinoiden päähenkilöt – Black Crow ja White Pigeon – ilmentävät specialty-kahvien huomattavan monipuolista makupalettia: tummista, vahvoista ja maanläheisistä sävyistä kevyisiin, hentoihin aromeihin. Kaikki mahdolliset makujen ihmeet mahtuvat tälle laajalle asteikolle, joka alkaa täydellisestä pimeydestä ja muuttuu hitaasti hengen salpaavaksi valkeudeksi. Jokainen kahvi ja sen ainutlaatuinen tarina kätkeytyy kauniiseen pakkaukseen, joka on kuin uusi luku kesken olevassa kirjassa, alkaen numerosta 1 ja päättyen numeroon 24. Sukella syvälle uusiin elämyksiin “Black Crow White Pigeon” -kahvien kanssa: tutustu kunkin luvun tarjoamiin tarinoihin, antaudu ainutlaatuisten makujen vietäväksi ja lähde matkalle, joka hurmaa sinut unohtumattomilla tuoksuillaan. Mistä luvusta haluat matkasi aloittaa…?

Maisteluopas
Aprikoosi
Karamelli
Maitosuklaa

Kahvipassi

Alkuperä kahvialue
Guatemala
Kahvilaji
Single-origin
Paahtotaso
Keskitaso

Usein kysytyt kysymykset

Missä tämä kahvi on paahdettu?

Tämä kahvi on meidän yhteistyökumppaneiden paahtama yhdessä Liettuan hienoimmassa paahtimossa.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 4 1
Mitä valmistusmenetelmiä varten nämä kahvipavut sopivat?

Nämä kahvipavut sopivat hyvin kaikkiin valmistusmenetelmiin- olkoot se sitten espresso, suodatin tai suoraan kuppiin valmistaminen.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 2 0
Mitä eroa on specialty kahvipavuilla ja tavallisilla?

Specialty kahveihin kuuluvat maailman parhailla arvosteluilla lajikkeet. Saatat miettiä, että kuka niitä arvostelee ja miten? No, arvostelun hoitavat sertifoidut kahvimaistelijat. He arvioivat kahvin laadun Specialty Kahviliiton (SCA) asteikon mukaisesti. Siinä huomioidaan neljää kriteeriä: alkuperä, vihreiden papujen ulkonäkö, valmiin juoman aroma ja sen makuominaisuudet. Vain 80-100 pistettä saaneet kahvit saavat specialty nimikkeen.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 7 0
Miten pesty käsittely vaikuttaa kahvin makuun?

Pestyllä menetelmällä kahvipavut eroitetaan ensin kirsikoista, sitten ne fermentoidaan ja kuivataa, Tällä tavalla käsitelty kahvi on erittäin “puhtaan” makuista, jonka ansiosta sen makuominaisuudet ovat helpommin tunnistettavissa. Se on myös usein hedelmäisempi.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 2 0
Mihin lajikkeeseen nämä pavut kuuluvat?

Nämä ovat Caturra, Catuai ja Pache alalajikkeiden arabica kahvipavut.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 1 0

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arvostelut

4.50
2 arvostelu(a)
50%
50%
0%
0%
0%
  • Vahvistettu käyttäjä
    11 elokuun, 2022

    Hyvä

    Onko tämä vastaus hyödyllinen?
  • Vahvistettu käyttäjä
    11 elokuun, 2022
    Onko tämä vastaus hyödyllinen?

Arvostele tuote

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi