Specialty kahvipavut El Salvador El Rosario Sarchimor, 250 g

Lisätiedot

Tälle El Salvadorin kahville on ominaista makea aromi ja täyteläisyys. Sen maussa voi aistia mustaherukoiden ja mandariinin kuoren vivahteet sekä luumujen makeuden. Makea karamellin jälkimaku viipyilee vielä pitkään suussa nauttimisen jälkeen.

Tämä poikkeuksellinen kahvi on peräisin El Rosario -tilalta, joka sijaitsee El Salvadorissa ja jota hallinnoi Pacas-perhe, joka on tunnettu kahvinviljelymaailmassa. Pacaksien tarina juontaa juurensa vuoteen 1927, jolloin perhe muutti El Salvadoriin Euroopasta ja osti 47 hehtaaria maata kuuluisalta Santa Anan alueelta. Nykyään Pacas-jälkeläiset ovat ylpeitä monien parhaiden kahvitilojen hoidosta koko El Salvadorissa ja heidän kahviaan arvostetaan kaikkialla maailmassa.

Suosittelemme tämän kahvin valmistamista espressokeittimellä, suodatinmenetelmällä tai yksinkertaisesti kaatamalla vettä jauhettujen papujen päälle ja nauttimalla kahvista suoraan kupista.

Poikkeuksellisen laadun ja maun vuoksi tämä kahvi on merkitty erikoisuudeksi. SCA on antanut 86 pistettä 100:sta.

MAA: El Salvador

ALUE: Flor Amarilla Arriba, Santa Ana

MAATILA: Finca El Rosario

KORKEUS: 1160 m

LAJIKE: Sarchimor

PROSESSI: Natural

PAHTO: Medium dark

MAKUVIVAHTEET: Mustaherukka, mandariini, luumu

Ainesosat: paahdetut kahvipavut.

Säilytysolosuhteet: pidä suljettuna pimeässä, kuivassa ja viileässä paikassa.

Maku­vivahteet
Luumu
Kahvipavun tyyppi
100% Arabica Specialty kahvi
Kahvityyppi
Kahvipavut
Paahtotaso Keskitumma
Vähemmän paahtamista Lisää paahtamista

Tekniset tiedot

Alkuperämaa:
Liettua
Kahvipavun tyyppi:
100% Arabica, Specialty kahvi

Tekniset tiedot

Yleiset ominaisuudet

Kahvityyppi
Kahvipavut
Kahvilaji
Single-origin
Valmistaja
KahviKaveri
Alkuperä kahvialue
El Salvador
Paahtotaso
Keskitumma
Alkuperämaa
Liettua
EAN
6468474034664
SCA-pisteet
86.0000
Prosessi
Luonnollinen
Arabica lajike
Muut
Kahvipavun tyyppi
100% Arabica, Specialty kahvi

Mitat ja paino

Paino
250 g

Toimitus

Ruusulankatu 8, Helsinki
Loppu varastosta

Lisätietoja

Missä tämä kahvi on paahdettu?
Mitä valmistusmenetelmiä varten nämä kahvipavut sopivat?
Mitä eroa on specialty kahvipavuilla ja tavallisilla?
Miten luonnollinen käsittelymenetelmä vaikuttaa kahvin makuun?
Mitä ihmiset tarkoittavat kun he sanovat, että joku kahvi on "täyteläinen"?

Arviot

5.00
1 arvostelu
100%
0%
0%
0%
0%
  1. Mika S.

    Kyllä sieltä jonkinmoinen luumuinen maku tulee. Testattu hario V60 4X60 ohjeella. 20g puolikarkea jauhettuna. En ole varma tuosta paahto asteesta lukee tumma. Mutta suhteellisen vaaleita oli ainakin minulla. Kokonaisuus ihan hyvää.

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!


Yhteensopivia tuotteita

Saattaisit pitää myös