”Rwanda Gasharu Intego” kahvi on käsitelty eksperimentaalisen käsittelymenetelmän avulla jota on koko ajan paranneltu, jotta kaikki parhaat kahvin maut säilyisivät. Valmiissa juomassa paljastuvat tumman suklaan, trooppisten hedelmien, hunajan, kukkien ja kypsien punaisten hedelmien vivahteet.
Sopii täydellisesti: pour-over (suodatin) menetelmät
Sopii myös hyvin: espresso, cold brew, French press, Aeropress
Poikkeuksellisen laadun ja maun vuoksi kahvi on merkitty specialty kahviksi. SCA: n mukaan se saa 89 pistettä 100:sta.
MAA: Rwanda
KORKEUS: 1580-2100 m
LAJIKE: Red Bourbon
KÄSITTELY: Luonnollinen Eksperimentaalinen
PAAHTOASTE: Vaalea
MAKUMAAILMA: Tumma suklaa, Trooppiset hedelmät, Hunaja, Kukat, Kypsä punainen hedelmä
Ainekset: paahdetut kahvipavut.
Säilytys: säilytä kuivassa ja viileässä.
Ei vielä kysymyksiä.
Tuotearvioita ei vielä ole.
Kommenttisi
Nimi
Sähköposti
Voit valita, mitä evästeitä haluat meidän käyttävän. Osa niistä ovat välttämättömiä, eikä niitä siksi voi kytkeä pois päältä.
Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta verkkosivustomme toimisi oikein, eikä niitä voi kytkeä pois päältä. Ne eivät kerää käyttäjän tunnistetietoja.
Näiden evästeiden avulla voimme optimoida verkkosivustoamme ja nähdä sivuston liikenteen lähteet. Käytämme tähän tarkoitukseen Google Analytics -alustaa. Kerätyistä tiedoista ei voi tunnistaa sinua, eikä niitä jaeta kolmansille osapuolille. Näiden evästeiden salliminen antaa sinulle mahdollisuuden käyttää live chat -toimintoa ja vastaanottaa siten apua konsulteiltamme.
Kukaan ei pidä mainoksista internetissä – varsinkaan täysin epäolennaisista mainoksista. Näiden evästeiden avulla pystymme tunnistamaan tarpeesi ja tuomaan esille vain olennaisimmat tarjoukset. Näet mainoksia, vaikka et ottaisi näitä evästeitä käyttöön, mutta silloin niitä ei ole räätälöity tarpeidesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan.